0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Big Brother 4
« Отговор #1080 -: Ноември 24, 2008, 20:50:07 pm »
 :D Eeeeeeeeeeeee,най-накрая!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1081 -: Ноември 24, 2008, 20:52:38 pm »
ай, Фил е вън
*
« Отговор #1082 -: Ноември 24, 2008, 21:12:18 pm »
Най-после го махнаха оттам,браво! :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #1083 -: Ноември 24, 2008, 21:26:32 pm »
вън е  :D
« Отговор #1084 -: Ноември 24, 2008, 21:47:10 pm »
Момичета, има ли някой линк за предването от тази вечер, дали го има качено някъде?
*
« Отговор #1085 -: Ноември 24, 2008, 23:28:10 pm »
най-накрая го изгониха този ....
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #1086 -: Ноември 25, 2008, 09:04:56 am »
Чудя се кой ще спечели тези пари и дали изобщо някой заслужава да ги спечели. Да помилим. Креслив гей, нахална лесбийка, арогантния алкохолик излезе снощи, тъпа блондинка и идиота който освен да и се вре и да показва мускули друго не владее. Да видим Танчето и Жорко. Ама голямо дете това Танче. Самие и тя не знае от де, какво и защо. Наталия и Жорко може би се открояват, но знам ли, аз не гледам много, много.
Другия младеж който влезе, така и не се сещам как се казва, щото е страшно безличен. Е гласувайте, за кой да гласувам питам аз. Ама то подбора е номер едно :)
И снощи как се превъзнасяха по Мартинчо. Бе какво му е толкова хубавото на тоя Мартинчо 8O. Слабо момченце с грим, което само ходи и кряска. какво толкова трябва да му харесвам на Мартинчо. И Диии незнам що трябва да ми харесва. Хубаво харесваш жени, ма кат не става ми махни се деее. Направо взе да ме отвращава. Ми да си правят квот щат, не ме интересува какъв секс правят, ама не така нахално и натрапчиво. Представям си подобен индивид да върви по мен, да ми вдига скандали и да ме подпипва. Е нема да оживее, вервайте ми. А тва девойче Иванинка, незнае на кой свят е и кво иска и то. Първоначално си мислеше, че ще е по интересно. Айде Ди, пипни ме, Ди, ела в леглото Ди, в един момент не ми изнася, махни се, ми то нестава така. Кат си се врял, са ще си сърбаш попарата. :P И изобщо странни хора са ми със странни действия и разбирания. Снощи филип каза, че с жена му са се разбрали и тя знае, че той я обича. Какво са се разбрали, да се напие кат свиня и да бара тая и оная, е моя мъж така брак с мен отдавна да не е видял. Абе говорим си снощи и с него и стигнахме до едно заключение. Макар на около 30г явно ние сме с остаряли разбирания :lol:. Ами като гледам общо взето народа как разсъждава, ми то явно ние не сме добре и грешката е в нашия телевизор. :P
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #1087 -: Ноември 25, 2008, 09:46:19 am »
lidia добре сте си - народа е пощурял :) Аз в крайна сметка мисля че сами ББ си избира кой да спечели парите и гласуването е нагласено, ама това е друга тема  :lol: :lol: :lol:

Момичета, има ли някой линк за предването от тази вечер, дали го има качено някъде?
предаванията ги повтарят го по нова+ от 18:00часа на следващия ден :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #1088 -: Ноември 25, 2008, 11:04:39 am »
А гледахте ли малката сестра? Беше потресаващо!!!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #1089 -: Ноември 25, 2008, 11:09:53 am »
А гледахте ли малката сестра? Беше потресаващо!!!
Проспах я :lol:. Дайте линк да погледам малко. Сабудихте любопитството ми :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #1090 -: Ноември 25, 2008, 11:28:23 am »
Много се радвам, че Филип е вече вън от къщата :D

Снощи най-случайно гледах Малката сестра, не цялото предаване, но ... това което чух направо ме ужаси ... За втори път бяха поканили Панайот и Пеньо /о, Парис, извинете  :lol:/, понеже предишния път били вдигнали рейтинга на предаването ... То не бяха цинизми, то не бе чудо .... Ужас, ужас ....
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1091 -: Ноември 25, 2008, 11:53:45 am »
Изметнах се като чамова дъска!  :lol:
Обещах че ще пусна първият си СМС в риалити шоута изобщо за Филип - но не го направих!
Изобщо отдавна спрях да надничам в Нова, по това време на денонощието. Сезона ми е тъп!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1092 -: Ноември 25, 2008, 13:19:36 pm »
Ами ето го Филипчо - изгледайте го целия, на моменти се чудя как го изтърпя Венета, не че и тя ми е мила: http://vbox7.com/play:865c2796
*
« Отговор #1093 -: Ноември 25, 2008, 15:01:34 pm »
момичета ако искате да гледате онлайн ББ4 ето:  :D, но мисля, че е след 19 ч.  :D

http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2163
*
« Отговор #1094 -: Ноември 25, 2008, 15:36:08 pm »
нали слухът ми не ми е изневерил.....Филип каза на Венета ,че ако роди сега в 7 месец, ще роди изрод.......и после като включиха съпругата му - ами май се търкулнал Филип пък си намерил жената.никаква разлика по между им.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #1095 -: Ноември 25, 2008, 17:19:17 pm »
нали слухът ми не ми е изневерил.....Филип каза на Венета ,че ако роди сега в 7 месец, ще роди изрод.......и после като включиха съпругата му - ами май се търкулнал Филип пък си намерил жената.никаква разлика по между им.
Мдааа така каза, и други неща каза, нещо му е сбъркано на човека, нещо вътре му се е пречупило и изродило.
« Отговор #1096 -: Ноември 25, 2008, 17:37:00 pm »
Цитат
След 7-те питиета и две бири изобщо не ми е чудно държанието му.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1097 -: Ноември 25, 2008, 23:25:38 pm »
*
« Отговор #1098 -: Ноември 25, 2008, 23:30:04 pm »
Мане , направо ме е срам ,че в началото толкова го толерирахме този ненормалник! :?
*
« Отговор #1099 -: Ноември 26, 2008, 01:28:22 am »
Може пък така да си се харесват,бе хора-Филип и жена му.Жалко само,дето ще възпитат в същия дух едно дете,а може и две.Защото,щом д-р Стаменов е обещал,че ще имат успешно инвитро,значи ще имат.Да са живи и здрави,ама на къде отива тоя народ....не знам,и как ще живеем сред толкова много малоумници за напред......пак не знам. :balk_143: