0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Big Brother 4
« Отговор #1020 -: Ноември 15, 2008, 20:51:56 pm »
Филип въъъъъъъъън
Този филип прекалява и трябва да си ходи, той е най грубия участник според мен
Сега се сещам за жена му на Филип като беше в студиото при Милен Цветков
беше много плаха и говореше много несигурно...
на вапроса на милен Цветков "Какъв е всъщтност филип", тя само повтаряше....."Ами много збавен, .....да забавен..., който го познава ще потвърди същото ...колко е забавен".нищо съяествено не каза, никакви запомняши думи не каза за него.
Милата не я мисля.Филип с това негово поведение ме навява н амислътта че е от мъжете, който често посягат на жените си.
« Последна редакция: Ноември 15, 2008, 21:16:24 pm от zayana »
*
« Отговор #1021 -: Ноември 15, 2008, 21:43:00 pm »
Сега имат купон!Да видим дали ще се получи нещо между Иванина и Денислав!
*
« Отговор #1022 -: Ноември 15, 2008, 23:00:20 pm »
Много ме радват Жоро и Танчето. Много са сладки,самио незнам като излезнат какво ще правят.
и мене много ме кефят , като изключим това ,че танчето явно не зане как да се държи! Много ревност беее и много забележки не на място! лапешка работа. като излязат от къщата съм 1000% сигурна ,че няма да са заедно! Жоро е от хората дето май не държи много на хората около него!

Манол е като една КОНСКА МУХА и то гладна! Много ми е досден този...

Филип - забавен  8O все едно магаре и космос! Това е страшен комплексар и грубиян! Нищо чудно да посляга на жена си ...дааа. Не ме кефи този! По-добре е да си
ходи ,че и без това внася напрежение в къщата и се заяжда с всичко живо!
*
« Отговор #1023 -: Ноември 16, 2008, 00:29:32 am »
пускам си тази вечер да гледам малко през сайта и какво мислите видях първо - Филип, с чаша в ръка пиян и се заяждаше с Наталия.ядоса се нещо, излезе на двора, счупи няколко чаши, почна да рита и т.н. незнам,това момче просто се изложи повече от необходимото.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #1024 -: Ноември 16, 2008, 01:22:44 am »
И аз не мога да го разбера Филип.На моменти ми е много симпатичен и забавен,а  понякога просто не го понасям-пиян,заядлив и груб!Иначе ми се струва,че е доста интелигентен и даже си мисля,че цялото му това държание е игра и искрено се надявам да е така(заради жена му-много ми е симпатична).Но ако е игра-не е много сполучлива.
*
« Отговор #1025 -: Ноември 16, 2008, 08:42:43 am »
Леле,тая Иванина още на снощното предаване я видях ,че поддава :) Замина си нейния 40г Румен.Ма много бързо се дава бееееееееееееее..
*
« Отговор #1026 -: Ноември 16, 2008, 09:37:46 am »
Нат е имала приятел който се е обесил ,
и Фил сега праве бесило и и го показва,
и те се срива от това нещо и започва яростна словесна вoйна,Хат му казва че е луд,Фил хвърля дивани каквото му е пред очи..........
Ето още от сканфдала между филип (АЛКОХОЛА ОТНОВО ГОВОРИ) 8O и Наталия
http://vbox7.com/play:eee8ee4d
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1027 -: Ноември 16, 2008, 12:40:59 pm »
Жоро към Таня:
"Не харесвам снощната Таня. Не защото не ми даде секс. Поради други причини."

Всеки да си прави изводите. :wink:
*
« Отговор #1028 -: Ноември 16, 2008, 20:34:31 pm »
пускам си тази вечер да гледам малко през сайта и какво мислите видях първо - Филип, с чаша в ръка пиян и се заяждаше с Наталия.ядоса се нещо, излезе на двора, счупи няколко чаши, почна да рита и т.н. незнам,това момче просто се изложи повече от необходимото.
Мисля, че Фил е влюбен в Наталия и това е неговият начин да се предпази от чувствата си.
*
« Отговор #1029 -: Ноември 17, 2008, 01:25:17 am »
А аз си мисля ,че Филип е паразит!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #1030 -: Ноември 17, 2008, 11:56:26 am »
Ми някой някога да го е видял да върши нещо?
Много, ама много ме разочарова този човек. Спомнете си как в началото си мислехме, че репликата "ин-витро за жена ми" е на някой от сценаристите, дето хал хабер си няма за какво точно става дума. Но колкото по-често го гледам, толкова по ми се струва, че си е негова. Ами не ми харесва и това си е.
*
« Отговор #1031 -: Ноември 17, 2008, 12:02:25 pm »
Според мен изобщо ме заслужава никакав спечелена мисия, той е пълен алкохолик  :o
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1032 -: Ноември 17, 2008, 20:12:14 pm »
 :D Хи,хи!Коцето много-опасни защитници има! :wink:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1033 -: Ноември 17, 2008, 21:24:20 pm »
Е,хубаво!Моят човек го изгониха.Ама тоя Фильо каква хиена е!За инвитро ли бил влязъл?! 8O По-рядко! :wink: Направо си цели голямата награда!Наистина е много-хитър играч.
« Отговор #1034 -: Ноември 17, 2008, 22:28:35 pm »
Не стига, че Филип ми стана антипатичен с цялостното си поведение, ами и жена му ми направи лошо впечатление тая вечер. Мъжа й прави куп мизерии в къщата от агресивност, има симпатии към друга жена, а тя се хили и вика колко свестен бил. Имам чувството, че само използват каузата "инвитро на жена ми" да се домогнат до голямата награда
*
« Отговор #1035 -: Ноември 17, 2008, 23:13:01 pm »
аз смятам ,че нарочно манипулират зрителите.не гледах тази вечер предаването,но е безумно че този алкохолик остана вътре.лека полека се предвижва той до финала, така ми се струва на мен.чест му прави,че сподели проблема си пред цялата държава,НО за да иска да има дете може най елементарно да спре да се налива.и все пак си мисля,че може и да грабне голямата награда.явно такъв тип се харесва на хората навън - алкохолик, агресивен, циничен,нагъл...
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #1036 -: Ноември 17, 2008, 23:48:46 pm »
Ма те хората навън гледат само това което нава показва от 20 часа. Нито са му гледали пиянските изпълнения, нито как направи и подари на Нат бесилка с нейното име ( тя беше казала, че има приятел/ка която/който се е самоубил така).
*
« Отговор #1037 -: Ноември 18, 2008, 01:22:05 am »
Ма те хората навън гледат само това което нава показва от 20 часа. Нито са му гледали пиянските изпълнения, нито как направи и подари на Нат бесилка с нейното име ( тя беше казала, че има приятел/ка която/който се е самоубил така).
така е! Този е пълен ненормалник!много е грубо това от негова страна! Искам да излезе ,защото не мога да го гледам !
*
« Отговор #1038 -: Ноември 18, 2008, 09:41:08 am »
нямам  думи та този алкохолик не заслужава дори и мисията която си спечели.та какво остава голямата награда. 8O 8O
*
« Отговор #1039 -: Ноември 18, 2008, 09:46:19 am »
Пешек, добре че напомни.бях забравила момента когато направи бесило :x и това защото Нат имала приятелка която се обесила на кораба, където са работили.а сещате ли се за изкуствената кукла.изпълненията му с нея също не са ги давали.Смятам че Филип ими сериозен проблем с психиката.не по малък проблем има и съпругата му.