0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ти, Докторе!
« -: Септември 15, 2008, 08:51:48 am »
Дойде най-накрая май и моят ред... След 6 години борба със стерилитета (4 инсеминации, лапароскопия, 3 цветни снимки, 2 опита ин витро - първият завършил с кухо яйце, вторият с мисед, един неуспешен трансфер на замразени), след поредния опит благодарение на д-р Александров /Университетски ин витро център-гр.Варна/ и на всички от този форум, мога да кажа, че чудото се случи и на мен.
 Благодаря на д-р Александров, че непрекъснато беше и все още е до мен, че изтърпява безбройните ми глупави въпроси, че за него няма делник и празник, няма ден и нощ, винаги и по-всяко време е готов да се отзове. Благодаря му за всичко, което е направил за мен през годините, в които се познаваме, за моралната, материална и духовна подкрепа, за това, че е преди всичко човек и лекар със златни ръце и сърце.
 Благодарна съм и на случайността, която ни срещна, никога няма да забравя вечерта след пункцията на първия ми опит, когато се появи на вратата на болничната стая, за да види как съм (имаше опасност от хиперстимулация при мен), независимо, че лекуващият ми лекар тогава беше друг и не си направи труда да се заинтересува от състоянието ми , а д-р Александров беше просто в екипа.... Благодаря!
 Благодаря и на момичетата и момчетата от форума, без които едва ли в момента щях да пиша тези редове, а най-вече на Eleonor, Delfy, DESI 2, Mimiki, както и на всички останали. Тук намерих много ценни и истински приятели, които няма да изброявам, защото те си знаят кои са.  :D
 Естествено имам да извървя още доста път до финала и искрено се надявам всичко да завърши благополучно, след прокървяванията през първите 3 месеца, след някои неясноти, които изникнаха после, след безбройните прегледи и изследвания и консултации,  май вече се видя светлинката в тунела и вярвам, че ще успея да дочакам срещата с моя малък мъж, а също  и с някоя малка госпожица, за каквато кандидатствахме паралелно с провеждането на опита.
 Стана малко дълго, а колко още ми се иска да пиша...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Благодаря ти, Докторе!
« Отговор #1 -: Септември 15, 2008, 08:57:43 am »
:):):)Peta, това е страхотна новина:))))))))))
Пожелавам ти спокойна бременност оттук нататък и много щастливи мигове:)

*
« Отговор #2 -: Септември 15, 2008, 09:00:33 am »
Честито Пета  :D Пожелавам ти щастлива среща с алкия мъж, а също и с една малка прекрасна госпожица  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #3 -: Септември 15, 2008, 09:01:27 am »
Петя, мила, ти се престраши най-после!  :)
По-малко притеснения и повече усмивки и хубави моменти ти желая!
Ще видиш своя малък мъж, време ти е! Имай вяра!
 :balk_21:
*
« Отговор #4 -: Септември 15, 2008, 09:02:23 am »
 :D Браво Peta!Страхотна новина! :D
Леко и спокойно бременеене и щастлив финал!
*
« Отговор #5 -: Септември 15, 2008, 09:06:15 am »
Peta,аз така се зарадвах,че избързах да ти честитя в другата тема(анкетната).... :oops:
Ето и тук едно голямо ЧЕСТИТО!
Нямаш представа колко много се зарадвах за теб,сърцето ми ликува - ти изстрада много наистина,но благодарение на това,че не се отказа,както и на усилията на този златен човек,накрая успя! Радвам се адски много!!!
По-хубав старт на седмицата от твоята новина не бих могла и да искам - благодаря ти,че сподели щастието си с нас!
Лека бременност до финала!
Прегръщам те! :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #6 -: Септември 15, 2008, 09:07:15 am »
Ейййй, от кога я чакам тази тема :lol: Пете, много се радвам за теб и ти желая много много късмет и да е лека до края!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #7 -: Септември 15, 2008, 09:10:05 am »
Честито peta желая ти най-здравото и сладко момченце. Бъди много щастлива
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #8 -: Септември 15, 2008, 09:11:14 am »
Страхотна новина, Пета! Честито! Браво и на твоя доктор!
Желая ти лека и спокойна бременност до края, и накрая една
незабравима среща с малкия човек!
Днес за мен ще бъде слънчево :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Септември 15, 2008, 09:16:16 am »
Честито! Много щастие ти желая.  :D Това са чудесни новини за първи ден на седмицата. Лека бременност, мила Петя.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #10 -: Септември 15, 2008, 09:16:57 am »
peta, честито от сърце!  Прекрасен старт на седмицата ни даваш, за което ти благодаря от името на всички ни тук.  Дай Боже до края всичко да е спокойно, ще мислим само с добро за теб, уверена съм!  Честито!
*
« Отговор #11 -: Септември 15, 2008, 09:17:09 am »
Ех, че страхотна новина!  :D
Честито, Пета! Лека и безпроблемна бременност! Нека накрая да гушнеш своето малко съкровище!
Дано има повече такива доктори. Те дават смисъл на професията лекар.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #12 -: Септември 15, 2008, 09:20:10 am »
Честито и от мен,Пета,искренно се радвам за теб,дано прекараш леки 9 мес.и на финала най-прекрасния бебешок.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #13 -: Септември 15, 2008, 09:25:12 am »
Стархотна новина, точно преди 3 дни си мислех за теб, че не съм те виждала скоро из форума...

Честито, леко бременеене и по-малко тревоги!

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #14 -: Септември 15, 2008, 09:32:02 am »
Честито Пета. Лека и безпроблемна бременност
« Отговор #15 -: Септември 15, 2008, 09:32:17 am »
Честито Пета! Лека и безпроблемна бременност  :)
*
« Отговор #16 -: Септември 15, 2008, 09:33:24 am »
Страхотна новина!!! Стискам плаци за лека бременност и да гушнеш най-сладкия малък мъж!!!
« Отговор #17 -: Септември 15, 2008, 09:39:21 am »

Страхотна новина ! Браво, Петя !
Браво и на Александров, че никога не се отказва и винаги дава надеждата, която ние често губим !
Стискам палците и няма да ги пускам докрая, за да имаш безпроблемна бременност !
Много се радвам, че най-накрая се справи с всичко и вървиш към срещата с твоя малък мъж.
Ние ще те следваме и ще чакаме появата му на бял свят !
Дано скоро се видите и с малката госпожица !
Много щастливи моменти и позитивни емоции ти желая !
Толкова много се радвам, че място не мога да си намеря,.....,
а ми беше толкова смотано като гледам мрачното време навън !
Благодаря ти, че направи денят ми слънчев и усмихнат !
Прегръщам те силно !

« Отговор #18 -: Септември 15, 2008, 09:49:44 am »
Петя, страхотна новина :lol: Много се радвам, че не се отказа и продължи да се бориш. Стискам палци до края всичко да е наред и да имаш една невероятна среща с малкото чудо, растящо в теб. А също и с госпожицата, за която чакате :bighug:
« Отговор #19 -: Септември 15, 2008, 09:52:59 am »
Peta, честито за добрата новина, за проявения кураж и за силата на духа, които дават надежда на много момичета тук! Леки месеци до срещата с бебчо!