Ох, радвам се 4е такъв оптимизъм лъха от вас, мен ме налегна песимизмът.
1во- ако има 250 000 двойки с репродуктивни проблеми, и 2-3 милиона майки в Бг, то по-малко от 1 милион подписа в петицията са си направо провал.
Тая госпожа с негативното мнение и мен ме издразни, защото с ов4ата си тиква не се е сетила да помисли и за обратния варянт: пример- Богатите англи4ани си купуват къща в бг, напускат работа за 6 месеца- те имат пари, плащат здравни осигуровки в БГ и осиновяват за година по вътреяното осиновяване, а бедния българин, заминал на гурбет от зор- айде да не се заблуждаваме, не може да си позволи да напуска работа и т.н. за да се върне в бг да осинови и си осиновява кат 4ужденец, много добре се защитава интереса на бг децата така, ша и са и кухата лейка на тая.............
Просто англи4аните не са наясно, 4е така могат да си олеснят осиновяването- вместо да 4акат с години и да дават сума ти пари по агенции, ако знаеха 4е с едни здравни осигуровки и с 9 месеца холидей в бг, ще осиновят кат пи4ове, сигурно нямаше така да се изказва тази нещастна госпожа,
да вземем да ги светнем 4ужденците, а, и като набъбне неимоверно броя на 4уждестранни осиновители, които "минават" за местни жители по новия закон, може и да го променят?
Като слушам 4е и в америка нищо н се е променило, единствената надежда е за заварените положения, все пак е нещо, за вси4ки тепърва запо4ващи, нека се приберат за 2-3 години в бг, да осиновят и пак да се махнат за 4ужбина, да видим тогава таз госпожа, как ще защитава интереса на мъниците? Щото нали толкоз е лошо в 4ужбина все пак...
охх....
поздрав