0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Big Brother 4
« Отговор #940 -: Ноември 03, 2008, 22:05:30 pm »
Да , трябваше косито да си ходи пак след него цецко.нищо  :lol:
« Отговор #941 -: Ноември 04, 2008, 08:38:09 am »
Хм, представяте ли си какво му е на Цецо- публиката избира да изгони "доброто ченге", вместо "гадния наркоман"... Тотален срив.  :D
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #942 -: Ноември 04, 2008, 10:13:50 am »
Най-накрая си отиде тозо Цветан.Един по един боклуците си отиват.Сега остана и Коцето да махнат......
« Отговор #943 -: Ноември 04, 2008, 10:21:58 am »
Явно продуцентие са осъзнали какви тЪпЪнари са вкарали в къщата,щом са решили сега да вкарат още 2ма мъже.И то да ги избират публиката и съквартирантките.
*
« Отговор #944 -: Ноември 04, 2008, 10:22:08 am »
Много му стана гадно,че точно от Коцето загуби,ама време му беше :D
Отвратително е това което бай Иван е казал аз това съм го пропуснала,че на Филип жена му ще забременее когато той забременеел-ми много е грозно!
Както имаме едни клиенти които са си осиновили детенцето и един ден една моя колежка се изцепи-виш,виш това е хранениче! 8O Толкова грозно и гадно ми стана как може да има такива хора!А то такова хубаво дете!
Извинявам се за спама,но исках да споделя,още повече че тя е млад човек и твърди че с второто си детенце е забременяла трудно!

*
« Отговор #945 -: Ноември 04, 2008, 11:38:23 am »
Явно продуцентие са осъзнали какви тЪпЪнари са вкарали в къщата,щом са решили сега да вкарат още 2ма мъже.И то да ги избират публиката и съквартирантките.
как така? ще вкарват още ли?  8O
« Отговор #946 -: Ноември 04, 2008, 11:49:04 am »
Да,Роси.До петък може да се кандидатства на интернет страницата,после зрителите с СМС ще изберат единия,а съквартирантките ще изберат другия.Само не казаха кога точно ще ги избират и кога ще ги вкарат в къщата.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #947 -: Ноември 04, 2008, 20:51:29 pm »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #948 -: Ноември 04, 2008, 23:05:45 pm »
Много му стана гадно,че точно от Коцето загуби,ама време му беше :D
Отвратително е това което бай Иван е казал аз това съм го пропуснала,че на Филип жена му ще забременее когато той забременеел-ми много е грозно!
Както имаме едни клиенти които са си осиновили детенцето и един ден една моя колежка се изцепи-виш,виш това е хранениче! 8O Толкова грозно и гадно ми стана как може да има такива хора!А то такова хубаво дете!
Извинявам се за спама,но исках да споделя,още повече че тя е млад човек и твърди че с второто си детенце е забременяла трудно!

Хриска реагирайте моментално. Още на секундата въпросната госпожа ще бъде буквално вързана в ъгъла докато не изслуша поне едночасова лекция на тема първите 7 години и как трябва да се държим в обществото. Ама то докато и се мълчи няма да се спре :x

А подбора за този сезон е направо неописуем :x
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #949 -: Ноември 04, 2008, 23:39:11 pm »
Да,Роси.До петък може да се кандидатства на интернет страницата,после зрителите с СМС ще изберат единия,а съквартирантките ще изберат другия.Само не казаха кога точно ще ги избират и кога ще ги вкарат в къщата.
ехе , голяма тъпотия! Тези май нещо не можаха този път да направят шоуто!
*
« Отговор #950 -: Ноември 04, 2008, 23:47:10 pm »
http://www.bulpress.net/article/7899
:lol: :lol: :lol: само това му липсва на тоя ! Дано тогава да не е толкова досаден!Добър човечец , ама прекалява! като муха е!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #951 -: Ноември 06, 2008, 21:14:03 pm »
  Ей,тоя Филип,много-кофти човек излезе,разочарована съм.Ще се радвам Коцето ако оцелее и този път.Да видим що за МЪЖ ще влезе след новия кастинг.Доста затъпя шоуто... :?
*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
« Отговор #952 -: Ноември 06, 2008, 22:22:58 pm »
Определено Филип ми падна в очите след снощноно предаване!След като разправяше за "розовите си сънища" :balk_126: :balk_126: :balk_126: А в същото време жена му как ли се чувства?! :balk_134:
В началото много му симпатизирах,но нещо ми стана неприятен,не само от тази случка със съня,а изобщо самото му поведение! :balk_70: :balk_71:Има нещо не съвсем наред!
« Отговор #953 -: Ноември 07, 2008, 10:25:23 am »
Определено Филип ми падна в очите след снощноно предаване!След като разправяше за "розовите си сънища"

А, това съм го изтървала. Какво е разказвал/сънувал?
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #954 -: Ноември 07, 2008, 10:59:41 am »
Кои са номинирани, че не го гледах снощи?
« Отговор #955 -: Ноември 07, 2008, 11:20:37 am »
Коцето, Умберто - от съквартирантите
и Жени и Жоро - служебно от ББ
*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
« Отговор #956 -: Ноември 07, 2008, 19:53:40 pm »
Филип разправяше,че е сънувал как прави секс с Виолета!Разказът му беше доста подробен!  :balk_159:
На фона на всичко заради което се правеше на "идиот" това е просто ценично!
Не сам моралистка,но понеже и моето семейство се "пече" на същиа огън и само като се поставя на мястото на жана му...,просто не ми се мисли!Все едно не осъзнава проблема си и просто се шегува с него! :balk_149:Определено такова поведение ми харесва!Но всеки си живее както иска и не съм аз човека дето ще ги съдя!
:balk_87:Просто ще замълча!
А вие какво мислите?
*
« Отговор #957 -: Ноември 08, 2008, 10:58:47 am »
аз съм писала и по назад в темата - не го харесвам Филип.това е нищо,което дават по вечерните предавания в сравнение с това каквото прави цял ден в  къщата.и да искам не мога да запомня остроумните му лафове,цинизма който се лее и вулгарния език.а относно признанията му за изневери  - оставам без коментар.да не говорим 24-часовите му молби за водка :x.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #958 -: Ноември 08, 2008, 11:15:47 am »
Аз съм категорично в един отбор с Ния . С риск да се повторя за мен този човек е извън всякакви модели  за морал, ценности, семейство и т.н. Искрено  се надявам да не спечели ББ4, защото  тогава директно ше стане лице на хората с нашите проблеми. Пази боже! И това, което дават вечер по Нова е толкова щадящо, тенденциозно..И как се дразня като казват какъв интелект бил, ама извинявайте на фона на интелектуалната недостатъчност в къщата и най-скромните напъни за раздвижване на сивото ще бъдат отчетени като интелект.
По мое мнение актьорските му изяви са в следствие на много сериозни дефицити ( комплекси ), които той отработва в трезво състояние с актьорските си превъплъщения, но пийне ли това отработване става първично - агресия в най-бруталните й проявления.
Затова  за мен актьорската му игра "Тошко" нямаше за основна идея да спечели процедура и шанс за семейството си ( който гледа нон стоп, знае, че Филип няма финансови проблеми), а да обслужи болния му мозък.
« Последна редакция: Ноември 08, 2008, 11:21:33 am от zayak3 »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #959 -: Ноември 08, 2008, 20:14:16 pm »
който гледа нон стоп, знае, че Филип няма финансови проблеми

може ли по-подробно........
ако няма, защо досега не са опитали?