Херка, благодаря много за предложението
много си мила. Ще набележа някаква помпа за купуване и мъжът ще тича, или ще купя преварително, ще видим как се развиват нещата. Тази на авент, от която си много доволна, каква е - ръчна, електрическа?
Габи, и аз бих искала да се изясни отсега, обаче какво да ти кажа ... лекарството е салофалк, на листовката му пише да не се кърми, изчетох сума неща в нета - препоръките варират, някои изследвания са показали, че нищо им няма на бебетата, ако майката ги кърми, други са с противоречиви резултати и сякаш преобладава препоръка да не се кърми, поради недостатъчно изследвания по въпроса. Лекарите, които питах тук, казват да не кърмя, например гастроентерологът, който ми води лечението. Другото лекарство, което може да се наложи да взимам, е кортикостероид - и тук варират мненията, но лекарката и за него ме съветва да не кърмя. Надявам се да питам някой и в Майчин дом, но да видим дали някой ще се наеме да препоръча да кърмя.
Има и още нещо, момичета, да ми стискате палци - гастрото каза да се ориентирам към спиране на лекарството (докарала съм нещо като ремисия), че то пък пречи на раждането (братовчед е на аспирина), даже иска да го спра цял месец преди раждането
хвана ме страх дали ще съм добре
Леко почнах да намалявам дозите, та да ми стискате палци да съм добре, хем да изкарам докрая в добро състояние и да не си усложнявам живота, хем пък ако съм добре може и да се пробвам да покърмя малко
Стискайте ми палци!