Здравейте момичета, бих искала да чуя вашето мнение по един въпрос. Вчера док реши да пуснем контрола на ТСХ и се оказа, че стойността е над 4. Само да отбележа, че приемам Л-тироксин 50*1 табл. в продължение на 3 месеца, защото в края на ноември миналата година преди старта на първият ни опит инвитро се оказа, че стойността на хормона е над 3. Реално вчера стартирахме нов опит на ЕЦ (защото не реагирам добре на стимулации) и дозата ми бе коригирана на 100 мкр единия ден и 75 мкр на следващия. Та въпросът ми е следния: Дали се е повлияло изследването от това, че станах в 4 сутринта за да пропътувам 200 км до клиниката и изпих две кафета преди изследването без да знам, че ще изследваме ТСХ. Вчера беше 3 ден от цикъла ми, но от 2-рият ден нямам кървене и док реши, че щом няма кървене е удачно да го изследваме. Надявам се, че ще успея да го вкарам в норма за 10-ина дни предвид високите дози, но и също съм наясно, че всичко е строго индивидуално. И все пак се надявам на едно малко чудо, за да не обрека опита си на неуспех. Има ли момичета, които са успели за кратък срок с високи дози да свалят стойността на ТСХ? Стана доста дълго, за което се извинявам. Ще се радвам да прочета Вашите мнения.