0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 31
« Отговор #280 -: Октомври 29, 2008, 17:12:18 pm »
Сега може ли да се намъкна в тази тема щото другата я заключиха :D.Много съм нахална :D

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #281 -: Октомври 29, 2008, 17:35:17 pm »
Сега може ли да се намъкна в тази тема щото другата я заключиха :D.Много съм нахална :D

Здравей, Парси. Добре дошла! Лека и безпроблемна!
Не си нахална :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #282 -: Октомври 29, 2008, 17:37:50 pm »
Парси, саркастичния тон е меко казано излишен, както всички виждаме, това не ти е първи постинг в темата на бременните в Дългоочаквана.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #283 -: Октомври 29, 2008, 19:09:31 pm »
Парси, саркастичния тон е меко казано излишен, както всички виждаме, това не ти е първи постинг в темата на бременните в Дългоочаквана.
Първо не съм искала да прозвуча саркастично,а по скоро шеговито,но както и да е явно не се получи.Съжалявам за което...

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #284 -: Октомври 29, 2008, 20:33:57 pm »
parsi , честито! Лека и безпроблемна бременност!

Благодаря ви, милички :bighug:
Значи засега ще оставя лепенките така, както съм ги взела - 1 непромокаема и 2 дишащи, пък при нужда...аптеката е съвсем наблизо :) :) :) Иначе лепенките са с размери 25х9 и 25х10см, но самата марличка не пише колко е. Надявам се, че е предвидено да бъде достатъчно голяма, все пак уж ги водят точно за след секцио.
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #285 -: Октомври 29, 2008, 21:03:25 pm »
Жаб4е, и аз имах такива оплаквания, но си пиех лекарствата и сега ве4е отШумяха.
Пази се и по4ивай пове4ко, късмет мили4ка.

bubichka добре доШла, леки оставаЩи месеци

parsi здравей, леки месеци и на теб

Елма лек финал, малко ти остава

Аз съм малко притеснена, 4е си имам една инфекциика от 1 месец и какво ли не пих и не из4езва :oops: и на вси4кото отгоре съм ка4ила доста за 3 седмици и имат съмнение за гестационен диабет, но се нядявам да не е така.
Ами оплаках ви се :oops:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #286 -: Октомври 30, 2008, 10:26:20 am »
bubichka, parsi :hello2:
Елма, и аз раждах в Токуда. White сигурно е забравила (нали роди по-отдавна :D), че веднага след операцията сложиха дишаща лепенка, а след това вече само непромокаеми. Всъщност на непромокаемите май пише, че също са дишащи, така че за да може да се къпеш, по-добре вземи 2 такива.
« Последна редакция: Октомври 30, 2008, 10:47:43 am от Stivarip »
*
« Отговор #287 -: Октомври 30, 2008, 10:39:07 am »
bubichka, parsi леки оставащи месеци!

eleonor, дано се размине това с диабета...

За лепенките не помня, какви бяха и дали не беше обикновена марля с лейкопласт, аз обаче съм с абсорбиращи се конци и незнам дали това има значение.

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #288 -: Октомври 30, 2008, 12:37:31 pm »
Благодаря ви момичета :)

*
« Отговор #289 -: Октомври 30, 2008, 15:17:38 pm »

Да се включа при вас момичета че то не остана.
 Аз отдавна си ви чета ама пусти страх какво да се прави :)
 След толкова години борба човек не може истински да се зарадва.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #290 -: Октомври 30, 2008, 15:27:22 pm »

Да се включа при вас момичета че то не остана.
 Аз отдавна си ви чета ама пусти страх какво да се прави :)
 След толкова години борба човек не може истински да се зарадва.

Честито, ама като гледам, ти скоро можеше направо тема за раждане да пуснеш :wink: Хайде да са ти леки оставащите седмици и прекрасна среща с бебето!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #291 -: Октомври 30, 2008, 15:58:35 pm »
Здравейте момичета!
Аз малко късно се включвам, вече съм на финала.
При мен контракции имаше още от 6 месец, най-вевче при претоварване или дълги разходки и продължително стоене седнала. Затова помолих доктора ми да ме вкара в болница (фективно) за болнични и то взе, че ми хареса :) и така докато излязох 45 дни преди раждане :). Не пия нищо, само в началото нош-па, после малко желязо, че хемоглобина ми беше нисък и това е.
Да ви питам за тези лепенки. Аз също ще раждам секцио (първото ми раждане беше секцио но преди 9г. и тогава нямаше такива екстри), а доктора не ми е казвал да си нося такива лепенки. Да си купя ли на своя глава или от там ще ми сложат. И друго, на някой искали ли са му пелена за еднократно ползване за вас, а не за бебока?
Благодаря Ви предварително!
*
« Отговор #292 -: Октомври 30, 2008, 17:03:42 pm »
И при мен корема се втвърдява от 5-6 месец, но тъй като не е болезнено не му обръщам внимание, ако съм в движение просто забавям ход или сядам на най-близката пейка. Не съм пила нищо.
« Отговор #293 -: Октомври 31, 2008, 07:59:13 am »
Arlina :welcome_1:
happymery, успешно раждане и бързо вузстановяване! И лепенките, и еднократните пелени са задължителни. Пелените са, за да не си изцапаш леглото с кръв. Възможно е, обаче, да ти ги осигурят от болницата. Питай док.
« Последна редакция: Октомври 31, 2008, 08:01:07 am от Stivarip »
« Отговор #294 -: Октомври 31, 2008, 10:07:20 am »
happymery, успешно раждане и бързо вузстановяване! И лепенките, и еднократните пелени са задължителни. Пелените са, за да не си изцапаш леглото с кръв. Възможно е, обаче, да ти ги осигурят от болницата. Питай док.

Благодаря ти много! Днес трбва да се чуя с док да уточним часа за секциото и ще го питам дали да си взема лепенки. За еднократните пелени, колко да си взема. Аз си купих един пакет да имам и за бебо после, все ще влясат в употреба. Но не ми се носи целия пакет, затова мисля да си взема 3,4 бр. Лек и спорен ден на всички!
« Отговор #295 -: Октомври 31, 2008, 12:08:14 pm »
Happymery, аз ще раждам в понеделник в Майчин дом, Варна. Днес ме приеха по документи и ми казаха да си нося само две нощници, чехли и тоалетни принадлежности. Нищо друго. Всичко се осигурявало от болницата. Ако искам, можело ръкавички за бебето да си нося.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #296 -: Октомври 31, 2008, 12:37:05 pm »
Лелеее, Бубе, happymery, дойде момента, а :D
Успех момичета! Леко раждане и бързо възстановяване!
Прекрасна среща с малките съкровища! :D

А за какви лепенки за бебето говорите? 8O
Аз съм приготвила само памперси и мокри кърпички.
*
« Отговор #297 -: Октомври 31, 2008, 12:51:11 pm »
Елма, лепенките са за секциото. Еднократни пелени аз доста използвах, дори бях взела от по-малките и първите дни ги слагах вместо лигнин. Светна ме една акушерка - не се цапаш много и не залепва по теб.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #298 -: Октомври 31, 2008, 13:04:45 pm »
Бубе, happymery - неко всичко мине безпроблемно и да гушнете живи и здрави бебета!
<br />
*
« Отговор #299 -: Октомври 31, 2008, 14:53:02 pm »
Бубе, Хепимери - успех, момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17