0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pomognete speshno...
« -: Септември 11, 2008, 16:50:58 pm »
ot 3 do 6 mi be6e ovolaciata,pravix me opiti.ot 8 mnogo mi se gadi i korema me boli,na 9 bt mi beshe 37.6,dnes mi e 37.3.triabva da mi doide 4ek na 20.moliavi kajete si mnenieto...blagodaria
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: pomognete speshno...
« Отговор #1 -: Септември 11, 2008, 16:58:26 pm »
нищо спешно за помощ не виждам тук.
намери си нещо да правиш и си чакай спокойно датата на менструацията. ако не ти дойде - направи тест.
ако се чудиш какво да правиш - седни и прочети малко образователни материали на тема овулация, менструален цикъл, оплождане на яйцеклетката и пр. в Зачатие има много информация. това ще ти помогне да разбираш какво става с организма ти и да си по-спокойна за в бъдеще.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Септември 11, 2008, 17:02:31 pm »
jam го е казала много точно,послушай я .Успех.
« Отговор #3 -: Септември 11, 2008, 17:03:18 pm »
Да не те е хванал гадния вирус?
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
*
« Отговор #4 -: Септември 11, 2008, 17:32:09 pm »
ot 3 do 6 mi be6e ovolaciata,pravix me opiti.ot 8 mnogo mi se gadi i korema me boli,na 9 bt mi beshe 37.6,dnes mi e 37.3.triabva da mi doide 4ek na 20.moliavi kajete si mnenieto...blagodaria
Според мен много е вероятно да си забременяла :DДано се окажа права и не те подведа,но изчакай да ти дойде датата и си направи тест,както са те посъветвали момичетата.И се успокой,занимавай се с нещо приятно и мисли позитивно :wink:Успех ти желая и пиши какво става,нали :wink:
« Отговор #5 -: Септември 11, 2008, 17:46:42 pm »
prosto iskax savet,mislia 4e vsi4ki sme tuk za tova jam,
« Отговор #6 -: Септември 11, 2008, 18:06:03 pm »
Въпроса не е в искането на съвет, а в това че темата се казва "pomognete speshno...". Просто нями нищо спешно..освен да стискаме палци да е станало :)
И ако имаш възможност пиши на кирилица, че латиницата трудно се чете :)
Мерси и успех...от нас палците от теб резултата  :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #7 -: Септември 12, 2008, 10:24:05 am »
Щом искаш мнение ще дам и моето.  :D Не може да ти се повръща 2-3 дни след овулация поради причина бременност. Дано да е това причината, но за подобни симптоми е твърде рано. Успех и пиши на кирилица за да получаваш повече отговори и внимавай със заглавията на темите, моля те. Успех.