0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Оххх, аз искам всички наведнъж да ги изкарат, да остане само Филип и да приключват:)
И аз се радвам,че изкараха Ирена и Петър,сега е ред на бай Иван.Токущо Даниела-Манол си призна пред Наталия,че започва да се влюбва в Ива,а бе става страшно.Кажете за какво дело е излизала Ирена,че явно съм пропуснала?
Цитат на: loana в Октомври 14, 2008, 14:13:25 pmИ аз се радвам,че изкараха Ирена и Петър,сега е ред на бай Иван.Токущо Даниела-Манол си призна пред Наталия,че започва да се влюбва в Ива,а бе става страшно.Кажете за какво дело е излизала Ирена,че явно съм пропуснала?Води дело срещу бившия й съпруг за домашно насилие
ейййй тази Ирена с този лак за коса....направо ги побърка хората..
По-скоро змии са триото Наталия-Емилия-Виолета.
Добре де, негативите към Ирена не се ли трупат заради мисията на Наталия? (онази, заради която получи 4000лева и трябваше да скара някой)
а дали не ги забрави в самолета парите нищо не каза ББ
Цитат на: titkata в Октомври 15, 2008, 08:42:51 amДобре де, негативите към Ирена не се ли трупат заради мисията на Наталия? (онази, заради която получи 4000лева и трябваше да скара някой)Тази мисия беше за Цветан, но след като той я отказа, я дадоха на Данаил.Мисията на Наталия е да крие 4000лв, и никой не трябва да разбира.Мисията и продължава