Нимика, май, все така дружно ще си вървим, нали?!
Нали ти казах за през следваща есен...
Сега сядам на компа. За секунди само да ти отговоря.
Да, и аз отначало им се чудих на тези капки, защо са ми и за какъв оток става въпрос, даже като че ли напипах отговора по едно време, но ще трябва да си избистря паметта.
Как ми се отразяват - на този въпрос мога да отговоря по-категорично. Мисля, че именно благодарение на лимфомиозота "диструктивните промени в структурата на жлезата" се изчистиха. Февруари/март ги имаше, сега през ноември вече ги няма. Това е добър успех!
Друг ефект - доста ме освежават през деня, нали се приемат три пъти на ден и ме държат активна до вечерта, най-вероятно заради левотироксина, който съдържат. Не мисля, че чак толкова се отразява на количеството л-тироксин, все пак това е хомеопатичен продукт, дозите са нищожни. ПРи последната ми консултация д-р ТОдорова ми увеличи не само дозата на еутирокса от 50 на 75, но и лимфомиозота от 10 на 15 капки три пъти на ден.
И аз вече по-рядко съм подпухнала, както описва
Tortilla Flat. И може би добре ми влияе на хоромните и на мен, защото от както приемам тези две лекарства нямам къс-дълъг цикъл. За себе си тълкувам нещата така: л-тироксина вкърва жлезата ми "в релси", тя доколкото контролира и яйчниците, подобрява и тяхната работа. Не знам доколко съм започнала по-добре да произвеждам прогестерон (малко ми беше нисък), но менструацията ми определено стана по-обилна, че преди това хич я нямаше...