Dimitrova_zornitsa, ще ходя след 35 дни след започване на лекарството, защото ще пътувам и просто така се уговорихме с докторката. Отделно ще проследим и пролактина, та затова се разбрахме след почивката на 3ти ден от МЦ да ги пусна заедно, защото пролактина ми го иска на 3ти ден и няма смисъл да ходя през няколко дни да ме дупчат. Пролактина също ми е завишен, та и него ще го видим, защото сега ми препоръча да полежа малко преди изследването. Стойността на ТСХ ми е 4.2, но като гледам бързо се коригира. При теб доста бързо се е повлиял хормона.
М-и, аз даже съм доволна, че са предприети действия по забременяването и се надявам да стане. Лекарката ми каза, ако имам положителен тест за бременност, веднага да изследвам ТСХ и да отида при нея за корекция на дозата. Било важно да се види с какво ТСХ се влиза в бременност.
Мagi_st, това е страхотно, явно както му е писано на човек, така става. Засега нямам установени други проблеми, но по-подробни изследвания не съм си правила, защото след преглед при специалист ми казаха, че е рано, тъй като имаме само 4-5 месеца опити. На прегледа с ехограф всичко показваше отминала овулация, имам редовен цикъл и се надявам само ТСХ да е проблема.