0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Тема на бременните № 31
« -: Септември 21, 2008, 23:18:23 pm »
Хайде нова тема, много здрави бременни, хубави новини около прегледи, свежи попълнения. Надяваме се на добри новини от всяка тук  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Тема на бременните № 31
« Отговор #1 -: Септември 21, 2008, 23:34:43 pm »
И аз пожелавам много бременни да напълнят темата. Тези, които вече са, да имат леки месеци до срещата, а на тези, които сме били, да помагаме и да ви се радваме.  :D

Хайде пак, леко раждане на Принцеска, май тя е най, най-напред от всички.  :D

Дай боже, здраве за всички! 

п.с. нещо я мисля Mary, някой дали има новини за нея и бебето.

« Последна редакция: Септември 21, 2008, 23:36:21 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #2 -: Септември 22, 2008, 09:25:53 am »
И аз да цопна при вас в новата тема :D
Аз ходих на триизмерен ехограф и видяхме бебчо!
Ще си имаме  :bori_015:
Вече започвам да я усещам по-често и по-силно да ме подритва :balk_47:
Пожелавам на всички момичета лека бременност и здрави бебчета на финала :babyflips:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
*
« Отговор #3 -: Септември 22, 2008, 20:07:02 pm »
Честита темичка и от мен, много нови бременелки и само хубави новини!

Жабче, лека бременност и здраво бебче на финала!

Мини, много се радвам че всичко е наред с бебка, само така да е до края! :)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #4 -: Септември 22, 2008, 21:15:27 pm »
Честита нова тема!!! Само хубави новини и много нови мами да има!!!
Аз да ви се оплача от себе си  :oops: нали сега си правиме къща и пада едно яко боядисване. Та, нещо съм се побъркала, никога не ми е харесвала миризмата на боя и тем подобни, а сега гледам само да хвана някоя четка и мога да си мацам цял ден - миризмата е толклова хубава, че направо ми потичат лигите (съвсем сериозно). Мъжа ми само ми се кара, днес мажех с безир едни прагове, едвам ме накара да си тръгнем. Дано на бебо да не му стане нещо от моите отклонения  :lol:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #5 -: Септември 23, 2008, 11:41:02 am »
Честита нова тема!!! Само хубави новини и много нови мами да има!!!
Аз да ви се оплача от себе си  :oops: нали сега си правиме къща и пада едно яко боядисване. Та, нещо съм се побъркала, никога не ми е харесвала миризмата на боя и тем подобни, а сега гледам само да хвана някоя четка и мога да си мацам цял ден - миризмата е толклова хубава, че направо ми потичат лигите (съвсем сериозно). Мъжа ми само ми се кара, днес мажех с безир едни прагове, едвам ме накара да си тръгнем. Дано на бебо да не му стане нещо от моите отклонения  :lol:

Ооох и аз забелязах нещо подобно, преди два дни ни докараха шкафосете за банята, а те са MDF с някаква боя боядисани, нали за да са влагоустойчиви, та попнеже са пресни пресни, още яко намирисват на ацетон, а аз като дрогирана, така ми харесва. Все пак гледам да съм по-далече и ги проветрявам често често, че определено имам съмнения относно влиянието им върху бебката :)
*
« Отговор #6 -: Септември 23, 2008, 12:31:03 pm »
Честита нова тема. Повече нови бременелки, а на всички леко бременеене.  :D

В петък бях на преглед, бебка е станала вече 1,600кг. Малко по-големички сме с около седмица вървим напред, но всичко ни е наред. Само мен ме боли много гърба и таза ми се схваща, като се заседя дълго на стола. Стискам зъби ще трябва да изтърпя още 2 месеца и малко.
Весел ден и дано слънчо се покаже  :lol:

« Отговор #7 -: Септември 23, 2008, 13:19:58 pm »
Хаирлия да е новата тема.  На всички бременни - лека и безаварийна, а на останалите - повече да се присъединяват към нас.

Ние все още сме в очакване - към днешна дата официално преносвам  :oops:.  Ама то в този студ и дъжд не е виновно детето, че не му се излиза...
*
« Отговор #8 -: Септември 23, 2008, 13:26:13 pm »
към днешна дата официално преносвам  :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз точно си мисля, че скоро ще очаквам включване от теб с щастливата новина, пък ти още си четеш форума. То и лентичка като гледам не останало...  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #9 -: Септември 23, 2008, 15:25:17 pm »
Аз да се отчета че БХС всичко е наред и кръвните ми също :)

Принцеска, твоето бебче явно не иска да е "дева", предпочита да е "кантарче" ;)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #10 -: Септември 23, 2008, 17:47:44 pm »
Здравейте момичета  :), досега не съм писала във вашия подфорум, но и аз съм една от вас. Бременна съм след 2-ро инвитро и днес се зачетох в едни теми, та чак ме хвана страх пак :-). Има ли някоя от вас която да пие преднизолон. Аз съм в 14г.с. и поради завишени НК клетки вливам Имуновенин на всеки 25-28 дни и пия преднизолон като вече дозата е по 1 таблетка на ден, преди бяха 2 сутрин и вечер но д-ра ми ги намали. Ако има някой и ми пише ще съм Ви много благодарна  :) 
*
« Отговор #11 -: Септември 23, 2008, 20:06:07 pm »
Много леки дни и приятни емоции на всички  :D.
Аз рядко се разписвам, но чета редовно. От следващата седмица вече ще спирам да работя и би трябвало да имам повече време за бебешките теми
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #12 -: Септември 23, 2008, 20:28:26 pm »
Гери, чудесно- много се радвам за вас.
А младеж ли се видя или ...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #13 -: Септември 24, 2008, 08:36:04 am »
Гери, браво за добрите резултати.  :D

Мега, честити розови гащи на щъркела.

Принцеска, леко раждане!

На мен пък ми "поникна" корем за няколко дни.  :oops: Сърбя ме, боля ме и се обзаведох с шкембенце, каквото миналият път имах чак в 14-15 г.с. Растат чаветата явно.  :lol:

Крем, може да питаш Каси, мисля че тя беше на преднизолон по време на бременността.
  09.11.2007
*
« Отговор #14 -: Септември 24, 2008, 10:24:57 am »
Kremm , добре дошла и лека бременност!!!
Жабче, браво за шкембето, нали две е повече от едно, важното е да са добре малките жабчета!!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #15 -: Септември 24, 2008, 11:26:07 am »
Крем, може да питаш Каси, мисля че тя беше на преднизолон по време на бременността.

Беше, и не искам да си спомням за този период. На мен ми подейства зле, но като че ли аз съм от изключенията. Някои напълняват, аз изобщо не качих, щом за цялата бременност наддадох 13кг. само. Но полудях! Пиех по едно на ден и го спряхме с док, малко преди да почна 4-ия месец.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #16 -: Септември 24, 2008, 13:05:28 pm »
Здравейте момичета!
Честито на всички,които са в тази тема.
Най-накрая и аз се престраших да се запиша в тази темичка.
Имам едно момченце на 9 години. След него имах два мисида, една изван маточна,кухо яйце и два спонтанни аборта в ранните седмици.
Сега пак сам бременна и се надявам, че този път ще стигна до края.Вече съм в 16г.с.
и се надявам всичко да е наред този път.
Желая на всички ви лека и безпроблемна бременност.
*
« Отговор #17 -: Септември 24, 2008, 13:34:59 pm »
asturiana , добре дошла!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за успешен финал!!!
« Отговор #18 -: Септември 24, 2008, 16:51:09 pm »
Гери, поздравления за добрите резултати :D

Жабче, много се радвам да те видя тук :D За фраксито и аз да кажа - аз пък в корема въобще не понасях болката, само веднъж си го боднах там и без да натисна буталото на спринцовката, я извадих - свят ми се зави :lol: не понасям инжекции в корема. Та слагах в двете ръце, както са ти обяснили, боцках и дупето - там не знам дали съм го слагала правилно, но нямаше проблеми, а и лекар им каза, че може - може да се поинтересуваш как точно.

Крем, не се притеснявай от преднизона, аз слагах по-късно в бременността метилпреднизолон и то доста по-големки дози, заради автоиумнно заболяване. На мен лично ми понася добре и не съм имала проблеми. Следвай си спокойно лечението и не се притеснявай.

Мами, помагайте :D Вероятно няма да ми дадат да кърмя, тъй като съм на лекарства - в такъв случай как да очаквам да протече спирането на кърмата, имате ли представа? Ще ми трябва ли помпа?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #19 -: Септември 24, 2008, 20:53:06 pm »
Нека има много нови коремчета и много здрави рожби в новата темичка! :D