0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Big Brother 4
« Отговор #880 -: Октомври 27, 2008, 23:57:18 pm »
Биг Брадър поема лечение/корекция на зрението на Мила.Още едно добро дело в ББ4.
*
« Отговор #881 -: Октомври 28, 2008, 07:54:22 am »
Aз пак го изпуснах и сега от вас разбирам , че Мила си е тръгнала
А Цецко как реагира  :lol: :lol:, да не би да е пял химн на България  :lol: ?!
*
« Отговор #882 -: Октомври 28, 2008, 09:02:37 am »
А бе момичета защо не ви харесва Цецо какво ви е направил. Аз не че го гедам много често де но колкото съм го гледала нищо лошо не прави Цветан. На мен лично ми допада не е лош.Да не би Константин да е посър от него или Умберто. Това са хора който може да се каже че ме дразнят.

*
« Отговор #883 -: Октомври 28, 2008, 09:42:13 am »
Филип прекалява с това пиене.снощи имаше мераци да изкърти джакузито.беше много пиян - крещеше и вилнееше докато се намеси ББ.това момче само за алкохол мисли.
а цинизма на Иван минава всякакви граници.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #884 -: Октомври 28, 2008, 10:03:59 am »
Да ви кажа този Филип изобщо не ми харесва. Направо ми ходи по нервичките. Да си ходи. Възмутена съм от държанието му. Все гледа да дразни някой, все гледа някаква простащина да направи. Вчера гледах един клип на сайта на ББ4, в който Филип беше главния герой в тоалетната....като се сетя за това и ми се повръща!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #885 -: Октомври 28, 2008, 10:21:53 am »
о, клипа нищо не е.върви да видиш снимките и клиповете от снощи в сайта на ББ.без малко да се удави пиян в джакузито.да си ходи по живо по здраво тази вечер.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #886 -: Октомври 28, 2008, 11:19:57 am »
Не ви ли се струва че с Цецо става както със Здравко,той бе номиниран всеки път,и все оставаше а и него хората много много не го харесваха,ама накрая взе наградата,и сега Цецо всеки път номиниран а все остава!?

*
« Отговор #887 -: Октомври 28, 2008, 11:20:27 am »
Филип май трябваше да си остане Тошко!!!
*
« Отговор #888 -: Октомври 28, 2008, 11:29:59 am »
Ако Цецо беше навън изобщо нямаше да ме впечатли с нищо, даже щеше да ме дразни!
Но като цяло в ББ има такива образи , който са далеч по антипатични от ЦЕЦО.
Нима Умберто е по малко "палячо" от ЦЕцо?!Или пък Владо е за предпочитане пред Цецо?С какво???? 8O
Може би и Цветан трябва да си тръгне но поне СЛЕД- Владо, Умберто, Бай Иван......
*
« Отговор #889 -: Октомври 28, 2008, 11:31:31 am »
и аз харесвам Цецо. а Филип, беше по добре като Тошко.
*
« Отговор #890 -: Октомври 28, 2008, 11:34:33 am »
ааааааааа забравих  Каменчо, той милия е толкова безличен че ....нямам думи
Каменчо трябва да си ходи .Така че май доста станаха тези, който трябва да бъдат изметени преди Цецо!!! :lol:
*
« Отговор #891 -: Октомври 28, 2008, 11:37:16 am »
Ако зависи от мен Камен и бай Иван си тръгват още днес! :)

« Отговор #892 -: Октомври 28, 2008, 11:39:57 am »
Аз се опитвам да оправдя Филип,че може би е под голямо напрежение,знаейки или по точно не знаейки какво се случва на Цветелина извън къщата.Не че това е начна да освободи напрежението,но...
А Цецо беше толкова смешен снощи,и когато уж трябваше да се защити,а той пя,и когато разбра че остава,и падна на колене.Тоя човек наистина си вярва и все повече му расте самочувствието.Ама как му се подиграваха в студиото,направо не е истина! :lol:
А на Камен и бай Иван,аз самата ще им отворя вратата,само и само да се махнат по-скоро. :lol:
*
« Отговор #893 -: Октомври 28, 2008, 11:52:47 am »
Аз пък не се опитвам да го оправдавам. И не смятам, че е под напрежение, заради жена си. Въобще даже не виждам с какво допринася лично той на обществено ниво за каузата "ин витро".
Не ми допада,че заради репродуктивните си проблеми получава "ореол" тук във форума.
 Репродуктивен проблем не задължава  и не означава човекът да е читав.
През последната година и половина, откакто вървя по пътя на стерилитета, срещнах в реалния живот хора, докоснати от нашия проблем, от които единствено желая да се разгранича.Филип е поредния такъв пример.
Само защото в алкохолното му битие леко се мярка думата "ин витро", не бих оправдала абсолютно нищо.
*
« Отговор #894 -: Октомври 28, 2008, 11:59:41 am »
Аз пък не се опитвам да го оправдавам. И не смятам, че е под напрежение, заради жена си. Въобще даже не виждам с какво допринася лично той на обществено ниво за каузата "ин витро".
Не ми допада,че заради репродуктивните си проблеми получава "ореол" тук във форума.
 Репродуктивен проблем не задължава  и не означава човекът да е читав.
През последната година и половина, откакто вървя по пътя на стерилитета, срещнах в реалния живот хора, докоснати от нашия проблем, от които единствено желая да се разгранича.Филип е поредния такъв пример.
Само защото в алкохолното му битие леко се мярка думата "ин витро", не бих оправдала абсолютно нищо.

:good_post: :good_post: :good_post:

*
« Отговор #895 -: Октомври 28, 2008, 12:05:25 pm »
Заек напълно съм съгласна с теб.да не говорим колко е циничен когато говори за процедурата или нещо свързано с нея.но това са неща,които незнам дали са излъчвани по тв.Много лош избор от страна на ББ .
« Отговор #896 -: Октомври 28, 2008, 15:00:12 pm »
Цветан наистина почва да си мисли,че е любимец на БГ  :lol: :lol: :lol:
Направо като виц ми звучи!
Мила не ми е от любимките,но определено не тя трябваше да напусне снощи!
А тоз идиот снощи като почна да свири когато Мила си тръгваше  8O и почна да се кефи като Стойка от първия сезон!
*
« Отговор #897 -: Октомври 28, 2008, 15:19:31 pm »
Този Цветан ми е най-антипатичния в къщата.След нещо се нареждат бай Иван и оня Константин-поне пака мисля че се казваше варналията бивш наркоман.Ако зависи от мен и на тримата ще им дам начална скорост към изхода.
« Отговор #898 -: Октомври 28, 2008, 16:31:58 pm »
Този Цветан ми е най-антипатичния в къщата.След нещо се нареждат бай Иван и оня Константин-поне пака мисля че се казваше варналията бивш наркоман.Ако зависи от мен и на тримата ще им дам начална скорост към изхода.

И към тях ако прибавиш Каменчо и Умберто  :lol:

Абе то за кво ли ги вкараха тия мъже  :lol: като кат гледам един по един май искаме точно тях да си изгоним  :lol:
« Отговор #899 -: Октомври 28, 2008, 16:32:30 pm »

И към тях ако прибавиш Каменчо и Умберто  :lol:

Абе то за кво ли ги вкараха тия мъже  :lol: като кат гледам един по един май искаме точно тях да си изгоним  :lol: