0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Този КАмен още от визитката си почна да ме дразни. Засега съм на изчакване и нямам фаворити.Като цяло женките са противни, сред мъжете тук таме има по нормални.Но ще видимМимка, какво наистина е станало снощи с Мартин.Бях на гости и пак не успях да следя внимателно.Дста по симпатичен ми е от ПЕньо, по естествен е някак си според мен детето.
Момичета, попаднах някъде из нета на инфо, че наградата на Филип-Тошко, която щяла да промени живота му е ин-витро процедура изцяло финансирана от ББ. Ако е вярно това стискам му палци и на краката. А Камен е ....абсолютен анти мъж за мен, че той по гейски изглежда и от Марти бе. Който е много нива над Пепи от миналия сезон. А дрънкалото мен ме кефи (сигурно щото и аз съм същата) има много заразителен смях, но не го виждам ако изгуби как ще мълчи Ченгето май ще се окаже пич. А Манолчо си е пич та дрънка.
Момичета, попаднах някъде из нета на инфо, че наградата на Филип-Тошко, която щяла да промени живота му е ин-витро процедура изцяло финансирана от ББ. Ако е вярно това стискам му палци и на краката.
А Камен не беше ли този, който каза, че ще е първия, който ще прави sex в къщата или нещо се бъркам ?
Момичета, попаднах някъде из нета на инфо, че наградата на Филип-Тошко, която щяла да промени живота му е ин-витро процедура изцяло финансирана от ББ. Ако е вярно това стискам му палци и на краката....