Гери, на ясла няма да ходят засега. Най-рано напролет.
Мешко, е, как няма да е под час всичко, като при записването на моите, ми сервираха, че в групата с едно мед. лице и леличка са 44 деца /при обявен прием на 20/. Е, нема да стане и това е. Аз не го виждам това, как ще лягат сами, смяна на памперси, ще ядат и т.н. на всичкото отгоре са смесени.
Да питам изследванията кръв, урина, изпражнения и т.н. сега ли се носят или когато реша да ги пусна, а сега само талоните за имунизациите и бележка от док, че директорката ни не знае как стои въпроса, та трябва да провера сама тия дни на място.
Аз съм чувала майки доволни от яслата, например сестра ми, племенницата посещаваше яслата Ралица до НДК, много бяхме доволни всички. По-малко деца, чисто, топло, много свестни учителки, аз там ще пробвам догодина.
Стискам палци всички деца да се чувстват добре.
Силви, дилематата ти е голяма, дано намериш верното решение, което ще задоволява всички ви. И дано баба ти се оправи, че и това си е голяма грижа. Аз имам леля в Монтана, много хубав град.
Ултра, радвам се, че Мони вече хапва нормално. Може и морето да му е повлияло
. Но на моите нещо им обърка режима и чак днес следобед поспаха нормално, та и аз с тях, което направо е чудо.
А за Коля, хм, и аз бих постъпила така, като теб,
Фанита. Важно е да е здрав.
Стефи, ти на колко месеца даде Десита на ясла.
На плажа едно момиченце много ми заприлича на нея.