0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
Може ли някоя от вас да ме насочи къде в София може да се направи изследване за човешки папиломен вирус? Идея си нямам къде да търся, още повече, че преди малко ми обясниха, че се прави на много малко места. А ако някой се е подлагал на такова изследване, ще съм много благодарна, ако ми кажете и колко струва. Предварително благодаря на всички отзовали се!
*

Crystal

Re: Изследване на човешки папиломен вирус - София
« Отговор #1 -: Септември 10, 2008, 16:07:30 pm »
Здравей,
Изследване за ЧПВ се прави в лаборатория Геника, ето сайта на лабораторията
http://genicalab.com/prices.php

Трябва да отидеш при гинеколог, който да вземе проба за изследване и след това ще  занесеш пробата в лабораторията. Цената зависи от това за какъв тип папилома вирус ще те изследват, на сайта има ценоразпис, по който можеш да се ориентираш. Аз съм направила тези две изследвания:

Човешки папилома вирус ( HPV тип 6/ 11 ) 48 лв

Човешки папилома вирус – високорискови типове (детекция и генотипирне на HPV: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 52, 56, 58, 59, 66 ) 84 лв

« Отговор #2 -: Септември 11, 2008, 20:22:49 pm »
Много ти благодаря!   :D
И още нещо... понеже доколкото разбрах били някакви специални четчиците, с които се взема секрет - те се купуват предварително или се търси гинеколог, който разполага с такива? Извинявай, може би въпросите ми са тъпи, но още ми е ошашкано ... :oops:
*

Crystal

« Отговор #3 -: Септември 12, 2008, 11:15:01 am »
Не съм си купувала нищо. Д-р Мая Василева от болница Вита ме насочи към това изследване, тя ми взе материала за изследването. Ако искаш отиди при нея,приема във Вита в Понеделник и четвъртък от 14,30 до 18ч., служебният и телефон във Вита е 943 43 98.
« Отговор #4 -: Септември 14, 2008, 17:52:52 pm »
Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ!  :youwoman:
*

Crystal

« Отговор #5 -: Септември 15, 2008, 15:33:35 pm »
Няма за какво да ми благодариш, късмет и дано изследванията са добри  yahoo_17
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #6 -: Септември 15, 2008, 15:36:26 pm »
На мен ми ги прави д-р Тодоров от клиника братя Тодорови, взе ми 140лв и той изпраща изследванията в лабораторията. Нищо не купувах, нито носех нещо. Успех