0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Big Brother 4
« Отговор #960 -: Ноември 10, 2008, 09:24:06 am »
Писах, писах и накрая....тояга :), сайта ми заби.
Та eganeva, не знам защо до сега не са опитали. Аз останах с впечатлението, че нито той, нито жена му имат идея за какво иде реч. Когато още дядко Иван беше в къщата и парадираше с имането си, Филко не му отстъпваше. Налага си автоцензура на моменти, защото се усеща, че не е  в негов плюс да говори колко има и изкарва. Но пусто самолюбие, изпуска се от време на време. Конкретно едно изречение ми се е забило в съзнанието, как за отрицателно време, за дни изкарвал таксите за университета на него и съпругата му.
« Последна редакция: Ноември 10, 2008, 09:27:33 am от zayak3 »
*
« Отговор #961 -: Ноември 10, 2008, 16:12:26 pm »
я гледайте това:
даниела-манол пак на черещата  8O
http://www.dnes.bg/article.php?id=60582
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #962 -: Ноември 10, 2008, 16:51:51 pm »
И аз да си кажа за Филип - ужасно просташки се държи на моменти. И да това което каза zayak3 и аз го чух. Чувала съм реплики от типа на "....първия ресторант като отворихме". Не казвам, че има повече от един, но все пак е нещо. Може и да се изхвърля понякога с имането си, но май май не е чак толкова за жалене. Пък и е все компетентен по всички въпроси и от него по добър няма. Имаха един високоинтелектуален разговор с Танчето и се надпреварваха да говорят глупости и двамата. Съжалявам, че не мога да се сетя сега за какво беше. Но така или иначе съм го улавяла няколко пъти с много авторитетен тон да плещи пълни безсмислици. Не оспорвам, че в сравнение с основната маса е доста интелигентен, ама то с тези участници хич не е трудно. :lol: Пък и първия път когато говореха за него в студиото на Милен Цветков, психоложката на предаването каза, че са забелязали доста скрита агресия в него. Понякога и аз я забелязвам.
*
« Отговор #963 -: Ноември 10, 2008, 21:57:59 pm »
я гледайте това:
даниела-манол пак на черещата  8O
http://www.dnes.bg/article.php?id=60582
това го гледах по нова+ - пълна отврат! Е аз ако съм на Иванина ще откача -баси и ...........
*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
« Отговор #964 -: Ноември 11, 2008, 07:43:40 am »
Това чудо е ненормално!Казвам "това",защото всъщност не знма тя или той да кажа!
Определено има нужда от психолог или психиатър!
А Ивчето определено не мога да я разбера,хем се вре между шамарите, хем казва,че не е възможно да има нищо между нея и Манол!Определено не се дърпа,поне от това което съм гледала! :ask: :balk_132:
*
« Отговор #965 -: Ноември 11, 2008, 10:24:48 am »
Манолчо лееееееееекинко попреигра,така да се каже :) Много луд народ има по таз земя...
*
« Отговор #966 -: Ноември 11, 2008, 23:05:15 pm »
Манолчо се държи като най-големият скапаняк! много е кух , като 1000 горски хралупи! :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #967 -: Ноември 12, 2008, 16:48:14 pm »
някой знае ли кога ще влизат новите съквартИрантИ  :lol:
« Отговор #968 -: Ноември 12, 2008, 18:37:38 pm »
някой знае ли кога ще влизат новите съквартИрантИ  :lol:
Утре влизат двама мъже,единият избран от момичетата,а другият от зрителите ,разбира се чрез СМСи!

Отошението на Иванина към Манол е чиста тактика според мен!Хем да е интересна за зрителите,хем да е защитена по някакъв начин в къщата!Ама оная изцепка на Манол,като удяше по масата,ако ми го направи на ме,па и пред камери и то без да имаме интимни отношения ............... абе щеше да се повтори историята с Даниел от началото но шоуто  :x :x :x
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #969 -: Ноември 12, 2008, 18:45:28 pm »
Довечера ще става страшно!Тъкмо гледах анонса за предаването довечера-ми то Филип направо щеше да пречука Константин! 8OНякаква зверска кавга е станала,но не разбрах за какво!
*
« Отговор #970 -: Ноември 12, 2008, 18:58:06 pm »
няма да се пребиват, всичко беше на майтап за пред момичетата  :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #971 -: Ноември 12, 2008, 19:02:46 pm »
Първо да кажа че не ми е фаворит Манолката, но като ви чета "аз ако бях на мястото на Иванина ... така онака". Айде моля ви се! Вие ако бяхте на мястото на онова Лъскавото щяхте ли да оставите една лесбийка, която явно е здаявила сексуалния си интерес към вас да ви бърка под полата, да ви целува по пъпчето и да ви масажира зърната на гърдите,а? А? То горкото като приятелки пък после какво стана. Айде нЕма нужда. Как да гледали родителите й че една лесбийка и крещи. Ми както я гледаха да те обарва и ти да и се навираш и радваш. Пък сега изведнъж стана много важна и слугинята стана излишна. Щото не знам дали гледате често ама то не беше " Диди донеси ми....", "Диди изпери ми.....", "Диди направи ....". Еми всеки си плаща за гяволука. Ако Даниела беше мъж какво тогава може да посяга и да търси интимност, ама щото е жена и е гнусно. Ми как Нат от началото още категорично я отряза Даниела. Ама Ивето хем го сърби, хем го боли.

п.п. За довечера гледайте ще е интересно, но няма да ви кажа защо :lol: :lol: :lol:

п.п.2 ееее ния ме изпревари.
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 20:12:07 pm от Pesheck »
*
« Отговор #972 -: Ноември 12, 2008, 19:53:21 pm »
п.п. За довечера гледайте ще е интересно, но няма да ви кажа защо :lol: :lol: :lol:

Pesheck ти като миленчо" след рекламите по нова тв"  :lol: :lol:, гледайте
да не си и ти към ББ, а?  :lol: :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #973 -: Ноември 12, 2008, 20:08:45 pm »
Абе не исках да ви развалям изненадата, ама....
На мен ми хареса.
*
« Отговор #974 -: Ноември 12, 2008, 20:41:36 pm »
няма да се пребиват, всичко беше на майтап за пред момичетата  :lol:
oхххх така като гледах отказ...... с тез ножове  8O, нензма какв майтап  8O
*
« Отговор #975 -: Ноември 12, 2008, 20:54:15 pm »
Първо да кажа че не ми е фаворит Манолката, но като ви чета "аз ако бях на мястото на Иванина ... така онака". Айде моля ви се! Вие ако бяхте на мястото на онова Лъскавото щяхте ли да оставите една лесбийка, която явно е здаявила сексуалния си интерес към вас да ви бърка под полата, да ви целува по пъпчето и да ви масажира зърната на гърдите,а? А? То горкото като приятелки пък после какво стана. Айде нЕма нужда. Как да гледали родителите й че една лесбийка и крещи. Ми както я гледаха да те обарва и ти да и се навираш и радваш. Пък сега изведнъж стана много важна и слугинята стана излишна. Щото не знам дали гледате често ама то не беше " Диди донеси ми....", "Диди изпери ми.....", "Диди направи ....". Еми всеки си плаща за гяволука. Ако Даниела беше мъж какво тогава може да посяга и да търси интимност, ама щото е жена и е гнусно. Ми как Нат от началото още категорично я отряза Даниела. Ама Ивето хем го сърби, хем го боли.

абе и тук си много права....!
*
« Отговор #976 -: Ноември 12, 2008, 21:04:58 pm »
аууууу каква мисия  8O, ужас
« Отговор #977 -: Ноември 12, 2008, 22:09:57 pm »
  Иванина е в обектива и вниманието е насочено към нея само и единствено заради Манол.Ако Даниела не беше постоянно отгоре й Иванинчето хич и нямаше да се забелязва в тая къща.Не харесвам Даниела като Манол.Някакси имам друга представа за лезбийките...,но ми прави впечатление на много точен човек.Има мозък в главата си и мисля,че играе.А днес с тая мисия,която беше много забавна ,като уж се збиха Коцето и Манол ,Иванина се смееше като ПАЧА,но след това пак изпадна в едно такова състояние на позьорство и вдигна луд скандал,че едва ли не всичко се върти около нея в тая къща.Еййй много ме издразни тази лейка.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #978 -: Ноември 12, 2008, 22:30:27 pm »
Тя се радваше, че се бият за нея. Но Нат наистина се разстрои. И Лъскавото като видя, че никой не е полудял до толкова, че да се бие за нея, а и на всичкото отгоре хората се занимават с Наталия и започна със сценките. " ох беееееееееееее хорааааааааааа, толкова се уплашииииииииих, разбираш лииииииииииииии". Та дано и на нея и обърнат внимание.
Много взе да се звездее това момиче.
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 22:32:55 pm от Pesheck »
*
« Отговор #979 -: Ноември 12, 2008, 23:20:29 pm »
Пешек имаш ли вече фаворит :lol: или ще чакаме новите попълнения.
17.01.2005                                                                              21.11.2013