Не знам дали темата ми е за тук, но не намерих по-добро място за нея.
Вече месец и половина ходя по доктори и никой не ми дава конкретен отговор на въпроса защо имам постоянен световъртеж, и липса на всякаква координация.
Всичко започна 10-тина дни след инсеминацията ми и в началото го отдадох на приема на хормони. Инсеминацията - неуспешна, край на хормоните, почивка. Дойде ми цикълът, свърши, никаква промяна - не приемах абсолютно никакви лекарства. На 22-рият ден ми започна следващ цикъл - на мен обикновено ми е редовен, 28 дни. Този път - 21. Бихме на 4-тия ден потискаща инжекция - лукрин депо, подготовка за инвитро (т.е. цикълът преди да започне стимулацията). Продължава световъртежа. Отидох на невролог - било от стрес, предписаха ми ксанакс да се успокоя. Никаква промяна. Пълна кръвна картина, доплер, компютърен томограф на мозъка, преглед при ото невролог. Всичко ми било наред. Да, ама не. 14 дни след поставянето на инжекцията, която уж трябва да ми спре цикъла за поне 30 дни, изведнъж прокървявам, и хоп - цикъл. Така се оказах с още един къс цикъл, този път 19 дни. Ото неврологът ме посъветва да се консултирам с ендокринолог. Четох обаче за проблеми с щитовидната жлеза, и никъде не намирам световъртежа като симптом за такива. Въпреки това си записах час за утре. Моля ако някой от вас е имал подобни проблеми да ме посъветва какво да правя. Пропускам ли нещо, има ли други изследвания които мога да пусна? В момента пия един куп лекарства за световъртеж, които поне засега не ми помагат.