0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Имате ли фобии?
« Отговор #40 -: Септември 18, 2008, 21:52:12 pm »
За спамърката - Не бяхме ли големи бели птици? Мен от патки не ме е страх.   :lol:

*
« Отговор #41 -: Септември 18, 2008, 21:57:24 pm »
За спамърката - Не бяхме ли големи бели птици? Мен от патки не ме е страх.   :lol:
Да,големи бели птици са,ама на село баба ми гледаше такива птици и като бях малка такава птица ми се хвърли на врата.От тогава ми е този страх-фобия

*
« Отговор #42 -: Септември 18, 2008, 22:20:20 pm »
Оооо, не знаете вие аз какво правя като се мерне някоя от ония гадни нощни пеперуди, крещя и се изнасям от стаята със светлинна скорост, мъжът вкъщи така и не може 8 години да свикне, направо подскача и се побърква като ме чуе и го е срам от съседите, щели да си помислят, че кой знае какво ми прави.
Малко ме е страх от високо, но реших проблема, продадохме си апартамента на 6 етаж и си купихме на 2.
И да шофирам ме е страх, преди няколко години ме блъсна кола докато пресичах на пешеходна пътека, но пролетта моя ми направи ударна терапия, купи ми кола и категорично отказа да ме кара до работата, като видях, че ще закъснея се закарах - бях сънена и ядосана, но вечерта седях един час в колата на паркинга доката събера смелост да тръгна.
И от дълбока вода ме е страх, а така обичам да съм на море, но влизам най-много до раменете.
Май станаха много, но така е, трудно е да си жив в днешно време.

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #43 -: Септември 18, 2008, 23:13:44 pm »
Май станаха много, но така е, трудно е да си жив в днешно време.

Този израз не го бях чувала :D.  Май фобиите ни са в повечко, като се замисли човек,  :? как да е лесно....  :(

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #44 -: Септември 18, 2008, 23:35:16 pm »
Мен ме е страх от себе си.Аз сам си най-голямата фобия.
Понякога ми се е искало да не се вземам чак толкова насериозно и да съм по -лекомислена:)
Страх ме е от нещата които мога да направя без да знам.Имам предвид под въздействието на емоции (прекалено съм емоционална и това понякога пречи),стрес,страх.Когато са добри ок, обаче ако с тях нараня хората които обичам и уважавам ме е страх.
Другата ми по-малка фобия е водата-реки,езера,язовири морета, океани.Погледна ли ги отвисоко имам чувството, че ме "викат":):):) (малко психарийка е ама...)тогава пак от мене си ме е страх:)
За друго не се сещам, но и това си ми е предостатъчно:)
« Отговор #45 -: Септември 19, 2008, 06:45:12 am »

Цъккк - не позна :lol: Едното е ЕПД, а другото - ссссссс  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #46 -: Септември 19, 2008, 16:01:08 pm »
Рали, абе на онази снимка всички бяхме големи бели птици.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #47 -: Септември 19, 2008, 16:57:31 pm »
Аз имам фобия от жаби,(Жабче :hug2:нищо лично),  даже мислех да започна да събирам миниатюри на жабета,
белким я преодолея, но се отказах!
Просто като я видя срещу себе си, се побърквам , ходят ми тръпки по гърба, и искам да избягам много далеч!

Другата ми фобия е като на Лиско, от Мишанта!
Понякога просто незнам как ще реагирам в ситуация, и това ме плаши!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #48 -: Септември 21, 2008, 15:45:11 pm »

Цъккк - не позна :lol: Едното е ЕПД, а другото - ссссссс  :lol: :lol: :lol:

Чак сега виждам.Ралии, неее, едното е ЕПД, другото е ДПД (дребен пълзящ добитък) :P
Ай стига сме спамили, ма не можах да се въздържа  :oops:
« Отговор #49 -: Септември 21, 2008, 19:12:23 pm »
Аз имам фобия от смъртта - и моята, и на близките ми хора. Направо дъха ми спира и се вцепенявам, като си представя, че майка ми и баща ми един ден няма да ги има и че аз също ще умра някога, и повече няма да ме има и край, няма да чувствам, да съществувам, .......... ужас!!!
*
« Отговор #50 -: Септември 22, 2008, 11:55:15 am »
Имам страх от затворени пространства,и той се отключи когато моят мъж ме заведе в една пещера -на Лъкатник.Нишо ми нямаше до момента в който трябваше да мина през едно тясно пространство-под една тръба-доста е гадно чувството-сякаш ще се пръснеш от напрежение придружено от сърцебиене и обилно изпотяване,и...паниката те обхваща.исках просто да изляза веднага, на момента.Оттогава се опитвам да се преборя-именно на принципа клин клин избива :-) но в пещера още не съм влязла-там ще се разбере докъде съм в момента :-)))
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #51 -: Септември 22, 2008, 14:46:33 pm »
Аз имам фобия от смъртта - и моята, и на близките ми хора. Направо дъха ми спира и се вцепенявам, като си представя, че майка ми и баща ми един ден няма да ги има и че аз също ще умра някога, и повече няма да ме има и край, няма да чувствам, да съществувам, .......... ужас!!!
:D
Как ми напомни това...
И аз съм така - като малка имах период, през който всяка вечер си лягах и не можех да заспя заради тази мисъл...че някой ден ще спра да съществувам, ей така няма да ме има вече...
и рев, рев, рев, докато се уморя :D :D - нали знаете старите баби как казват за бебчетата - да сме ги оставили да плачат, че да се уморят и да заспят.......
А иначе имам ужасна фобия от паяци - направо ме побъркват...
Като бях малка живеех на село и имаше страшно много такива - едни големи - с кръстове на гърба..
И все където минех се оплитах в паяжина, бягах и крещях като луда, защото си мислех, че паяка е върху главата ми, пък той горкия се е уплашил повече от мене сигурно...
В продължение на много нощи поред сънувах, ч есе оплитам в огромни паяжини и големият паяк идва към мен и аз искам да изкрещя, но не мога...
И до сега съм така - дори и мъничко паяче да ме полази - полудявам...
И много други фобии, защото Jojo наистина е права - добре само, че си имаме такива мъже, които шашкаме повече от нас в такива ситуации, но могат да ни приютят в силната си прегръдка и да ни успокоят...

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #52 -: Септември 23, 2008, 09:42:05 am »
хлебарки-дето са като лимузини,
Хахаха , е как го измисли това сравнение ,уби ме!  :lol:

Ами така де, едните са ония дребните дето ги има в Сф. в Студентски град, а другите, които за пръв път видях тук в Пловдив са два-три пъти по-големи, особено тия тук в сградата на офиса, щото е някакъв консервен институт-та са угоени, имам чуството че са по-големи от мишките в същата тая сграда хихихи, а иначе, израза го помня от едно приятелче, той им викаше майбах :), а и те са доста по-тантурести и бавни, та затова  :lol:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #53 -: Септември 23, 2008, 09:50:47 am »
Единствената ми фобия е от хлебарки - изпитвам панически страх,ужас,погнуса и отвращение от тези създания,мога да опищя квартала само като видя някоя...Не знам защо изобщо са създадени тези гадини... :x
Пък някъде четох или слушах, че хлебарка можела да живее 7 дни без глава представяш ли си :)
Защо са създадени ли, най-вероятно за да има от какво да ни е страх и гнус :) Адски гадни създания, ние обаче много свикнахме с тях в студентски град преди години. Там си щъкаха на всякъде :( много неприятно, колкото и отрови да слагаш все ще се намери някоя уууууфффф
*
« Отговор #54 -: Септември 23, 2008, 10:01:04 am »
То аз така или иначе спамя на поразия, ама...  :oops:
Преди няколко години ставам през нощта да пишам.Обаче ми се спи и на връщане забравям за угася лампата в коридора.И сядам в леглото, ама се обръщам посока на коридора (вратите не ги затваряме заради Тедка, да ходи нощем да пиша и то)и на фона на светлинката, идваща от там виждам встрани от леглото, на стената една огромна черна хлебарка..ква лимузина бе братче, цял автобус от онези старите дето се гънеха по средата.Мимка обаче запазва самообладание, тихичко отивам до раклата, на нея новия брой на Плейбой.Приближавам и с трясък размазвам хлебарката на 50 санта от главата на мъжът ми.Завалийката после как не го заведох куршум да му леят, така не съм го стресирвала никога за 10 години...  :lol: :lol: :lol:
Имам и лош спомен от такава хлебарка (тип автобус).Една вечер ще си лягаме и отивам да оправя леглото.Мушвам си ръката под едната възглавница да я вдигна, за да опъна чаршафа, обръщам възглавницата и между пръстите ми една такава огромна черна хлебарка, която се стресира и ми тръгна по ръката.Не ме е страх от подобни твари, но в случая просто изтрещях и започнах да пищя и да рева, да скачам, да се чистя.15 минути не мога да обясня на моя какво ми става (тя беше драснала на мига).Беше голям шок за мен.Една седмица спях в хола и на светнати лампи.После наслагахме къщички за хлебарки на Райд и вече поне 3 години не съм виждала хлебарка у дома.Ама периодично сменяме къщичките, купувам по 2 кутийки (общо 12 къщички) и ги наслагвам навсякъде из дома.
Айде стига съм спамила, че ще ям бой вече.. :oops:
*
« Отговор #55 -: Септември 23, 2008, 10:48:16 am »
Мимка, и аз ще оспамя малко, тамън да ни се карат и на двете  :lol:
Хлебарките, мразя ги, но го трепам без да ми мигне окото. Обаче тия големите малко ме е гнус, нали като я размажа ще потекат реки от разни вътрешности... та една прятелка ми каза да си напръскам ъглите на апартамента с Frontline - ти нали имаш куче, трябва да го знаеш, то е срещу бълхи и кърлежи и поне на моя пес му помага. Та напръсках, няма ги за сега гадовете, да видим до кога :)
*
« Отговор #56 -: Септември 24, 2008, 12:45:56 pm »
У дома,ако се появи хлебарка Пухтър на момента я убива,само мъртви ги намираме-така,че решението на хлебарките е коте.

« Отговор #57 -: Септември 24, 2008, 14:29:31 pm »
У дома,ако се появи хлебарка Пухтър на момента я убива,само мъртви ги намираме-така,че решението на хлебарките е коте.
На това му се казва биологично оръжие. :lol:

п.п. У нас, кучо подлага на тотално унищожение , жътварки ,пеперуди и мухи ( ако ги хване :wink:)
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 14:37:31 pm от Eфирче »
*
« Отговор #58 -: Септември 24, 2008, 14:41:32 pm »

Що ли ми е познато?  :lol:
Мойта Пуфа обаче я побърква от игра хлебарката и тя няма накъде и умира  :lol:
*
« Отговор #59 -: Септември 24, 2008, 14:46:20 pm »
Хахахах, Ели, уби ме с това-тя няма накъде и умира, хахаххаха  :lol:
Иначе Тедка много се радва на мухите.Като кацне някоя наблизо до нея очите и светват, почва да мята опашка и отива да си играе.После е много нещастна, когато говедото отлети вместо да си играе с нея.