Чудя се кой ще спечели тези пари и дали изобщо някой заслужава да ги спечели. Да помилим. Креслив гей, нахална лесбийка, арогантния алкохолик излезе снощи, тъпа блондинка и идиота който освен да и се вре и да показва мускули друго не владее. Да видим Танчето и Жорко. Ама голямо дете това Танче. Самие и тя не знае от де, какво и защо. Наталия и Жорко може би се открояват, но знам ли, аз не гледам много, много.
Другия младеж който влезе, така и не се сещам как се казва, щото е страшно безличен. Е гласувайте, за кой да гласувам питам аз. Ама то подбора е номер едно
И снощи как се превъзнасяха по Мартинчо. Бе какво му е толкова хубавото на тоя Мартинчо
. Слабо момченце с грим, което само ходи и кряска. какво толкова трябва да му харесвам на Мартинчо. И Диии незнам що трябва да ми харесва. Хубаво харесваш жени, ма кат не става ми махни се деее. Направо взе да ме отвращава. Ми да си правят квот щат, не ме интересува какъв секс правят, ама не така нахално и натрапчиво. Представям си подобен индивид да върви по мен, да ми вдига скандали и да ме подпипва. Е нема да оживее, вервайте ми. А тва девойче Иванинка, незнае на кой свят е и кво иска и то. Първоначално си мислеше, че ще е по интересно. Айде Ди, пипни ме, Ди, ела в леглото Ди, в един момент не ми изнася, махни се, ми то нестава така. Кат си се врял, са ще си сърбаш попарата.
И изобщо странни хора са ми със странни действия и разбирания. Снощи филип каза, че с жена му са се разбрали и тя знае, че той я обича. Какво са се разбрали, да се напие кат свиня и да бара тая и оная, е моя мъж така брак с мен отдавна да не е видял. Абе говорим си снощи и с него и стигнахме до едно заключение. Макар на около 30г явно ние сме с остаряли разбирания
. Ами като гледам общо взето народа как разсъждава, ми то явно ние не сме добре и грешката е в нашия телевизор.