0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #340 -: Декември 01, 2009, 12:48:19 pm »
В четвъртък бях на преглед и чух на рецепцията като отговаряха по телефона,че по празниците ще има дежурства,а дали някой лекар ще реши да си работи и по график,не е ясно още.Казваха на момичетата да се обадят след 6.12.Ще ходя и утре да си занеса заповедта от фонда и да се разбера с док кога,какво.Успех на Теодорина :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
« Отговор #341 -: Декември 01, 2009, 13:23:39 pm »
Chares, благодаря! Това ще ми е първи опит и дано да е последен. Успех и теб.
*
« Отговор #342 -: Декември 01, 2009, 15:50:46 pm »
теди много успехи ти желая първо и последно инвитро  yahoo_33
*
« Отговор #343 -: Декември 01, 2009, 15:52:28 pm »
chares,аз имам час на 08,12 и като отида ще попитам как стоят нещата ,успех на всички  :)
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #344 -: Декември 02, 2009, 16:39:10 pm »
Здравйте!
И нащият избор е клиника Щерев,най-вече заради д-р Бъчваров, но не сме се насочили към конкретен гинеколог и ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате някой. Ние за сега сме с доказан мъжки фактор, предстои ни биоопсия, не знаем дали имаме реални шансове някога за ИКСИ, но аз предпочитам да задвижа нещата от моя страна, защото все още не знам колко страшно е при мен положението. Мисля утре да си взема направление и да се задействам още преди празниците, ако мога да се вместя в графика на лекарите.
Разбира се, искаме да кандидатсваме за фонда, имате ли представа дали не е добре да изчакаме за до година или няма значение и когато имаме необходимите документи да ги  подаваме? :ask:
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
« Отговор #345 -: Декември 02, 2009, 16:50:05 pm »
Здравйте!
И нащият избор е клиника Щерев,най-вече заради д-р Бъчваров, но не сме се насочили към конкретен гинеколог и ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате някой. Ние за сега сме с доказан мъжки фактор, предстои ни биоопсия, не знаем дали имаме реални шансове някога за ИКСИ, но аз предпочитам да задвижа нещата от моя страна, защото все още не знам колко страшно е при мен положението. Мисля утре да си взема направление и да се задействам още преди празниците, ако мога да се вместя в графика на лекарите.
Разбира се, искаме да кандидатсваме за фонда, имате ли представа дали не е добре да изчакаме за до година или няма значение и когато имаме необходимите документи да ги  подаваме? :ask:
Долфин, аз съм пациентка на клиниката от доста време вече, моят лекар е д-р Андреева, препоръчвам ти я с 2-те си ръце, невроятен човек и професионалист е . Моят съвет е да не отлагаш нищо, нито прегледите, нито документите за фонда, просто няма защо, отлагането само изнервя. Пожелавам ти успех
*
« Отговор #346 -: Декември 02, 2009, 17:00:06 pm »
Долфин, предполагам, че всяка от нас ще ти препоръча своя доктор, затова аз ти препоръчвам д-р Ганева. С нея имах успех от раз, както и 2 мои приятелки, страхотна е и като човек и като професионалист. Родих пак с нейна помощ и всичко беше супер ! :) Сега чакам решението от фонда и отивам да правим братчета на малката :)
Не чакай, иди в клиниката и говори с док., обсъдете подаването на документите към фонда ! :)
*

Dolphin

• 294
« Отговор #347 -: Декември 02, 2009, 18:57:54 pm »
teati, благодаря ти за бързия и убедителен отговор :D, мисля още утре да се обадя да си запазя час.
За теб и твоите приятелки се радвам искрено и много, дано ставаме все повече щастливките и успехът бъде заразителен!  :bighug:
*

Dolphin

• 294
« Отговор #348 -: Декември 02, 2009, 19:05:04 pm »
Благодаря много и на теб krisi1812, може би изборът между двете препоръчани ще зависи от това коя може да ме поеме по-скоро :)
*
« Отговор #349 -: Декември 03, 2009, 10:21:09 am »
Долфин, ще чакаме да споделиш какво е станало :)
*
« Отговор #350 -: Декември 03, 2009, 12:08:31 pm »
Аз да си похваля и моята д-р Тимева.Искам само да вмъкна,че от 01.12 повечето лекари не работят със здравната каса.Вчера бях в клиниката и чух като от рецепцията обясняваха по телефона.Само 2 или 3ма лекари работят с касата,ама не запомних  :oops:кои.Т.е., Долфин ,ако искаш да ползваш направление,ще трябва да е при някой от въпросните.Но мисля,че който и лекар да решиш да посещаваш няма да сгрешиш! :balk_602:
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 12:10:02 pm от Chares »
« Отговор #351 -: Декември 03, 2009, 12:23:57 pm »
Chares, аз също съм пациентка на д-р Тимева. Можеш ли да ми кажеш тя ще работи ли със здравната каса? Аз планираш преглед следващата седмица и ми се искаше да знам.

*
« Отговор #352 -: Декември 03, 2009, 12:52:57 pm »
Chares, аз също съм пациентка на д-р Тимева. Можеш ли да ми кажеш тя ще работи ли със здравната каса? Аз планираш преглед следващата седмица и ми се искаше да знам.
Не,няма да работи със здравна каса.Ама то пък здравната каса какво толкова поема,нали са 2 прегледа/нещо такова май беше/?
« Отговор #353 -: Декември 03, 2009, 13:09:57 pm »
Знам, че за всеки случай е различно, но колко горе-долу ви излезе цената за самото инвитро, стимулациите, хормоните и т.н. Аз не съм по фонда.
*

Dolphin

• 294
« Отговор #354 -: Декември 03, 2009, 14:01:53 pm »
Chares, чула си най-вероятно разговора с мен :) За това ми се наложи да избера друг лекар: д-р Юнакова. До момента сме дали маса пари за изследвания, предстои ни сега да дадем минимум хилядарка за биопсия и още кой знае колко после..лечение или ( моля се) замразяване. Тези неща никой не ги финансира, а в момента съм безработна :(. Поне аз като мога трябва да мина през здравната каса- тя поема не само прегледите а и някои изследвания- цитонамазка, хормони, ехограф може би и други, с които не съм запозната, само хормоните са стотина лева..
Бъчваров ни увери, че всички гинеколози са добри специалисти, все пак представляват една клиника,така,че смятам,че изборът ми не е погрешен.
Блгаодаря още веднъж на всички, ще се радвам,ако продължавате да споделяте опит и впечатления от клиниката и лекарите. Аз до момента съм изключително доволна от д-р Бъчваров : уролог-андролог. :thankyousign:

*
« Отговор #355 -: Декември 03, 2009, 15:32:00 pm »
Dolphin ,лабораторията на клиниката не работи със здравна каса,така че за съжаление изследванията,ако ги правиш там няма да минат по касата.Поне миналия месец нямаха договор с касата.Иначе и аз така смятам,че всички лекари там са добри.Просто трябва да избереш този,с когото се чувстваш добре ти самата,дори ако се наложи да смениш първия избор.Успех на всички! :balk_602:
*

Dolphin

• 294
« Отговор #356 -: Декември 03, 2009, 15:42:30 pm »
Странно, Щерев ползват услугите на Cibalab, а те работят със здравната каса..
Важното е, че вече действаме по въпроса, ако ще ми се стоварват още лоши новини да става по-скоро, да се борим с каквото и колкото трябва, дано все някога заслужим да си имаме собствено бебе!
Успех на всички!
« Отговор #357 -: Декември 03, 2009, 17:07:22 pm »
Здравейте,мацки,моля кажете ми по подробно за този фонд.Аз преди малко повече от две години бях тръгнала по този път.Имаше тогава еднократна помощ с ампули за стимулация на стойност до 1500лв аз кандидатствах и ми ги отпуснаха,само каква радост беше като ми пратиха известието,че ми ги отпускат,но нямах щастието да направя опита,защото любимия ,който уж толкова много искаше дете от мен ми заяви,че не искал да се натоварва,4е той нямал вина и с лека рака ме замени с друга жена с ве4е пораснало дете,но както и да е
« Отговор #358 -: Декември 03, 2009, 17:10:39 pm »
няма да ви занимавам с миналото си.Сега намерих човека на живота си и отново се замислям за това
« Отговор #359 -: Декември 03, 2009, 17:36:29 pm »
 radostmoq,има специален подфорум-Фонд за асистирана репродукция,където можеш да си зададеш въпросите и да получиш информация.Виж тук:http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=38.0