Абе, нещо речника ойде у ряката, май...
lorka888, най-вероятно не си обдила никого, като гледам какво са писали момичетата, ама да ти кажа честно ми беше неприятно да ти прочета предпоследния постинг. Малко брутален ми се вижда речника. "Сланини, селски говор, старец дето я праска"
..... Като пишеш за тези работи, барем не се извинявай, особено на пълничките. Няма как всички да са идеални 90-60-90... Какво като има самочувствие момичето? Дай сега като има някое кило отгоре и да се скрие в миша дупка или да ходи с вълнен пуловер на аквапарк?!?
По би ми било интересно да гледам и да коментирам ситуации, случки и т.н., от колкото външния вид на някой. Честно!
Много бързо ги подгони параноята девойките. Така е то, като са гледали до сега предаванията. Тезинки двете дето изпитват незрящата девойка май най-параноясаха
Дали наистина е незряща? Може да си задавам циничен въпрос, ама...И мен ме е подгонила явно параноята
Не съм гледала подробно обаче и не мога да преценя. Но още като влизаше ми се появиха съмненията. Знам ли?
Я раздуйте, Манол жъне ли успехи или?
А модистката от Варна/Бургас - много песимистична натура.
Баба Самие ми е симпатична от малкото, което съм гледала.
Споделям мнението на
Counterfeit, слаб ми се види сезона. Може и да не гледам, само да следя обзора тука.
Поздрави!