Здравейте и от мен! Бях си пуснала графиката от предишния месец в общата тема, но сега реших да си направя моя. Много съм зле в разчитането на графики. Иначе накратко за мен и това какво съм правила, за да Ви стане по-ясно: До ноември 2007 г. бях на противозачатъчни таблетки. От тогава правим опити за бебе, но все неуспешни. Правили сме спермограма - нормална, хормони-в норма, два месеца фоликуметрия - доки каза, че има овулация, правих и тестове, но нещо не мога да се справя с тях, та сега от миналия месец меря БТ - анално, всяка сутрин в 06.00 ч. Преди тази менструация пих 10 дни дуфастон и вит.Е, а от деня, в който ми дойде - ципрофлоксацин - 5 дни 2х1. Интересното е, че винаги съм била с М около 5 дни, доста обилна, а този месец, беше ден и половина, после два дни нямаше нищо, а на петия ден се появи много слабо бледорозово течение, което бързо отмина. Имам поликостозни яйчници, но според доки няма друга видима причина за незабременяване.
Стана много дълго, за което се извинявам. Благодаря предварително на всички, които ще следят графиката ми и ще ми помогнат в нейното разчитане. Целувки, желая на всички усмихнат ден.