0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нормална бременност или ...
« Отговор #40 -: Септември 18, 2008, 14:08:27 pm »
Момичета, аз все пак отидох на лекар.Тя ме гледа на ехографа и каза, че виждала някакво "завихряне" в матката, но не може да каже още нищо,защото било много малко.И ме вика да отида след една седмица пак.Докторката каза да имам търпение и да почакам.Но как се чака такава новина?
Ще ви държа в течение.А нов кръвен тест не знам дали ще направя - то и финансово вече издишам...
elina0102,тестовете са с бледа черта.Аз преди време съм си правила такъв тест и си излизаше само с една чертичка ( отрицателен).А сега е с две, макар и втората по-бледа.Ще почакаме и ще разберем. :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #41 -: Септември 18, 2008, 15:18:26 pm »
А колко дни са минали от овулацията ти?На ехограф може би е много рано да се види нещо.Ако си била с по късна О-което май е доста вероятно,заради нередовния цикъл,то вероятността да си бременна е огромна.просто още е рано.стискам палци!!!
пусни пак кръвен.
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #42 -: Септември 18, 2008, 16:52:45 pm »
Стискам палци за добри резултати, но понякога тези положителни тестове имат своето обяснение. Имало е бременност, но на много ранен етап тя е прекратена. Хормонът се е увеличил временно и затова тестовете са положителни. Но бременност не се установява. Жени след аборт също имат положителни тестове.

Искрено се надявам, че при теб не е това!
*
« Отговор #43 -: Септември 18, 2008, 23:07:33 pm »
Момичета, аз все пак отидох на лекар.Тя ме гледа на ехографа и каза, че виждала някакво "завихряне" в матката, но не може да каже още нищо,защото било много малко.И ме вика да отида след една седмица пак.
А, тази докторка да не е синоптичка, че вижда завихрания... в матката... Започвам вече да се ядосвам на цялата тази история. Чакането вече не е много препоръчително. Поинтересувай се за друг добър акушер-гинеколог с по-нов ехограф и отиди отново на преглед тия дни, още по-добре утре. Едва ли е само едни в Сливен.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #44 -: Септември 19, 2008, 00:56:21 am »
Ох, мила, не ми се ще да те притискам, но ми се струва наложително да отидеш на друг лекар и да пуснеш втори кръвен тест. Някакси и на мен не ми се връзва  втората черта от теста с резултата от кръвния.
Успех и ни дръж в течение!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #45 -: Септември 19, 2008, 17:02:33 pm »
Момичета, чакането свърши.Днес по обяд ми дойде.Сега ще почакаме няколко дена и подновяваме опитите.Стискам палци на всички.Благодаря на всички, които се притесняваха и изживяваха всичко с мен. :youwoman:
*
« Отговор #46 -: Септември 19, 2008, 17:41:20 pm »
Съжалявам! Но............горе главата и нов месец - нов късмет.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #47 -: Септември 19, 2008, 23:22:05 pm »
Хайде, следващият месец  :bfp:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #48 -: Септември 23, 2008, 15:06:05 pm »
  Здравейте на всички!Преди няколко месеца редовно четях форумите,тъй като доста време не можехме да си имаме бебе с моят приятел(вече съпруг),четех всичко в този форум,защото всичко ме интересуваше.Започнах да се занимавам с подготовка за сватбата ни и обзавеждане на новата ни къща,спрях да мисля за фикс-идеята бебе.Тогава изведнъж нещата се получиха,появиха се двете чертички :P.Първите седмици всичко беше нормално,и когато отидох на следващата консултация(тогава бях в 11-12г.с)се оказа,че недолавят пулс на бебето,това беше точно на един месец преди сватбата,точно на същата дата......И така за съжаление ми направиха аборт по медицински показания по спешност,защото се оказа,че пулсът му е спряло две седмици преди консултацията.Това за нас беше страшна психическа травма,точно когато мислиш,че нещата се подреждат,изведнъж всичко се обръща.Сега чакаме да минат месеците и започваме отначало,дано всичко да е нормално.
  Не мога да разбера защо ходиш един път в месеца на консултация,дори и в първите месеци когато рискът да го изгубиш е най-голям.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #49 -: Септември 24, 2008, 00:05:53 am »
Миличка,много съжалявам за случилото се!Организмът 'помни" бременността ти,така че следващият път ще забременееш далеч по-лесно!
И аз като теб съм си задавала този въпрос,точно когато имаш най-много въпроси и нужда от лекар,трябва да се ограничиш до веднъж мессечно...Но те имат други съображения-едното е че това именно е периода на спонтанните аборти и се изчаква природата да си каже думата.
Много често причината е нездраво ембрионче,което е с генетични дефекти и е по-добре да не се износва бременността...
Гледай напред!  :cuddle:
*
« Отговор #50 -: Септември 24, 2008, 13:32:46 pm »
А следващият път, който, не се съмнявам, ще е съвсем скоро, може да ходиш всяка седмица на доктор, за да си по-спокойна (разбира се, срещу заплащане). Аз така направих и не съжалявам. И аз смятам, че веднъж в месеца е малко, някога е било два пъти, но за съжаление вече не е. Късмет и ще те чакаме да се похвалиш!!!
« Отговор #51 -: Октомври 09, 2008, 09:01:27 am »
Добро утро ,момичета.Надявам се да ми помогнете ,защото не съм спала тази нощ от притеснение ..на 4 дни закъснение и положителен тест бях на лекар,след прегледа с трансвагинален ехограф нищо не се видя :(,имам и болки низко долу вдясно в корема,постоянни са ,някой път при напън са по-силни,когато казах на лекарката за тези болки и тя се усъмни за извънматочна,се видя и киста от 3 см вдясно ,но тя е не точно там където са болките(малко по-високо е кистата),следващият ми преглед в понеделник на 13.10 :(,засега да пия магнерот и но-шпа.Последния ми цикъл беше на 08.09,според вас кога най-рано може да се види сакчето,ако е в матката,и дали са това симптоми на извънматочна?Благодаря ви!!

« Отговор #52 -: Октомври 09, 2008, 09:25:28 am »
Мила Лейла мисля че трябва да мине поне още една седмица сега ти е много малко закъснението и не при всеки се вижда толкова рано.Извънматочната може да премине и без никакви симптоми както беше при мен  :( нямах никаква болка абсолютно нищоооооо и все пак  :( а иначе симптомите които дават като характерни са-силни режещи болки от едната или другата страна,кафеникаво зацапване,болка към ануса,изтръпване на крака,болки в рамото. НО пак ти казвам това е индивидоално.И не го мисли сега защото като нищо ще си вкараш всичките симптоми които ти изброих-това внушението е страшна работа.Миличка рано е още не се притеснявай предварително.Пусни си ЧХГ през 48 часа.Стискам палци и не се поддавай на лоши мисли-мисли позитивно  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #53 -: Октомври 09, 2008, 11:48:42 am »
Лейла,не се тревожи мила.Раничко е наистина.При мен след 6 дни закъснение се видя малко плодно сакче.Това беше в понеделник.Сега вчера в Плевен ме гледаха(т.е. 2 дни след като се видя сакчето) и доктора търсеше вече нещо в сакчето.Толкова ме стресира че нищо не се виждало,че направо се побърках от притеснение.И аз се моля някой да ме успокои,и да ми каже кога трябва да се види зародишче в сака.
А от друга страна и аз имам киста,имам и зацапване,за което д-р Емин ми изписа утрогестан 3 по 2.Едно през устата и едно вагинално.Каза ми да лежа,но аз му казах ча стоя седнала на работа и той се съгласи да си ходя,ако смятам че не се натоварвам.За сега ще ходя,нека се види мъничето и пулса,пък после може и ад си почина в нас.
« Отговор #54 -: Октомври 09, 2008, 11:55:54 am »
Елина,Рая123,благодаря ви,може би наистина е рано още..днес пуснах един кръвен тест,към 14:00 ще са готови резултатите,надявам се да ми помогнете с тях..Рая пожелавам ти от все сърце да се види ембрион и серчицето да му тупа!!

« Отговор #55 -: Октомври 09, 2008, 12:01:22 pm »
Благодаря ти!Искрено ти го желая и на теб :hug2:
Само трябва да имаме търпение.Много е трудно,но нищо не можем да направим
« Отговор #56 -: Октомври 09, 2008, 12:51:21 pm »
Момичета направих си кръвен тест,резултата е 790.99 mIU/ml ,мислите ли че при такива показатели трябва да се види нещо? в събота ще правя и втория тест.

« Отговор #57 -: Октомври 09, 2008, 13:36:04 pm »
Мила видя ли че е рано още да се види  :D Почти 99% съм сигурна че за да се види плоден сак ,стойностите ти трябва да достигнат 2000 Нека се включи още някой Всичко ще е наред ще видиш  :bighug:
Нали ще повториш теста след 48 часа?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #58 -: Октомври 09, 2008, 13:42:04 pm »
Мила видя ли че е рано още да се види  :D Почти 99% съм сигурна че за да се види плоден сак ,стойностите ти трябва да достигнат 2000 Нека се включи още някой Всичко ще е наред ще видиш  :bighug:
Нали ще повториш теста след 48 часа?
Абсолютно е така :)

« Отговор #59 -: Октомври 09, 2008, 13:56:10 pm »
Лейла ето мила виж стойностите и се успокой вече  :wink:

За тези, на които им предстои тестване за бременност .... това са нивата на отчитания хормон, които могат да се очакват - явно причината да препоръчват изчакване на седмицата, в която трябва да ти дойде, се дължи на факта, че именно тогава се покачва значително и минималното количество на хормона.
За най-сигурно - поне 1 седмица след датата, на която трябва да ти дойде.
Успешно тестване!

Седмица от последната-------- Количество на
Менструация---------------------- hCG в mIU/ml
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000