Ефирче, формата на ББ си има предистория и ако някой го смята за сейр, а не за своеобразен експеримент - ОК. Аз сеири не гледам. И всички са там пожелание.
Ами наричат го шоу , доколко е експеримент не знам. Да , всички са там по желание , но и с определена лична цел-пари , слава , нов любовник ...
Смяташ ли ,че някои от тези хора ще бъде истински пред камерата към такъв персонаж , или ще покажат лицемерно отношение?
Аз съм за второто!
Не ми харесва, че за такива хора, които Тошко-Филип играе, се говори по такъв начин, демек никога не трябва да се показват. Ако се играе да е само в стойностен филм, поне с една номинация за Оскар ли? Или само ако въпросната роля ще се играе на Бродуей. Има идиоти, които могат да се социализират, стига някой да им подаде ръка! И Тошко-Филип има точно такава роля, а не на съвсем умнствено изостанал човек.
...................................
И да, в ББ има посляния. След като прочетох сума ти възклицания за Мила - горката, уь, жал ми е, тя отправи послание - ние, слепите не сме за съжаление, ние сме достойни и се стремим да бъдем равностойни на останалите. Тя не се съмосъжалява за сега поне. Така че винаги има послания, който както си ги вижда обаче. Няма значение филм, шоу или квото и да е.
С такива хора всички сме наясно как стоят нещата в реалността!
Истината няма да я видим "вътре" , още повече когато на вън си затваряме очите за тях!
Осем години съм работила с умствено и физически увредени деца. Познавам техния свят , техните родители , погледите на нормалните хора , когато сме излизали сред тях.
Аз просто ги обичам и смятам ,че те заслужават място в сърцата ни ,в обществото ни , а не на манежа на ББ като роля или каквото и да е там.
А и още нещо , ако е вярно инфото за наградата на Филип , как ли ще погледнат масата зрители на тези дето се нуждаят от ин витро?
Антиаборт кампаниите ми доидоха в повече , но този "имидж" ще ме остави без дъх...
Поздрави и от мен!
И , наистина разбирам гледната ти точка.