0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Big Brother 4
« Отговор #1120 -: Ноември 29, 2008, 13:59:25 pm »
Тази вечер ще бъде интересно :D
Чакам бай Брадър с нетърпение. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #1121 -: Ноември 29, 2008, 16:46:58 pm »
дано дадат всичко, че ми писна да не знам какво се случва  :wink:
не мисля, че е истина - позират за пари и Денислав и Соня.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #1122 -: Ноември 29, 2008, 20:58:13 pm »
Много ме изкефи тоя епизод.. :) Иванина малко си седна на гъзето,ако нене ,скоро ще го направи..Мисля че доста лоша реклама и направиха и като нищо ще си тръгне в понеделник..Аз много искам Даниела да си иде,направо ме побърква с нейното двуличие и слабохарактерност..
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #1123 -: Ноември 29, 2008, 23:07:21 pm »
Голям зор да гледам  и докато хапна и простря то станало 21 часа :( Ще търся да гледкам епизода. Разкажете какво се случи :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #1124 -: Ноември 29, 2008, 23:11:10 pm »
нищо интересно, ако си гледала вчера рекламите все едно си гледела епизода. не се ядосвай. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #1125 -: Декември 01, 2008, 00:16:08 am »
Е тази Таня я пере тока ! 8O Жоро с нея май си вкара таралеж в гащите  :lol: :lol:
*
« Отговор #1126 -: Декември 01, 2008, 09:06:00 am »
Отвратена съм от всички, които останаха в къщата. С изключение на Самие. Другите ... Чак не знам кой всъщност искам да спечели тия пари ... Кой би ги използвал за нещо хубаво и стойностно  :? Но едва ли всички разсъждават като мен ...
*
« Отговор #1127 -: Декември 01, 2008, 09:26:55 am »
Ми можеби не всички,но повечето... Аз също се замислих кой ли ще вземе парите и въобще кой ги заслужава?! Даже и на Самие не и отиват 300 000..Може би трябва да отменят паричната награда поради липса на печеливш и да им дадат по една усмивка по радиото-поощрителна награда :)
*
« Отговор #1128 -: Декември 01, 2008, 09:44:55 am »
Снощи изтървах...я малко преразказ в свободен стил по желание, да не посочвам   :P
*
« Отговор #1129 -: Декември 01, 2008, 10:35:18 am »
Може би трябва да отменят паричната награда поради липса на печеливш

:balk_602:

Ами Мимс, нищо ново под слънцето. Обичайните сцени на голотия и простотия.
Даниела я масажираше с алкохол голата Иванина да я сгрее /водка май беше  :lol:/, че била болна. Денислав лежеше в съседното легло и жадно наблюдаваше сцената. Наталия пък се правеше на ревнива. Коментираше се и поведението на Таня, че била поизперкала. И такива ми ти работи.
« Отговор #1130 -: Декември 01, 2008, 11:50:35 am »
Може би трябва да отменят паричната награда поради липса на печеливш

:balk_602:

Ами Мимс, нищо ново под слънцето. Обичайните сцени на голотия и простотия.
Даниела я масажираше с алкохол голата Иванина да я сгрее /водка май беше  :lol:/, че била болна. Денислав лежеше в съседното легло и жадно наблюдаваше сцената. Наталия пък се правеше на ревнива. Коментираше се и поведението на Таня, че била поизперкала. И такива ми ти работи.

Ама така е!Имам чувството,че яко се изчерпи сезона и няма какво толкова да покажат,а почна толкова добре....................
Снощи даваха част от мисията им да се правят на бивш съквартирант /Умберто и Константин/,но не беше кой знай кво!Прави ми впечетление Таня:верно се превърнала в супер ревнива съпруга /ще кажеш,че са заедно от 50г./ и нещо и прихлопа пода на това момиченце,а Жоро наистина се държи гадно с нея,ама поне не крие,че м/у тях нищо не може да има на вън,само дето тя не го асимилира.........................
« Отговор #1131 -: Декември 01, 2008, 12:46:15 pm »
Ами наистина този сезон е доста слаб, просто такива хора са избрали , които не блестят с особен потенциал в една или в друга област. Трябваше малко да ги поомесят суперталантливи и интелигентни с по-обикновени , хора и тогава става инетересно защото се получава провокиране на мненията им и поведението - "сблъсък на култури" както се казва... може би и повече от различни възрасти трябваше да има, но възможно това да е търсен ефект от продуцентите-този път да се все подобни хора от един сорт...средно и повече ниско ниво на обществото. Естествено е че те няма да блестнат с нещо и да се харесат или да провокират с мислене или нещо различно. Те мислят само за това, че това участие ще ги направи търсени и известни след излизането от къщата, но не се сещат, че наградата ще я вземе само един от тях и че ако бъдат малко по-различни и интересни,а не тихи, кротки и безлични ще получат повече успех и евентуална реализация след предаването. Иначе ще си останат една сива маса и след не дълго време хората ще ги забравят. 

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1132 -: Декември 01, 2008, 20:50:19 pm »

Урааааааааааа, Ив е вън.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1133 -: Декември 01, 2008, 20:53:08 pm »
 :lol: :lol: :lol: Нищо чудно!Соня Немска и дружките й яко са пращали SMS-си! :lol:
*
« Отговор #1134 -: Декември 01, 2008, 20:54:51 pm »
Въх,Манол кво ше праи сега... :lol:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #1135 -: Декември 01, 2008, 21:44:29 pm »
Въх,Манол кво ше праи сега... :lol:
Мане , Манол колко бял стана - като призрак като казаха ,че къщата трябва да напусне Иванина...не бях виждала скоро такова нещо   :lol: :lol:
*
« Отговор #1136 -: Декември 02, 2008, 07:44:21 am »
Ох,ама хайде и Манол да си ходи ,кво ми номинират момчетата само...
*
« Отговор #1137 -: Декември 02, 2008, 09:08:08 am »
Гледах я току-що Иванинка в "Здравей България" и едни такива мисли ме глождат. Обажда се някаква жена,на възрастта на моите родители, възхищава й се......бе какви хора живеят в таз наща страна, не проумявам. Срам!
Аз се радвам, че този негативен пример го няма вече в къщата. И продължавам да симпатизирам на  Наталия.
« Отговор #1138 -: Декември 02, 2008, 11:13:47 am »
Аз се радвам, че този негативен пример го няма вече в къщата. И продължавам да симпатизирам на  Наталия.

И аз! И аз!
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #1139 -: Декември 03, 2008, 01:19:17 am »
и аз съм ЗА Нат!