0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

къде работят?
« -: Септември 22, 2008, 20:58:15 pm »
Може ли някой да помогне? В момента съм си в България и проучвам как стоят нещата при следващото ни връщане да направим ИКСИ в София. Приятелят ми е с тежка олигоастенозооспермия (ІІІ степен). По финансови причини сме решили да го правим в България. Имам всички предварителни изследвания. Моят лекар в Испания ми показа списък на лицензираните от ЕС ембриолози, в който има само двама българи - Георги Николов и Пламен Тодоров, но не пише къде работят. Може ли някой да даде координатите им? Благодаря предварително.
*
Re: къде работят?
« Отговор #1 -: Септември 22, 2008, 21:09:40 pm »
не знам дали са същите хора, но с малко търсене намерих това:
http://www.reprobiomed.net/ekip.htm
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=526&Itemid=52
« Отговор #2 -: Септември 22, 2008, 21:28:00 pm »
Много благодаря! Успех на всички!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #3 -: Септември 22, 2008, 22:41:05 pm »
 дано не оспамвам темата-но ако има по-знаещи нека се включат-какво значи ,че само те са  лицензираните от ЕС ембриолози  ? А всчики останали?Т.е. как стои въпроса със работата  на останалите-след като сме членка на ЕС ,те как работят?

*
« Отговор #4 -: Септември 24, 2008, 14:02:15 pm »
Не знам какво означава "лицензиран", но не ми се струва сериозно да се твърди, че само двама български ембриолози имат необходимата квалификация /едва ли не/.
За пример - в "Лондон Уиминс клиник" в Лондон работи българският ембриолог д-р Матей Андонов, при това е завеждащ Ембриолабораторията в същата тази клиника.
Не ми се струва да не е "лицензиран"  :D
Предполагам д-р Николов и д-р Тодоров са добри ембриолози, но има още български специалисти, със сигурност  :D

« Последна редакция: Септември 24, 2008, 14:50:13 pm от Grace »
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Септември 24, 2008, 14:42:39 pm »
не знам какво е това понятие "лицензиран от ЕС ембриолог" и дали има някаква научна и практическа стойност изобщо, но цитираните две имена далече не са най-добрите ембриолози в България - имай го предвид.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #6 -: Септември 24, 2008, 15:57:45 pm »
не знам какво е това понятие "лицензиран от ЕС ембриолог" и дали има някаква научна и практическа стойност изобщо, но цитираните две имена далече не са най-добрите ембриолози в България - имай го предвид.
аз именно аз това попитах  -с идеята  че не е нужно iva.ivanova да с е насочва непременно  към тях ,след като има други по -добри  специалисти  ,но тя решава  все пак.

« Отговор #7 -: Септември 24, 2008, 16:19:49 pm »
не знам какво е това понятие "лицензиран от ЕС ембриолог" и дали има някаква научна и практическа стойност изобщо,
имат... , точно толкова колкото лицензирана туроператорска фирма ,чиито клиенти нощуват под открито небе , изгонени от хотела.

Нищо лично , не познавам тези ембриолози , не познавам и работата им.
Казвам само ,че един лиценз сам по себе си , е една  платена такса и куп документи.
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 16:27:14 pm от Eфирче »
« Отговор #8 -: Септември 25, 2008, 09:45:13 am »
Д-р Георги Николов е син на Табакова и мисля, че не се занимава с ембриология. Имат си 2 момичета ембриолжки. Моят искрен съвет е да насочиш вниманието си към други по-добри специалисти. Пожелавам ти успех!
« Отговор #9 -: Май 13, 2009, 18:04:58 pm »
 osi_11