0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
za parvi pat mi e ,pomognete!
« -: Септември 08, 2008, 17:52:14 pm »
Zdraveite na vsi4ki.molia Vi ako niakoi znae da me posavetva i akje kakvo zna4i tova!Ot 10 dena po4ti rabotim aktivno po vaprosa s praveneto na bebe.No ot niakolko dena nasam imam bolki v korema takiva napodobiava6ti predmenstrualen cikal.,gardite mi opredeleno sa po golemi ot obi4ainoto.kakvo zna4i tova?Po princip cikalat mi e vinagi redoven.Vazmojno li e da seam bremenna ili e o6te rano za priznaci? :oops:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: za parvi pat mi e ,pomognete!
« Отговор #1 -: Септември 08, 2008, 17:55:40 pm »
пиши на кирилица
пусни си тест за бременност
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #2 -: Септември 08, 2008, 18:08:47 pm »
ок, ще пиша на кирилица :wink:Благодаря ти Тамара!Не е ли рано за тест?Опитите ни са от няма и 10 дена, веднага след края на месечния ми цикъл!Но определено странно се чувствам
« Отговор #3 -: Септември 08, 2008, 18:15:31 pm »
Рано ти е за тест.Да не това да си в  овулация :)?Изчакай си датата на м  и направи тест. :crossfingers:
« Отговор #4 -: Септември 08, 2008, 18:22:46 pm »
 Най -вероятно болките са от настъпваща овулация. Кой ден на цикъла ти е ? Колко ти е дълъг цикъла?
 Успех! Точно сега , тези дни трябва да работите най - активно ! :wink:
*
« Отговор #5 -: Септември 08, 2008, 18:47:27 pm »
Оооооо, вие сте решили в кърпа да го вържете! :D Значи, ако си почнала почти веднага след менструацията, да речем от 8 до 18 ден, при 28 дневен цикъл, сте свършили добра работа. На при по-дълъг цикъл или нередовен или ако сте почнали по-рано на 4,5,6 ден, я както казват момичета се пробвайте за още 2-3 дена.
И то от толкова секс няма как да не се чувстваш странно... :wink: Хайде стратегията си я бива, от опит казвам!
Стискам палци за  :bfp:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #6 -: Септември 08, 2008, 18:53:38 pm »
на 29.09 ми бе6е първият ден от цикъла.обикновено трае 5,6 дена.редовен ми е винаги.Аз много не съм на ясно с това-днина овулация и т.н.и за това се обърнах кам вас,вие които сте минали по този път.И също това са ни първите опити за бебе и надявам се положителни.възможно ли е да са дните ми на овулацич?Благодаря ти! :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #7 -: Септември 08, 2008, 19:19:51 pm »
Най-сигурният начин да провериш дали си бременна е с тест за бременност. Хем е евтин, хем е лесно. Ама е добре да изчакаш до 28 ден на цикъла.
Сега симптоми може да имаш ако миналият месец е станала "грешка". Ако питаш мен пусни един тест, за да се успокоиш. Той ще ти каже какво е било миналия месец. Ако е отрицателен, значи, че тези ти симптоми са от притеснение. Не го мисли толкова че от притеснения можеш да си разстроиш цикъла.

Правете секс около 14 ден. Тестове пускай след 28 ден и ако не ти дойде - 5-7 дни след това. И късмет.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #8 -: Септември 08, 2008, 20:02:14 pm »
на 29.09 ми бе6е първият ден от цикъла.обикновено трае 5,6 дена.редовен ми е винаги.Аз много не съм на ясно с това-днина овулация и т.н.и за това се обърнах кам вас,вие които сте минали по този път.И също това са ни първите опити за бебе и надявам се положителни.възможно ли е да са дните ми на овулацич?Благодаря ти! :)
Искаш да кажеш на 29.08
*
« Отговор #9 -: Септември 08, 2008, 21:30:23 pm »
На 29.08,извинявайте :oops:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #10 -: Септември 08, 2008, 21:51:51 pm »
Мила здравеи а защо не си направиш и гравика за да можем и по добре да се включваме с коментари а и за тебе ще е по лесно.

*
« Отговор #11 -: Септември 09, 2008, 10:36:06 am »
Незнам как :oops:
« Отговор #12 -: Септември 09, 2008, 15:42:11 pm »
Зоя,ето тук виж как се слага графиката .
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=6670.0
*
« Отговор #13 -: Септември 09, 2008, 16:54:15 pm »
Успях :lol:!!!да си направя календар, а сега? :ask:
*
« Отговор #14 -: Септември 09, 2008, 17:03:34 pm »
Момичета много благодаря на всички, който ми писаха :)Много сте мили всички.Може ли да ми кажете възможно ли е да разбера кой дни съм в овулациа, преди да отмине без да съм разбрала, докато се мъча да се регистрирам в прословутия календар :D
« Отговор #15 -: Септември 09, 2008, 19:18:10 pm »
Не се вижда графиката ти :)
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #16 -: Септември 09, 2008, 19:21:49 pm »
под графика   се има впредвид  да измерваш БТ -нансяш стойностите всеки ден в календара и така се получава графика ,която момичетата тук биха коментирали  ,за да се види кога си в ову.
Прочети повече  за измерване на БТ и изискванията -винаги сутрин по едно и също време  ,преди да станеш от леглото ...малко е досадно и ангажиращо/ но безплатно  :wink:/ .
Ако те затормозява това   -може да си купиш тестове за овулация  и да ги правиш/на опаковката пише според дължината на цикъла  в кои ден да започнеш да ги правиш/.
Би могла да комбинираш  измерване на БТ  и тестове за овулация -ако не засечеш овулация няколко месеца  ,тогава чак отивай на лекар за фоликуметрия.

Искрено ти желая   успех  и  :bfp:   още първия месец ,така че да не и се налага  да правиш ову тестчета и да мериш температура.
А щом сега сте започнали с опитите -спокойно се  :bed: по активно    няколко месеца / виж по  калкулатора предполагаемата дата за зачеване/  и ако не стане  ,чак тогава мисли за графика и ову тестове.
Не си писала за години или предполагаеми  проблеми -но в  общи линии  това  е.
в момента за тестове за бременост е рано да правиш -ден два след закъснението  на цикъла.
« Последна редакция: Септември 09, 2008, 19:34:55 pm от nimika »

*
« Отговор #17 -: Септември 10, 2008, 08:56:40 am »
Добро утро на всички :)Момичета ,кажете ми възможно ли е забременяване още от първия ден след цикъла,вапреки че не съм била в период на овулация?Както ви казах от този месец се опитваме да си направим бебе, но последните опити са съчетани с остри болки в десния ми яйчник.Незнам на какво се дълйи това.Мисля да посетя гинеколог.Може да имам и кистички, нали и за това имам такива силни болки
« Отговор #18 -: Септември 10, 2008, 11:13:39 am »
Добро утро на всички :)Момичета ,кажете ми възможно ли е забременяване още от първия ден след цикъла,вапреки че не съм била в период на овулация?Както ви казах от този месец се опитваме да си направим бебе, но последните опити са съчетани с остри болки в десния ми яйчник.Незнам на какво се дълйи това.Мисля да посетя гинеколог.Може да имам и кистички, нали и за това имам такива силни болки

Зоя, успокой се и пресметни. При твоя 28 дневен редовен цикъл овулация трябва да е в периода от 12 до 16 ден. Днес ти е 13 ден от цикъл, което означава че си във фертилните дни.
Дори и да си забременяла, то ще е на 2, 3 дена и реални симптоми едва ли има, по-скоро всичко е в главата ти.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #19 -: Септември 10, 2008, 12:53:03 pm »
Каквото и да е днес си взех час при гинеколога ми.така че ще стане ясно.Най вероятно са кисти( имала съм и друг път).Ще отида на преглед само заради болките в десния ми яйчник, понеже специално днес ги имам от сутринтта.ще жи пиша какво са ми казали :?
« Последна редакция: Септември 10, 2008, 13:07:02 pm от zoya4 »