Здрасти на всички!пак да се оплача - то скоро не се бе чувало за мен....
Значи-бременея си аз,(както виждате от лентичката),радваме си се на Бебо Бебешоков,щастливеем си из Америката и хоп!-свекито иска да идва пак -"да гледа" бебето.
Който ме помни от преди да забременея,ще се сети,че при предното и гости почти се разделихме със сина и-само и заради нейното неадекватно поведение при престоя и 2 месеца с нас.То беше рев и сръдни,и мусения-да си тръгва,че 8 седмици са много време и как ще ги изкара-все едно незнеше колко ще седи преди да купим билета!Къде ли не отиде на разходка и какво ли не и купихме-от белиото до палтото,но...зор!
как да е -минало-заминало.Нито готвеше,нито чистеше-не ми е правила нищо у нас-не че ми е и трябвало,но гледам другите поканени баби как са...и все незнаеше как,горката...да не счупи нещо...а дори не е стара-на 63г!
Сега пак иска да идва!Защо?ами да изкара зимата на топло-затова,не да ми помага на мене.Как щяла да седи сама през зимата на село,ох,аз ще се разболея...Ами как е седяла до сега цял живот?!?Че и пари и пращаме...Интригантка!
Момичета,не я искам тука.няма какво да ми помага тя на мене!!!аз съм на 35 и съм отгледала едно бебе сама,когато бях на 20!Не ме е страх нито от къпане,нито от нищо!искам да сме си само ние...с бебето.
Обаче и мъжа ми иска тя да дойде.Сега тя получи един апартамент в Пловдив-наследство и той се надява тя да го припише на детето ни,а не на другия си син.Затова иска да се грижим за нея.Обаче аз я опознах и смятам,че тя просто ни използва за да "смуче" от нас и нищо на никого няма да даде.както направи и баща му,Бог да го прости.
не ми трябват нейните имоти!аз 30 000 евро си имам.писна ми от старци дето си мислят че ще ги уважавам само заради къщата им!!!
предпочитам да и прата $1000 да си седи там,отколкото да ги дам за билет до тука.страх ме е,да не ми създаде пак скандали с милото,без нея си ни е добре,помогнете ми -как да го накарам тя да не идва?както и да му говоря-дори се скарахме веднъж-той казва,тя сега ще е друга,нека дойде да поседи...
помоооооооощ!!!