0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Днес се усмихнах на...
« Отговор #20 -: Септември 20, 2008, 10:01:22 am »
Аз снощи много се усмихвах, че бях на гости на нащи приятели:)
те имат син на 9 г. и дъщеря на 1,5г:)
Още с влизането ми Никола ме посрещна не със "здравей" а с "има ли щоколад":):):)
е как да не се усмихнеш?:)После и на малката Андрея се смях много, че е цяло съкровище, което открива света малко по-малко:):):)
А днес...усмихвах се на филма по Нова допреди малко за лабрадорите, как ги обучават да са водачи на слепи хора и почти във всяка муцунка виждах нашето дебело мило животно Бари:)
Усмихвам се....а денят едва започва:)
« Отговор #21 -: Септември 20, 2008, 10:47:45 am »
Днес се усмихнах на колежка,която ми стана шев от скоро и иска да ме уволни ,че си имам проблем от нашите тук и не и се вписвам в графиците ,ако често отсъствам :lol:
Пред нея се усмихвам ,а у нас се заливам в сълзи ,че има такива хора!
Хора ли ги нарекох?
Извинявам се за грешката!
*
« Отговор #22 -: Септември 20, 2008, 12:52:30 pm »
Още със събуждането си се усмихнах на милото-за това че е до мен вече толкова години,че е това което е,че толкова много се обичаме.
После Пухчо дойде да си легне под шалтето,на топличко,че хич не обича хладно време,взе да мърка и на него му се усмихнах(и доста го понамачках)  :lol:
Днес деня ще е хубав-нищо че времето е мрачно!

*
« Отговор #23 -: Септември 20, 2008, 17:33:59 pm »
Благодаря ти Лиско за хубавата тема :D
Наистина няма по-хубаво нещо от усмивката,от позитивната енергия която носи.
Винаги се усмихвам,дори и да ми се плаче по-някога,защото живота е толкова кратък и трябва да се изживее пълноценно.Усмихвам се на дребните и наглед незначителни думи и жестове,те ми пълнят душата.Усмихвам се и сега,като чета колко момичета са успели и се радвам искренно за тях. :D
*

baby_galq

• **
  • 63
  • Мечтите се сбъдват!
« Отговор #24 -: Септември 25, 2008, 14:26:17 pm »
Усмихвамсе на моя любим сутрин,когато ме целуне преди работа ,усмихвам се на мама,работим заедно,усмихвам се на децата в групата(аз съм учител),тези блеснали,детски,любопитни,мили очи...Усмихвам се на чуждите деца,защото нямам свои,усмихвам се,вярвам че надежда има,и вярвам,въпреки всяка тъжна мисъл и копнеж да се осмисли животът ни...И СЕ УСМИХВАМ<НАПУК НА ВСИЧКО :balk_90: :balk_48:
« Последна редакция: Септември 25, 2008, 14:29:50 pm от baby_galq »
*
« Отговор #25 -: Септември 25, 2008, 18:54:12 pm »
Днес се усмихнах на колежката ми ,после на милото,на Пухчовите лудории,а сега седя и се смея на компютъра като прочетох,че Лиско все повече и повече се доближава до своите лисичета!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #26 -: Септември 25, 2008, 19:06:51 pm »
и аз се усмихвах много днес:)
много снимки на цветята си правих:):):)
много имам още да правя:)ама сама съм си виновна:)
и заради темата за животинките ни се усмихвах:)

и преди малко от мненията в дневника ми:)
и сега:)
 :bighug:

*
« Отговор #27 -: Септември 26, 2008, 13:03:17 pm »
Усмихнах се на мъжът до мен, на една приятелка и просто така-защото е хубаво да се усмихваш
« Отговор #28 -: Септември 26, 2008, 14:08:31 pm »
Сутрин когато стана си казвам " Днес денят е по хубав от вчера и да  не забравя да се усмихвам " Не забравяйте и вие ,надежда винаги има!!!
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #29 -: Септември 26, 2008, 20:56:37 pm »
тази нощ при нас валя-тих есенен дъжд...събудих се -любимият мъж спеше до мен,а дъждът барабанеше по перваза...беше вълшебно.
Страх ме е от толкова много щастие.Но се усмихнах! :)
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #30 -: Септември 26, 2008, 22:51:06 pm »
Днес се усмихнах на... живота ми.Имам прекрасен мъж ,който ме обича дори и понякога да го ядосвам.. :) Усмихнах се на... себе си за това ,че намирам сили всеки ден като се събудя,да се усмихвам и да си казвам че борбата продължава :) усмихвайте се по-често...хубаво е!
« Отговор #31 -: Септември 26, 2008, 23:06:10 pm »
Днес се усмихнах на съдбата. След 3-то инвитро ЧХГ-то беше 0,0 и аз се усмихнах. Ами, това е, такъв е животътът. Радвам се на всичко, което Господ ми дава. Благодарна съм му за всичко. Иска ми се да има и бебче в нашето семейство, но явнво Господ е казал, че още не е време. Моля се да имаме сили да продължим да се борим.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #32 -: Септември 27, 2008, 20:59:29 pm »
усмихнах се  след срещата  с д-ра ми -тръгнах си  някак обнадеждена от кабинета .
Усмихнаах се на мечтите си-че се надявам са станат реалност.

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #33 -: Октомври 08, 2008, 12:08:23 pm »
Усмихнах се на положителното тестче, което направих вчера..все оше не мога да го осъзная..Пожелавам ви го момичета!

*

baby_galq

• **
  • 63
  • Мечтите се сбъдват!
« Отговор #34 -: Октомври 08, 2008, 18:52:48 pm »
Много се радвам за теб,миличка!Дано всичко премине успешно и леко бременеене от мен!Дай Боже,повече такива усмивки в Зачатие! :wink:
« Отговор #35 -: Октомври 08, 2008, 21:08:39 pm »
Усмихнах се на едно прекрасно малко детенце.Дай боже на всекиму по едно такова малко чудо!
« Отговор #36 -: Октомври 09, 2008, 08:56:37 am »
На котенцето ми което днес е по-добре,понеже е болничко!
« Отговор #37 -: Октомври 09, 2008, 10:27:25 am »
усмихнах се на слънцето ,което грее тук :lol:
*
« Отговор #38 -: Октомври 09, 2008, 15:17:23 pm »
Днес се усмихнах на моята мила приятелка която разбра,че ще имат бебенце!
После ходих на детски рожден ден и се усмихнах на малката рожденничка която днес става на 3 годинки и само вървеше между хората и правеше сладки дивотийки!
Усмихнах се и на това как една от мамите се грижеше за детенцето си което е чакала почти 10 години и колко е щастлива от факта че вече мечтата и се е сбъднала!

*
« Отговор #39 -: Октомври 09, 2008, 16:09:42 pm »
Lisko както винаги ни радваш с хубавите темички  :bighug:
Тази седмица много се усмихвам :) Майка ми казва, че когато съм усмихната съм по-хубава  :oops: :oops: :oops:
Усмихнах се на една приятелка, която от години иска детенце и сега е бременна в 3-тия месец :)
Усмихнах се на хубавото време :)
Всеки ден се усмихвам, когато се прибера и едно малко бяло пухче ми каже "мяяяяуууууу, мъррррррр" и ми се натиска го/я гушкам :)
Усмихвам се когато мъжа ми се прибере  :)
Усмихвам се когато снаха ми е добре, защото кара тежка бременност :)
Усмихвам се на близките ми :)

Замислих се и си обещавам повече да се усмихвам!!!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.