Може пък така да си се харесват,бе хора-Филип и жена му.Жалко само,дето ще възпитат в същия дух едно дете,а може и две.Защото,щом д-р Стаменов е обещал,че ще имат успешно инвитро,значи ще имат.Да са живи и здрави,ама на къде отива тоя народ....не знам,и как ще живеем сред толкова много малоумници за напред......пак не знам.
малко офф, но Д-р Стаменов да не би да е БОГ, за да обещава такива неща? Доста смонадеяно ми се вижда неговото поведение. Уважавам го, но нека не твъди подобни неша, защото ние които сме минали през мелачката на няколко опита знаем, че ако ставаше от доброто желание на докторите досега всички да са родили.Подобни твърдения в публичното пространство са безотговорни и служат само за реклама, а той няма нужда от такава.
Иначе за Фил какво да кажа. Сложна личност. Интелигентен, готин, но и доста самовлюбен. Жена му обаче добре играе картите за да не отблъсне публиката.
Мисля, че стерилитета им може да не е само от "жена му", както Венета не спира да повтаря, а той с това пиене и наднормено тегло си е сигурно директно за ИКСИ.
ДАно имат късмет.
За ДИДИ- всичко е цирк и премислена игра. Отдавна я гледам как се мъчи да излъже публиката.