0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Big Brother 4
« Отговор #1040 -: Ноември 18, 2008, 10:03:45 am »
Абсолютно съм отвратена от това нищожество.И кой го измисли тва, че Филип имал коефицент на интелигентност над средното ниво?!!!! Както някой тук беше казал , много лесно е на базата на тази простотия вътре да "изгрееш" като по-умен. По злобно животно вътре няма! Но не мисля , че ще стигне до голямата награда- и дано!
А на такъв прост мъж - същата жена. Да беше си останал Тошко до края....
Единствените , които се забавляват истински в този бигбрадър са Константин и Наталия.(чудя се защо просто не спре да говори с филип това слънчево момиче и да не си трови нервите с този изрод!!!!)
*
« Отговор #1041 -: Ноември 18, 2008, 10:31:07 am »
той не заслужава нищо този човек дори и подпомагането за инвитро от ББ
А жена му е толкова елементарна милата че .........нямам думи.
и това беше очевидно още от първия път, когато беше в студиото.
но много тук писаха че била много "мила".Защо?!? Защото имат проблем ли и трябва да ги съжаляваме.Не неееееее не такива хора не са за съжеление.
Както каза вчера "гласа на народа"-Да си ходи Филип че докато той е вътре жена му ще зачене вън  :D.И това е много възможно  :lol:
*
« Отговор #1042 -: Ноември 18, 2008, 10:46:30 am »
Ха честито! Имаме си рекламно лице на стерилитета!
С такова лице думата "ин витро" вече наистина звучи срамно.
Но както каза жена му:"Това е много лично"...вече, а не беше, когато идеше реч за пари. Някои искаха реклама, ето я....Казват, че лоша реклама нямало.....Хич няма да се съглася, защото отдавна вече думичката "ин витро" в устата на Филип и съпругата му е просто един коз и ключ към парите, нищо повече. А за вярващите, че това ще допренесе положително за нашите проблеми...изненада, никой трезвомислещ човек, няма да изпита и грам емпатия към проблемите на това семейство.
Интересно ми е да чуя мотивацията поне на един човек, който гледа ББ4, но не само дейлитата и гласува за този човек?!
За бесилката какво да коментирам....толкова злоба дори въображението ми не може да си представи. Който гледал, гледал, който-не, цъка sms-и за това жалко подобие на човек и живее с болни излюзии за Филип като апостол и предводител на ин-витро казузата.
P.S  "Очите са огледало на душата".Никога не бих се заблудила, че зад тези малки хитри оченца, се крие голяма душа.
*
« Отговор #1043 -: Ноември 18, 2008, 19:26:28 pm »
P.S  "Очите са огледало на душата".Никога не бих се заблудила, че зад тези малки хитри оченца, се крие голяма душа.
Абсолютно подкрепям - абе като луд по миловиден беше. Сега не може да си прикрива злобата поне малко.Изключително съм отвратена от тва подобие на мъж.Тая бесилка не съм я гледала, но като чух за нея ми идва да го заплюя в лицето, ама няма къде  да го срещна. Как е възможно по този начин да нараниш човек.
Заяна, глупавите и прости хора също могат да страдат и да ги боли. За една жена най-лесно е да се каже , че е курва.Трудно е да се докаже, че не е.Така че недей да обиждаш по този начин- не я познаваш все пак!
*
« Отговор #1044 -: Ноември 18, 2008, 20:23:20 pm »
Абсолютно подкрепям - абе като луд по миловиден беше. Сега не може да си прикрива злобата поне малко.Изключително съм отвратена от тва подобие на мъж.Тая бесилка не съм я гледала, но като чух за нея ми идва да го заплюя в лицето, ама няма къде  да го срещна. Как е възможно по този начин да нараниш човек.
Заяна, глупавите и прости хора също могат да страдат и да ги боли. За една жена най-лесно е да се каже , че е курва.Трудно е да се докаже, че не е.Така че недей да обиждаш по този начин- не я познаваш все пак!

Мери Попинз, извинявай но никъде в поста ми не съм писала, че е "курва"!
Нито аз я познавам , нито ти я познаваш така че всеки има право на мнение!
Това е моето , не е задължително да се съгасиш с него!
И пак повтарям не съм казала, че е к.....!!!!!!!

« Последна редакция: Ноември 18, 2008, 20:39:56 pm от zayana »
« Отговор #1045 -: Ноември 18, 2008, 23:37:04 pm »
Фил е симпатичен и умен, но явно си пийва. Не мисля че те компрометират каузата инвитро, но честно казано събраха им и 10 000 лева, освен парите от ББ4, така че да айде да не са толкова алчни. Колко от нас сами си плащат процедурите не ми се мисли....
*
« Отговор #1046 -: Ноември 19, 2008, 08:51:11 am »
Както каза вчера "гласа на народа"-Да си ходи Филип че докато той е вътре жена му ще зачене вън  :D.И това е много възможно  :lol:

Това изречение какво значи Заяна?
Омъжена жена на която мъжът и е в къщата на Биг Брадър било много възможно да зачене навън преди той да излезе.Айде замисли се за теб като го кажат , как ще се чувстваш , а?
Фил е симпатичен и умен, но явно си пийва. Не мисля че те компрометират каузата инвитро, но честно казано събраха им и 10 000 лева, освен парите от ББ4, така че да айде да не са толкова алчни. Колко от нас сами си плащат процедурите не ми се мисли....
Следи историята с бесилката престана да ми бъде симпатиччен, меко казано....Колкото до това колко обикновени хора си плащат сами процедурите...абсолютно съм съгласна с теб. Да си ходи и да ни спести злобата и алчността си!
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 08:53:17 am от Мери Попинз »
« Отговор #1047 -: Ноември 19, 2008, 09:31:07 am »
Здравейте на всички.Искам да ви кажа че според мен Филип изобщо не заслужава тази мисия даже вече започнаха да злоупотребяват със жена си по повод инвитрото.Аз съм минала по трудния път на стерилитета и едва сега чакам бебе от инвитро.Този човек няма желание за дете,той просто се надява да спечели наградата а бебето между другото ако стане.Такива злобни хора не заслужават да спечелят.Филип вън.
*
« Отговор #1048 -: Ноември 19, 2008, 09:33:53 am »
За една жена най-лесно е да се каже , че е курва.Трудно е да се докаже, че не е.Така че недей да обиждаш по този начин- не я познаваш все пак!
Това ти го казваш......така че  :D
Виж, нямам намерение да споря за нещо, което не е изречено от моята уста!

А що се отнася до това, какво значи това изричение........
Искам да те попитам Тази омъжена жена не е ли възможно да потърси щастието другаде, или да се влюби в друг?
И ако "Да", за теб значи, че е  "к....", така ли? 8O
Хайде моля..моля...това изказване на Даниел пред толкова голяма публика не накара никой да се замисли, че  е имал предвид....
Само ти реши, че това е извода!  8O
Не бъди толкова крайна!
И не мисли, че всяка жена с втори брак е "к....."!
Аз спирам до тук!
*
« Отговор #1049 -: Ноември 19, 2008, 10:48:43 am »
Момичета каква е тази история с бесилката,че нещо съм я пропуснала?

*
« Отговор #1050 -: Ноември 19, 2008, 15:42:44 pm »
Абе за какъв втор ибрак става дума бе момиче.Тя да не се развежда с него в момента и аз да съм изпуснала, че захапваш темата жени с втори брак. При положение че мислят за инвитро ....
И аз спирам.Просто мразя необосновани захвърлени в прстранството думи просто заради шоуто...
Хриска, Филип се е подиграл с Наталия п този начин.Нейна колежка или колега от корабите се е обесил/а. Заради беса си , че Наталия е гласувала за него и е предателка според него и направил бесилка доколкото разбрах аз.Изключително извратено според мен.
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 15:50:41 pm от Мери Попинз »
*
« Отговор #1051 -: Ноември 19, 2008, 15:57:20 pm »
Момичета каква е тази история с бесилката,че нещо съм я пропуснала?

Пешек, добре че напомни.бях забравила момента когато направи бесило :x и това защото Нат имала приятелка която се обесила на кораба, където са работили.а сещате ли се за изкуствената кукла.изпълненията му с нея също не са ги давали.Смятам че Филип ими сериозен проблем с психиката.не по малък проблем има и съпругата му.
*
« Отговор #1052 -: Ноември 19, 2008, 16:19:51 pm »
Оле,толкова ли е гаден този човек,направо нямам думи!?!
Това е отвратително!

*
« Отговор #1053 -: Ноември 19, 2008, 16:26:09 pm »
о, това е част от гадостта му.злобата му и омразата към останалите са безкрайни.да не говорим заучените дати от гугъл с които се прави на интересен и изпитва като ученици останалите.предпочитам някой от изгонените да е вътре, отколкото той.поне бяха трезви и бай Иван и Цветан.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #1054 -: Ноември 19, 2008, 16:33:39 pm »
Много искам този път Филип да излезе, но едва ли!
По вероятно е след Виолета да е той  :( :?
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 16:35:25 pm от zayana »
*
« Отговор #1055 -: Ноември 19, 2008, 21:24:52 pm »
 :jump12:
голям майтап с тази крава  :D
« Отговор #1056 -: Ноември 19, 2008, 21:40:02 pm »
Хах тия ме съсипаха с кравичката. Смях се с глас,а и караокето е мн. добро. Тази вечер беше много забавно :D :D :D :D
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
« Отговор #1057 -: Ноември 21, 2008, 08:54:11 am »
Яд ме е, че Филип остана...всеки си има недостатъци, но неговото поведение е неприемливо за мен
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #1058 -: Ноември 21, 2008, 10:47:36 am »
Отвратителен е Филип и все по отвратителен ми става на мен.Дано да изгърми в понеделник вече, че аман.НАталия горката всеки път и става супер тъпо че не излиза той...
*
« Отговор #1059 -: Ноември 21, 2008, 11:38:13 am »
Аз пък се надявам Иванина да излезе.Тооолкова просто същество с тоолкова едноцифрен коефициент на Ентелегентност, че няма накъде.Много ме гразни от самото начало и така се изкефих, че е номинирана!