0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

diane35
« -: Септември 12, 2008, 15:39:17 pm »
Здравейте,
бих искала да попитам за противозачатъчните диане 35 какво мнение имате
Почнах да ги пия по лекарско предписание
Имам хормонален проблем така да го кажа
Овулацията ми не протича както трябва
Трябва да ги пия три месеца
Някои ако може да ми каже имат ли рискове тези хапчета ще съм благодарна
Засега окосмяването ми изчезва
Това което най-ме интересува когато ги спра дали ще повлияят отрицателно на бебеправенето.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМЕНИЕТО
*
Re: diane35
« Отговор #1 -: Септември 12, 2008, 17:00:51 pm »
Щом лекар ти ги е предписал, значи няма проблем!
Прочети листовката и ще видиш какви са страничните ефекти!
А относно бебеправенето - това са противозачатъчни - няма как да не повлияят отрицателно - тоест не можеш да забременееш докато ги вземаш!
Успех!
« Отговор #2 -: Септември 12, 2008, 17:44:19 pm »
za dokato gi vzemam znam
imam predvid posle kao gi spra dali 6te povliae ne6to vurxu bebepraveneto
posle kakvo stava
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #3 -: Септември 12, 2008, 18:14:54 pm »
Здравей! При всеки е много индивидуално - аз пиех години наред Диане и така и не ми се появи овулация, но зависи от проблема разбира се. Много лекари твърдят че след спирането на противозачатъчните много бързо и лесно се забременява, но това не важи за всяка жена.
Пиши на кирилица
« Отговор #4 -: Септември 12, 2008, 18:37:46 pm »
Пий ги спокойно щом са ти предписани.Много жени след като ги спрат и нямат сериозен проблем разбира се ,забременяват.Успех и дано след спиранто им се похвалиш.
« Отговор #5 -: Септември 12, 2008, 19:40:52 pm »
аз съм пила Диане35 6 месеца на 7 получих ужасен кръвоизлив но на мен никои не беше ми казал че трябвало да се правят почивки при приема на тези хапчета.Моят съвет е не ги приемаи прекалено много месеци.На окосмяването не ми повлияха особено само косъмчетата растяха по бавно.
« Отговор #6 -: Септември 12, 2008, 20:43:41 pm »
аз имам овулация но не протича както трябва и когато тя се появи изпитвам не нормални болки ниско в ляво
лекарката каза че след като ги спра всичко трябва да се оправи
имам един спонтанен аборт и най вероятно от това е проблема
дано да е наред всичко
добре се чувствам откакто ги пия,дори съм и по жизнена
ама накрая ще видим
чакам наистина още мнения
и мерси на участващите в моята тема
*
« Отговор #7 -: Септември 12, 2008, 21:48:23 pm »
Аз съм правила няколко курса на лечение по 3 месеца с диане 35 и док все ми обещаваше,че като ги спра и веднага ще забременея,но уви :?При мен проблема също е хормонален.Колкото до страничните действия-при мен нямаше никакви.Дано при теб подейства по друг начин и като си свършиш курса още на следващия месец да се похвалиш :D.Успех!

« Отговор #8 -: Септември 12, 2008, 22:50:09 pm »
 и аз пих такива хапчета-става дума за противозачатъчни,не точно тия,а логест,мился,че няма да ти създадът проблем с хормоните,медицината напредва,а аз пих отдавна появиха се много косми по стомаха и по кръста-но не се тревожи-след кото ги изпиеш имаш по-голям шанс да забременееш-така съм чула.Имам познати,забременели по този начин.Нека другия път да се похвалиш с бременност.
« Отговор #9 -: Септември 12, 2008, 23:13:46 pm »
и аз пих такива хапчета-става дума за противозачатъчни,не точно тия,а логест,мился,че няма да ти създадът проблем с хормоните,медицината напредва,а аз пих отдавна появиха се много косми по стомаха и по кръста-но не се тревожи-след кото ги изпиеш имаш по-голям шанс да забременееш-така съм чула.Имам познати,забременели по този начин.Нека другия път да се похвалиш с бременност.
аз имам по принцип ужасно много гадни косми по корема и по брадичката
все съм с пинсетатат
но сега откакто ги пия почнаха да изтъняват,да растат бавно , а някои дори и изчезнаха
*
« Отговор #10 -: Септември 14, 2008, 14:00:39 pm »
Докато пиех Диане се чувствах перфектно.Лично на мен ми действаха в много полож.насока.
Пристрастена към д-р Хаус!
« Отговор #11 -: Септември 17, 2008, 10:03:36 am »
до колко време след като се спре диането трябва да ми дойде
« Отговор #12 -: Септември 17, 2008, 11:24:34 am »
Би трябвало да ти дойде на 3-4-ти ден от приема на последното хапче. Пият се по схема 21 дни х 1, 7 дни почивка и след това се започва нов цикъл от 21 дни. С Диане цикъла се регулира много точно. Поне на мен ми влияе в положителна посока.
« Отговор #13 -: Септември 17, 2008, 16:02:27 pm »
И още един въпрос имам относно тези хапчета
Когато настъпят седемте дни почивка възможно ли е зачеване през тези седем дни
Трябва ли да се пазиме
*
« Отговор #14 -: Септември 18, 2008, 16:38:27 pm »
Не,бременност не може да настъпи,освен ако не си пропуснала хапче.Освен това 2-3дни след като ги спреш ти идва цикъла!

« Отговор #15 -: Септември 19, 2008, 10:24:33 am »
Така е, по принцип не би трябвало да може да настъпи бременност, докато се пият противозачатъчни, но има и изключения! Особено през първия месец от приема им, когато контрацептивният ефект не действа с пълната си сила. Така че, добре е да се пазите, поне първия месец!
Иначе за ефекта от диането - и при мен е като при другите момичета: цикъл на 28 дни, забавен растеж на нежеланите косми и т. н. Но аз и понапълнях от тези хапчета  :?

P.S: За пазенето - сега виждам, че питаш за 7-те дни интервал, когато може би няма смисъл. По скоро имах предвид още първия месец при започване на хапчетата в дните на предполагаемата овулация - така са ми казвали на мен лекари.
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 10:29:15 am от Saliina »