0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Днес се усмихнах на...
« Отговор #80 -: Ноември 11, 2009, 20:27:17 pm »
Наистина има много мъка /особено напоследък/  много хора, т.е. повечето хора, които познавам. Аз днес се усмихнах на дъщеря си, която ме помоли за една играчка вчера, която й купих днес. Тя се усмихна като я видя и съответно напрежението, което бях натрупала днес на работа, което е от около 2 седмици насам, просто изчезна.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #81 -: Ноември 11, 2009, 22:17:44 pm »
Когато не съм сама със себе си и имам други грижи се усмихвам постоянно. Тъжно ми става, когато работният ден свърши и остана сама с мислите си.
« Отговор #82 -: Ноември 11, 2009, 22:23:06 pm »
Ами днеска направи си се ухилих  :lol: на моето малко коте,като започна да пие вода от моята чаша,но понеже неможеше да стигне с езиче,бъркаше с лапа,топкаше я и започваше да ближе .Еми как да не се усмихнеш на такова малко маймунче,веднага и направих клипче.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #83 -: Ноември 17, 2009, 11:44:35 am »
Вчера се усмихнах на парфюма, който ми подари моята колежка и много добра приятелка, ей така, за благодарност.Толкова се трогнах!!!А и парфюма си е марков и страхотен, толкова му се радвам!!!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #84 -: Ноември 17, 2009, 12:12:30 pm »
 :D :D :D Закуска в леглото  :D :D :D

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #85 -: Ноември 17, 2009, 12:15:16 pm »
Слънцевто което беше влязло в новия ни хол  :wink:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #86 -: Ноември 17, 2009, 14:34:39 pm »
колкото и смешно да ви прозвучи, днес се усмихнах на новата си сметка за телефон- 8O - не е за вярване, че след хиляди разговори и то с чужбина и какво ли не, само 13 лв.
иначе най-много се радвам и усмихвам на слънчевото време :D
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #87 -: Ноември 21, 2009, 16:31:35 pm »
На слънцето, на племеничката ни, една 3 годишна руса кукла. На това, че татко след 3 байпас направен преди месец направи една дълга разходка, на мъжа до мен....

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #88 -: Ноември 23, 2009, 10:17:53 am »
На слънцето, на племеничката ни, една 3 годишна руса кукла. На това, че татко след 3 байпас направен преди месец направи една дълга разходка, на мъжа до мен....
:bighug: .
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #89 -: Декември 20, 2009, 11:34:36 am »
 :D :D :D Днес съм много щастлива и усмихната благодарение на една новина от моя много близка приятелка, след дълги години очакване тя днес видя заветните две чертички в момента плача ама от радост, толкова съм щастлива тя е един наистина прекрасен човек.Обичам те мила и ти желая много лека и безпроблемна бременност. :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #90 -: Декември 20, 2009, 11:50:27 am »
:D :D :D Днес съм много щастлива и усмихната благодарение на една новина от моя много близка приятелка, след дълги години очакване тя днес видя заветните две чертички в момента плача ама от радост, толкова съм щастлива тя е един наистина прекрасен човек.Обичам те мила и ти желая много лека и безпроблемна бременност. :D

И аз се усмихвам и се моля подозренията ми за това коя е прителката да са верни. Ама много се моля.
*
« Отговор #91 -: Декември 20, 2009, 12:23:02 pm »
Хихихихихихихи,
Днес рано сутринта скачаш и се радвах като малко дете на красивата снежна картинка навън,на всичко отгоре вървейки към работата си си намерих късметче от 1 ст.,пак си се зарадвах и усмихнах.Сега ми се иска да съм дете да си облека космонавтката и апреските и да се пързалям с шейна наволя  :occasion10: :occasion10: :occasion10:
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 12:33:46 pm от me4kata »
« Отговор #92 -: Декември 20, 2009, 16:44:29 pm »
Днес се усмихнах, защото моя приятелка сбъдна мечтата си и откри частна детска градина. Уникална е, Монтесори, по американски тертип и само си мечтая един ден моето дете да учи там.

Усмихна се, защото най-добрата ми приятелка днес има рожден ден.

Усмихнах се, защото съм обичана и обичам.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #93 -: Декември 21, 2009, 21:02:42 pm »
Бях на страхотен коледен концерт, зареди ме с прекрасно настроение!  :D
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #94 -: Януари 08, 2010, 18:23:39 pm »
Много е хубаво да се срешнеш със приятели и заедно да се посмеете на минали случки.В такива моменти човек  наистина забравя за проблемите си.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #95 -: Януари 08, 2010, 19:33:51 pm »
днес цял ден не просто се усмихвам, а направо се хиля като тиква  :lol: гледайки как сина ни се опитва да разглоби принтера. днес видях и един прекрасен бебешор - син на моя приятелка!
« Отговор #96 -: Януари 08, 2010, 21:52:30 pm »
Ами усмихнах се на положителния тест за бременност на моята приятелка :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #97 -: Януари 08, 2010, 22:33:54 pm »
Току що попаднах на една статия в Аз жената (http://www.az-jenata.bg/?page=article&aid=9533) и не мога да спра да се смея с глас. Цитирам: "Един млад мъж, който явно беше получил бойната задача да свърши две работи едновременно - да разходи кучето и да напазарува, хитроумно заключи домашния любимец - чихуа хуа - в клетката за багаж. А аз мигновено замених мислено сладкото кученце с любимия си съпруг и сладка радост изпълни душата ми."
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 22:39:33 pm от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #98 -: Януари 08, 2010, 22:34:38 pm »
Днес се усмихвах цял ден. Винаги след среща с лекаря си се усмихвам широко и забравям всичко, което ме е тревожило. А само като се сетя, че вчера бях в ужасно настроение. Ето ден с ден не си приличат и нека усмихнатите дни са много повече. Обещавам да си намирам повод да се усмихвам всеки ден !
:P :P :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #99 -: Януари 10, 2010, 14:22:09 pm »
Днес съм изключително усмихната и щастлива,защото моята приятелка роди дългоочакваното си момченце.Да им е жив и здрав!!!!

:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: