0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #320 -: Ноември 23, 2009, 12:27:11 pm »
Здравейте! От вчера пия Регулон, след две седмици трябва да съм на преглед. Обясниха ми какво следва след това, но не разбрах добре кога трябва да остана няколко дни в София.
« Отговор #321 -: Ноември 23, 2009, 18:05:41 pm »
При д-р Александров съм.Когато има някъкво развитие ще пиша  :),успех на всички и само  :bfp: :bfp: :bfp:

« Отговор #322 -: Ноември 25, 2009, 10:54:57 am »
Здравейте, днес ми е 11 ден от трансфера (3 бластоциста). Силно съм притеснена от това, че от днес имам леко зацапване и слаби болки ниско долу в корема. :(
В същото време продължавам да поддържам висока базална температура, а при мен 1-2 след спада й винаги ми идва.

Сърдечно моля за вашия коментар!

*
« Отговор #323 -: Ноември 25, 2009, 12:16:32 pm »
Аз не съм много наясно,защото моята първа процедура предстои,но от всичко което изчетох чакайки фонда,знам че много момичета с положителни резултати са имали зацапване.11 ден  osi_10 не си ли за тест вече?В нашата клиника не е ли на 10ти?Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен и чакаме добрите новини! :bighug:
*
« Отговор #324 -: Ноември 25, 2009, 12:27:59 pm »
Miss Dior, пусни си кръвен тест, ако имаш възможност. В тази клиника се препоръчва на десети ден от ЕТ.
Високата базална температура вероятно е от прогестероновия препарат( вероятно са ти предписали утрогестан).
« Отговор #325 -: Ноември 25, 2009, 15:50:56 pm »
Благодаря Ви за подкрепата, но следобед получих резултатите от кръвния тест - 0.214 mU/ml. Силно отрицателен според мен... :( Сега остава да чакам да ми дойде и да се подготвям за трансфер на замразени ембриони (замразихме 2 бластоциста).
Много ми е криво... А ембрионите изглеждаха толкова красиви...

*
« Отговор #326 -: Ноември 25, 2009, 16:30:23 pm »
Миличка  :balk_145:!Дано при снежинките е късметчето ви!
« Отговор #327 -: Ноември 25, 2009, 17:20:05 pm »
Мис Диор,не се отчайвай!Снежковците ще са твоето късметче,ще видиш!!!
Аз днес бях на преглед.Подготвих документи за втори опит по Фонда и даже успях да ги подам.Сега ще чакам,за да започна своя последен и успешен опит.
Успех на всички!!!
*
« Отговор #328 -: Ноември 25, 2009, 18:25:46 pm »
Разбира се ,че няма да се отчайваш :bighug:!Всички ще успеем,ще видите!Може би всеки трябва да си извърви пътя,но краят за всички ще е един и същ :bfp1: preggo :stroller:Успех!
« Отговор #329 -: Ноември 26, 2009, 09:03:57 am »
Благодаря на всички за подкрепата - тя наистина ми е много необходима в този момент. Аз малко започвам да се уморявам от тази постоянна борба - това ми беше 4ти опит. Какво ли не опитахме, какви ли тестове не направихме.
В началото на Декември планирам посещение при д-р Тимева. Нека видим как се възстановява организма ми (от тази сутрин имам болки в единия яйчник), и да планираме трансфера на "сладоледите" за най-добрия момент. След прегледа ще ви пиша как и кога сме решили да продължим.
Пожелавам на всички само положителни емоции и бързо достигане до желаната бременност. Целувам ви всички! :bighug:

*
« Отговор #330 -: Ноември 26, 2009, 11:55:39 am »
Момичета,може ли един въпрос извън темата?!Днес ми е 15 ден от последния цикъл и от сутринта имам слабо кръвотечение.Обадих се в клиниката,но моята док е отпуск до понеделник и ми казаха,ако е спешно да отида,някой който е по-свободен ще ме прегледа.Ами аз от къде да знам дали е спешно,по-принцип съм с кратък цикъл/24-25-26/,но чак пък толкова....?Та какво да направя,да отида днес или да чакам другата седмица?
« Отговор #331 -: Ноември 26, 2009, 14:48:52 pm »
Chares, за свое спокойствие аз бих отишла на преглед.

*
« Отговор #332 -: Ноември 26, 2009, 17:17:05 pm »
Задължително отиди на преглед,всички доктори там са добри и можеш да им се довериш.Ти при кой лекар си?
*
« Отговор #333 -: Ноември 27, 2009, 09:36:19 am »
Благодаря момичета!Отидох и чакайки си спокойно,някой по-свободен да ме приеме,получих обаждане от фонда :balk_48:Още треперя!При д-р Тимева съм!
« Отговор #334 -: Ноември 27, 2009, 11:05:53 am »
Chares, честито!!! Пожелавам то успех в процедурата и скоро да ни зарадваш с добри нoвини.  :)
Д-р Тимева е много добър специалист. Аз също я избрах за мой лекар.

*
« Отговор #335 -: Ноември 27, 2009, 13:20:58 pm »
Благодаря момичета!Отидох и чакайки си спокойно,някой по-свободен да ме приеме,получих обаждане от фонда :balk_48:Още треперя!При д-р Тимева съм!
Чарес, кой номер си? :)
И аз скоро очаквам обаждане :) Аз съм 3203 номер :)
*
« Отговор #336 -: Ноември 27, 2009, 14:16:49 pm »
Чарес, кой номер си? :)
И аз скоро очаквам обаждане :) Аз съм 3203 номер :)
Идва и твоят ред :balk_602:,явно доста бързо започнаха да действат.Номерчето сигурно си го видяла в другата тема,но ще го напиша 2980.А теб те помня още от когато се записах в темата/в бг мама по скоро/ :balk_64:
*
« Отговор #337 -: Декември 01, 2009, 11:11:43 am »
Здравейте момичета ,някой знае ли как ще работи клиниката по празниците ?Нещо е замръзнала тази темичка ,няма ли някой който да прави инвитро  :)
« Отговор #338 -: Декември 01, 2009, 12:37:02 pm »
Kete, във вторник ще ходя на преглед и започване на стимулацията. А за празницитие незнам как ще работят.
« Отговор #339 -: Декември 01, 2009, 12:44:29 pm »
Миналата година започнах опита си в средата на декември. Работиха дежурни лекари и винаги има дежурни сестри за инжекции. Мисля, че пункции и трансфери не се правят само в дните около празниците, т.е. около 2,3 дни. Пожелавам ви успех :)

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.