0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Big Brother 4
« Отговор #980 -: Ноември 12, 2008, 23:31:41 pm »
Нат и Марти май.
Ама в тоя сезон много са дразнителите, а така някой да се открои - няма.
Или аз съм се повредила и съм станала една видна хейтърка, или те всичките са маскари. :lol:
*
« Отговор #981 -: Ноември 12, 2008, 23:54:29 pm »
 и аз се триумя между Нат,Марти и Жоро. Нат е хитър играч - усеща ги всички един по един.Марти е естествен,ама много насериозно се взема ..Жоро  малко ме разочарова от отношението си към Умберто.Много ми е жал,че излезе това момче.Така и не можаха да го разберат.в сравнение с Умберто останалите са ми жалки и дребнави.особено скандалите за филия хляб...
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #982 -: Ноември 13, 2008, 00:11:55 am »
.Много ми е жал,че излезе това момче.Така и не можаха да го разберат.в сравнение с Умберто останалите са ми жалки и дребнави.особено скандалите за филия хляб...

А, точно ей за това иде реч. А гледахте ли го при Лора - сладур.
*
« Отговор #983 -: Ноември 13, 2008, 00:35:42 am »
не успях да го гледам при Лора.на работа съм вече по това време.но гледах, като се включи минути след изгонването му в къщата и пожела успех на всички и благодари че е бил част от тях.Някой се разплакаха, а други вобще не го разбраха.а и Венета се държа доста добре с него. :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #984 -: Ноември 13, 2008, 12:43:31 pm »
Иванина хем не и е приятно Манолчо като и вдига скандали все едно били мъж и жена ама снощи докато и правеше масаж и е хубаво,то и нея не може да и се угоди.Толкова много използва Даниела да привлича вниманието върху себе си,че няма накъде,не че и Даниела не ме дразни с нейните простотии,че на моменти се чудя дали и тя не преиграва.

« Отговор #985 -: Ноември 13, 2008, 12:52:04 pm »
При един от поредните им скандали, ми се стори, че Даниела и каза:"При други обстоятелства, изобщо нямаше да ти обърна внимание, но сега трябва, сега се налага". Нещо от този род.Така че,според мен, не се знае кой по какъв начин привлича вниманието към себе си.
Иванина и мен дразни с все по-засилващото се звездоманско поведение, но пък и Даниела чак толкова ли да е сляпа...не ми се вярва.И двете имат изгода от "връзката" си.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #986 -: Ноември 13, 2008, 19:20:22 pm »
И аз съм за Нат и Марто.Другите са отвратителни. Толкова олигофрени на едно място май не е имало досега в Бб като изключим 3-тия ББ със Панайот,Пеньо и Трите шматки от Благоевград
*
« Отговор #987 -: Ноември 13, 2008, 19:46:14 pm »
Хайде сега ще видим кои ще са новите съквартиранти!
Според мен ще е доста интересно,когато влязат двама,вместо един!!!
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #988 -: Ноември 13, 2008, 19:51:24 pm »
Ми то сега не им стига яденето,пък с още двама съквъртиранти...Сутринта за някъв кекс се разправяха... 8O
*
« Отговор #989 -: Ноември 13, 2008, 21:12:13 pm »
аз искам да влезе денислав или атанас! Само да не е ония мексиканоподобен ром, не че имам нещо против тях , ама този не ме кефи..
*
« Отговор #990 -: Ноември 14, 2008, 07:45:44 am »
Евгени бил приятел на популярна Бг звезда .......коя ли е 
според мен не е честно, когато от предстоя е изминал повече от половиния и да ги вкарват новите.то е мн. по лесно така
*
« Отговор #991 -: Ноември 14, 2008, 08:27:57 am »
Аз бях за Евгени,ма и тези не са лоши..Важното е ,че не влезе Андито,много ми е изкуственяк  някак си.. А номинациите снощи бяха много интересни,нямам търпение да дойде понеделник,да видим кой ще изхвърчи..
*
« Отговор #992 -: Ноември 14, 2008, 08:51:54 am »
Евгени бил приятел на популярна Бг звезда .......коя ли е 

Соня Немска бе, Венетка каза снощи ;) Вика-гаджето ти Соня Немска дали ще те пусне вътре или ще застане с едни гърди напред пред студиото и ще те спре.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #993 -: Ноември 14, 2008, 09:36:00 am »
Не е ли Денислав?

Новата Соня Немска
29 септември 2008

Соня Немска е с тотално променена визия, чисто нова къса прическа, но отново руса.

Почитателите на Соня Немска скоро могат да видят новата прическа на своята любимка на корицата на лайфстайл списание. Другата новина за звездата на телевизия "Планета" е, че от няколко месеца тя е щастливо влюбена.  Изпълнителката за първи път ще представи мъжа на сърцето си публично, в новия си видеоклип "Първа в това". Името на възлюбения на Соня Немска е Денислав, който е познат на феновете на "Планета" от няколко други видеоклипа, пише Planeta tv.

Соня Немска ще представи мъжа на сърцето си в новия си клип
23 септември 2008

За разлика от своята колежка Ивана, младата певица Соня Немска се носи на крилете на голямата любов. Изпълнителката за първи път ще представи мъжа на сърцето си публично, в новия си видеоклип "Първа в това".

За снимките на новия клип, авторът на текста Теньо Гогов изготви сценарий, благодарение на който видеото ще бъде истински мини филм. "Първа в това" е заснет в София и край природния феномен "Чудните мостове", впечатлил певицата по време на нейно пътуване. Името на възлюбения на Соня Немска е Денислав и той е познат на феновете на телевизия "Планета" от няколко други видеоклипа. Красавецът, който е от Шумен, вече е участвал във снимките на други две звезди на "Планета" ТВ - Нелина и Яница. Наскоро Соня Немска записа в студиото на "Пайнер" в Димитровград и още една нова песен, която отново е балада. Певицата отдавна демонстрира нескрит афинитет към баладите, който сега се допълва от факта, че е влюбена. С баладите си Соня Немска неведнъж е докосвала сърцата на своите фенове, между които немалка част са мъжете.

Май вече не са заедно!

« Последна редакция: Ноември 14, 2008, 10:02:18 am от eganeva »
*
« Отговор #994 -: Ноември 14, 2008, 11:41:53 am »
 8O аз се обърках този не  ели Денислав?
Аз пък разбрах че за Евени става въпрос ??
*
« Отговор #995 -: Ноември 14, 2008, 12:11:13 pm »
Та...ако е Денислав..не беше ли той който каза че само да влезе в къщата ще си вземе куфара и ще се измести в стаята на Иванина и че ще има... :lol:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #996 -: Ноември 14, 2008, 12:19:53 pm »
И аз гледах предаването.
Не съм чула Евгени да има връзка със Соня Немска.
« Отговор #997 -: Ноември 14, 2008, 12:54:52 pm »
Тоя Денислав до преди няколко месеца правеше дюнери на центъра на Шумен кога е станал толкова известен :D
*

eganeva

• 4584
« Отговор #998 -: Ноември 14, 2008, 12:58:47 pm »
Издига се човекът.

Малко не ми се струва справедливо спрямо останалите,
да дойде някой когато 2/3 от предаването са минали
и да има равен шанс с всички.

Ама те сами си го избраха.
« Последна редакция: Ноември 14, 2008, 13:23:09 pm от eganeva »