0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Днес се усмихнах на...
« Отговор #40 -: Октомври 09, 2008, 19:04:32 pm »
Освен на спокойния си малък свят се усмихвам и на вас :)

Днес се усмихнах и защото съпругът ми се прибира след 7 дни а имаше вероятност трите месеца да станат 4:)
Усмихнах се на новината, че му съкращават ваканцията с 3 седмици, но му разрешават аз да отида при него, и макар на другия край на света за Коледа и Нова година ще сме заедно:)И ще имам още приключения:)
Усмихнах се въпреки, че ще отложим ИКСИ-то с 3 месеца...по важно е да сме заедно защото и без това не ми стига времето да му покажа всичките си магарии:):):)
Усмихвах се на Бари, който от два дни не пропуска да поплува до Одеса и обратно:)))))Съвсем скоро ще ви го покажа в онази другата тема:)
Усмихвам се... животът ми е прекрасен въпреки всички дяволи :D
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #41 -: Октомври 09, 2008, 22:04:32 pm »
Днес се усмихнах на толкова много неща! Нанирам дори и най-малкия повод за усмивки. На прекрасните жълти листа, на слънцето, на злобната ми колежка, която празнува РД, на "новата" ми риза втора употреба...
*
« Отговор #42 -: Октомври 10, 2008, 07:56:34 am »
Много е красиво това , че има все още усмихнати хора! Но аз не спирам да се питам дали хората от онова време не бяха по усмихнати?!? Дали си въобразявам?!
Замислих се съвсем наскоро, колко много усмивки са ни заобикаляли, когато бяхме малки.Усмихваха се хората по улиците, по телевизията, усмихваха се родителите ми, съседите, баба и дядо, всичките ми приятели бяха усмихнати!
Липсвало им толкова много неща, нямали коли, нямали интернет, нямали възможност да обикалят света, но въпреки това са се усмихвали!
Защо днес тези, който имат всичко това не се усмихват, не мога да разбера.
Когато бях малка рисувах принцеси (сигурно и вие), всички до една с големи начервени усмихнати устни, сега децата рисуват чудовища и кеч борци и всичките до един намръщени.
Усмихваха се лелките и чичковците, с който се разминавах на път за училище, сега рискувам АКО се усмихна на някого без причина, ще ме помислят за несъвсем в ред.
Усмихнат ден ви желая момичета :) !
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 07:58:30 am от zayana »
« Отговор #43 -: Октомври 10, 2008, 08:45:21 am »
Днес си излезнах с усмивка и без повод си се кефя!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #44 -: Октомври 10, 2008, 16:23:22 pm »
zayana, моята племенница (на 2,6 г.)видя един плакат със слъце на него и попита много притеснена и натъжена "Лельо, къде е усмивката, защо няма усмивка?" Готова беше да заплаче.  :?
*
« Отговор #45 -: Октомври 10, 2008, 16:47:12 pm »
Мира, точно за това говоря!Явно не си въобразявам
« Отговор #46 -: Октомври 11, 2008, 01:40:13 am »
усмихнах се като се видях  в огледалото :P
« Отговор #47 -: Октомври 11, 2008, 05:52:31 am »
Първо при мисълта за бебчо . После на свекърва ми и свекъра, на малкото им кученце ( то там си беше голям кикот де ) и накрая на мъжа ми след като се върна от работа . Сега се усмихвам по повод този пост.  :D
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #48 -: Октомври 13, 2008, 10:10:06 am »
 Днес, както и предходните няколко дни намирам сили да се усмихна, въпреки че приключи моят четвърти опит икси и отново не успяхме!!! Усмихнах се, че си имам момче до мен, което ме обича и подкрепя още повече след всеки неуспех и ми дава сили да продължа напред и заедно да достигнем до нашата Мечта!!! Усмихнах се на това, че ако нямахме проблем с това да имаме детенце, аз нямаше да познавам White, която е непрестанно до мен и ме подкрепя и това, че ни срещна животът, макар и по този начин е едно от най-хубавите неща, които се случват на един човек, приятелството!!! Усмихнах се когато док ми каза, че няма да ме изостави, че ще се борим и ще успеем, въпреки всичко!!! Усмихнах се, че имам честта да контактувам с момичета като Danny S, tanita7, лили, eternity, Angy_baby, Жабче, du6ka, rozovelka, kassi, sia, pavka, Щастие, lidi, Vanina_sss, Fussii, evro, Kotkata, deep, Nadyn, mercy, asss, blue_sky, betina, Danidan, denito и много други дружки по съдба!!! Усмихнах се на това, че животът колкото и да е тежък след всяко лошо нещо идва нещо хубаво и в това ни е надеждата, че може би и при нас след толкова болка и сълзи ще дойде и щастието, което чакаме така дълго!!! Обичам ви всички и се радвам, че познавам лично повечето от вас!!!
« Последна редакция: Октомври 13, 2008, 10:18:58 am от kiara »

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #49 -: Октомври 13, 2008, 10:36:13 am »
 kiara,  :bighug:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #50 -: Октомври 13, 2008, 11:49:05 am »
киара, аз пък се усмихвам на силата ти.  :bighug:

« Отговор #51 -: Октомври 14, 2008, 09:52:46 am »
аз пък се усмихнах на многото уроци по английски,които ме чакат
*
« Отговор #52 -: Октомври 14, 2008, 10:08:27 am »
Днес се усмихнах на двете така чакани чертички :).Незнам дали ще спра да се усмихвам вече...

« Отговор #53 -: Октомври 14, 2008, 17:50:45 pm »
Парси, браво миличка :D Честито и лека бременност  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #54 -: Октомври 15, 2008, 17:03:00 pm »
Днес се усмихвах много на хамстерите на моята колежка,толкова са сладички и мънички!

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #55 -: Октомври 16, 2008, 19:04:38 pm »
Усмихнах се на големия бременен корем на една позната - дали и моя ще порасне толкова или още повече:)

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #56 -: Октомври 17, 2008, 14:05:02 pm »
Усмихнах се на големия бременен корем на една позната - дали и моя ще порасне толкова или още повече:)
ще  ,ще - колкото голям искаш!!!

аз се усмихвам на  всички хубави постинги ,които прочетох и ме зареждат  с оптимизъм и надежда !!!

*
« Отговор #57 -: Октомври 21, 2008, 08:38:46 am »
Усмихнах се на съпруга си като му пожелах лека нова работа  :D
Усмихнах се на слънцето като го видях да се показва и тази сутрин. :D
Усмихнах се на възрастната жена, на която отстъпих място в автобуса, а тя ми благодари и каза, че са вече малко тези, които стават, за да седне възрастен човек. :D
Усмихнах се на чистачката, която метеше отвън, а тя ми каза "Ей, от сутринта усмихната! Хубаво му става на човек като те види тебе! Винаги си усмихната!". :D
Усмихнах се на няколко колеги и дечица в училище, които ми казаха "добро утро"  :D
И сега се усмихвам :D

« Последна редакция: Октомври 21, 2008, 08:45:38 am от Еli »
*
« Отговор #58 -: Октомври 21, 2008, 15:01:23 pm »
Днес се усмихнах на двете така чакани чертички :).Незнам дали ще спра да се усмихвам вече...

браво парси а аз се усмихнах на поста ти
лека и безпроблемна бременност
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #59 -: Октомври 21, 2008, 17:10:51 pm »

Парси, честито, една спокойна бременност ти желая и аз се усмихвам с теб днес.  :D И на цветята ми. :D

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."