0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А, за моята графика, моля
« -: Септември 04, 2008, 17:04:19 pm »
Може ли да обмените мнение за нея ?
Имам болки ниско в корема от няколко дни. За всеки случай утре съм на лекар - да видим какво ще ми кажат.
Чакам, Вашите мнение !
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: А, за моята графика, моля
« Отговор #1 -: Септември 04, 2008, 17:30:22 pm »
Миличка за момента няма какво да се коентира в графиката ти, прави тестовете и да хванете ОВ много скоро и да успеете в бебеправенето.

*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2008, 21:11:35 pm »
Благодаря ти, мила !
Стискай палци, дано да стане !  :bfp: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #3 -: Септември 05, 2008, 09:43:23 am »
Да съгласна съм с Вени, много е рано за коментар, продължавай с тестовете и успех.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #4 -: Септември 05, 2008, 11:04:01 am »
Сега се връщам от гинеколог - явно съм изпуснала ОВ. Иначе по графиката от сега и миналият месец ми каза, че съм нямала отчетливо ОВ. От 14 ден отново да пия дуфастон. Аз пак ще си продължа с тестовете - вчере ми отчете бледа черта. Днес също ще продължа - може пък да стане.
Успех на всички останали момичета ! :blowingdust:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #5 -: Септември 05, 2008, 15:54:12 pm »
Мила не разбрах кога си изпуснала ОВ че ако е този месец нещо не ми се връзва какваще е тази ОВ толкова рано.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #6 -: Септември 05, 2008, 15:56:01 pm »
а погледнах може би говориш за миналия месец то се вижда и на графиката че сте изпуснали момента, но се съсредоточете и този месец успех.

*
« Отговор #7 -: Септември 05, 2008, 16:28:20 pm »
Не, мила определено ставаше въпрос за този месец, нито ми каза да се следя ОВ-то с тестове. Само,че след 14 ден от МЦ да пия дуфастон до 25-тия  ден. Това беше и искаха да последнат температурата ми преди МЦ, каква е, за да препоръчат да пия нещо (предполагам). Знам ли и аз вече - направо да се побърка човек.Всичко зависило от температурата. Нищо не споменаха за хормонално изследвания.
Казваха ми, че имам имала добра двора фаза, но първата не е отчетлива(каквата се предлогата да бъде).
Аз въпреки всичко продължавам- с тестовете да видим дали ще отчетат.
Благодаря ти за мненията ! :bighug:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #8 -: Септември 06, 2008, 08:58:13 am »
Продължавай с тестовете и ако установиш ОВ си слагайте сърцата, нещо ми е много странно да си имала толкова рано ОВ мисля че е дори невъзможно, пък и никой не съм чувала да коментира дните преди ОВ а тези след това. Сигурна ли си че доктора е достатъчно компетентен, дано да не е прав и да си имаш ОВ и да стане чудото още този месец.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Септември 08, 2008, 08:28:58 am »
Според мен е много несериозно по БТ /само/ да се правят заключения. И това, че втората фаза е хубава, но първата - нещо не е както трябва - е супер наивно- няма такова нещо.
Консултирай се с друг лекар.

ПП. Метода на БТ е добре да се прилага само когато сме почти 100% сигурни, че всичко е наред с МЦ и Овулираме всеки МЦ.
А сме сигурни - когато ни е правена ФМ и хормонални изследвания.

ППП. Може по БТ всичко да изглежда добре, но в действителност да има проблем /например ЛУФ/.
Или по Бт да има проблем, но всичко да си е наред - напр. проблем с терм-ра.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #10 -: Септември 08, 2008, 11:07:57 am »
Това е вторият гинеколок, който сменям, предишнят ми казваше всичко е наред. Само спокойствие - и да отида на море.Това ти говоря от началота на годината -ходя правя си предгледи и нищо, казва "наред е".
Сега съм при една жена - казват, че била добра в поставянето на диагнозите. И тя казва " ще стане моето момиче, скоро ще стане".
Лялтото се случе да бъда в Поморие отдих се санаториума, там ми казаха, че може да се дължи на хормонални нарушения. Ако, мога да отида- там да  си направя необходимите  изследния (добре е било и двата да бъдат заедно мъжа и жената).
В Поморие доктора, който ми прави прегледа беше доста обстоен- почти нищо не съм му казвала, а  той констарира доста неща (все едно съм била негова пациентка от години).
Да се надявам, че ще станат нещата .... :bfp:
Ще изчакам  и този месец и ще приценя как ще действам от тук на нататък. :bighug: :blowingdust:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #11 -: Септември 08, 2008, 14:20:51 pm »
Мила не пропускайте сърцето и днес за секи случай а от утре вече можете да почевате, успех и аз мисля че доки много се е убъркала ама дано да съм права и ЖВ да си е била на лице и да си с :bfp:резултат.

*
« Отговор #12 -: Септември 08, 2008, 15:50:10 pm »
Вени, благодаря ти !
Така и ще направя. Днес отново тестче-към 16.15 часа. Да видим какво ще отчете?    И преди съм правила тест, но не съм виждала две чертички. На 06.09.08- направих теста-първо се отчете две чертички, като едната беше по-бледа(това не ми го виждала при предишните ми тестове, там само една-черта и това е), след около 20-30 мин. тестовата стана по-наситена от контролната. В ОВ календар го отбелязах са тест "+", на следващия ден отново тест - само че този път се появи само едната, след известно време се появи втора-в ОВ календар го отбелязох като тест "-". Пазя си тестовете, по-този начин се  опитвам да преценям- наситеността на  чертите.
 :bighug:
« Отговор #13 -: Септември 08, 2008, 16:00:21 pm »
И аз така си ги пазя и сравнявам, когато не мога да преценя.

*
« Отговор #14 -: Септември 08, 2008, 16:08:11 pm »
Не знам дали е редно така, но за мое успокоение -за да ги  сравня с предишиния тест ги пазя.
« Отговор #15 -: Септември 08, 2008, 16:12:11 pm »
Не знам дали е редно така, но за мое успокоение -за да ги  сравня с предишиния тест ги пазя.
Защо да не е редно, какво толкова?

*
« Отговор #16 -: Септември 08, 2008, 17:03:21 pm »
Да, права си !  :wink:
« Отговор #17 -: Септември 09, 2008, 12:23:54 pm »
Браво, добре сте си ги наредили сърцата, днес почивка и утре пак. Успех, ще ти следя графиката и дано да се е получила.

*
« Отговор #18 -: Септември 09, 2008, 13:02:38 pm »
Благодаря, ти !
Ще се моля да стане, вече.  :crossfingers: :blowingdust:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #19 -: Септември 17, 2008, 14:37:27 pm »
Ехо къде си не пишеш нещо се изгуби графиката ти е много добре за сега дано си остане такава.