Днес, както и предходните няколко дни намирам сили да се усмихна, въпреки че приключи моят четвърти опит икси и отново не успяхме!!! Усмихнах се, че си имам момче до мен, което ме обича и подкрепя още повече след всеки неуспех и ми дава сили да продължа напред и заедно да достигнем до нашата Мечта!!! Усмихнах се на това, че ако нямахме проблем с това да имаме детенце, аз нямаше да познавам White, която е непрестанно до мен и ме подкрепя и това, че ни срещна животът, макар и по този начин е едно от най-хубавите неща, които се случват на един човек, приятелството!!! Усмихнах се когато док ми каза, че няма да ме изостави, че ще се борим и ще успеем, въпреки всичко!!! Усмихнах се, че имам честта да контактувам с момичета като Danny S, tanita7, лили, eternity, Angy_baby, Жабче, du6ka, rozovelka, kassi, sia, pavka, Щастие, lidi, Vanina_sss, Fussii, evro, Kotkata, deep, Nadyn, mercy, asss, blue_sky, betina, Danidan, denito и много други дружки по съдба!!! Усмихнах се на това, че животът колкото и да е тежък след всяко лошо нещо идва нещо хубаво и в това ни е надеждата, че може би и при нас след толкова болка и сълзи ще дойде и щастието, което чакаме така дълго!!! Обичам ви всички и се радвам, че познавам лично повечето от вас!!!