sami, потвърждава се, че сме си от красивите
!
Да ни е жив и здрав Бърди, че нашето педи освен да ни хвърли в смут друго няма да направи. Вчера се теглихме и сме наддали на тегло 1600гр., а на ръст 4см. педиатърът и акушерката бяха шашнати, че сме само на кърма пък растем толкова, че на всичкото отгоре мама замразява за черни дни. Станали сме 5900гр. Само където ми изкараха акъла, че бебето е извън нормите.Ми яде си юнака! За радост на тати вечер спим по 8-9-10 часа.
Да ви питам в кенгуру от кога мога да го слагам, че нещо взе много да ми тежи
...
Ох, че се сетих! Преди няколко дни ме среща една майка, чието бебе е месец по-голямо от нас. Позаприказвахме се и тя ме попита колко пъти сменям памперсите. Казах й, че зависи от много неща. Попитах я при тях как е. Отговорът беше три пъти - сутрин, обед и вечер. Вярвайте ми направо се втрещих и не можах да реагирам. То, бебето, е месец по-голямо от нас, но изглежда месец по-малко. Дори ми зададе въпроса дали ние не сме вече само на сутришна и вечерна подмяна. Е, не можах да й отговоря. Бях втрещена
. Докато се прибера си мислех как може само с три памперса да изкараме деня. Вечерта споделям с милото при което той се опули
. Стигнах до извода, че може, ама трябва да сложа и една кофа отдолу, пък на главата си тапи за уши + шлемофон.
Съвсем отговорно заявявам, че до този момент майката за мен си беше с всичкия си акъл. Пък това й е на нея второ дете.