0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1460 -: Ноември 13, 2008, 17:34:03 pm »
ОТ КОЙ ДЕН НА ЦИКЪЛА СЕ ПОЧВА СТИМУЛАЦИЯТА ЗА ИНВИТРО НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ЩЕ СЪМ И БЛАГОДАРНА
Аya82, стимулацията за процедура ин витро е индивидуална, но в повечето случаи - два вида - по къс и по дълъг протокол. По късия протокол се започва от първите дни на цикъла, а по дългия около 21-ви ден от МЦ. Повечето лекари правят преглед преди цикъл и тогава преценяват. Има доста теми по въпроса. Но, най-добре ще прецени лекарят ти. Желая ти успех! И още нещо - пиши с малки букви! Писането с големи букви - означава крещене!

« Отговор #1461 -: Ноември 13, 2008, 18:09:08 pm »
Моя трансфер мина - сега остава най -лошата част от процедурата/поне за мен/
Не мога да си обясня защо по време на стимулация съм толкова оптимистично настроена и уверена че ще стане, а след ЕТ вече съм в другата крайност все едно съм видяла вече отрицателния резултат.Усещам се че вече планирам следващ опит и какво трябва да иследвам още и т.н.
Иначе трансфера мина добре - три ембриончета разделени май на осем неможах да преброя.На двете им правили почистване на фрагментации - случвало ли се е и на други?
« Отговор #1462 -: Ноември 13, 2008, 18:35:01 pm »
Zonceto, все едно за мен говориш - и аз съм така - оптимистично настроена до ЕТ, а след това вече с планове в главата как да продължа, ако не стане... Колкото повече наближава денят на теста, толкова повече ме наляга песимизмът. НО ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО! Затова се стягай и се зареждай с позитивна енергия!
Не са ми правили почистване на фрагментации, но ембриончетата са ти добри, историята знае за доста случаи на забременяване с формално не толкова читави ембриони. Така че сега спокойно! При всички положения човечетата се намират на най-доброто за тях място в момента - ти бъди гостоприемна и не се тревожи излишно!  :D
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #1463 -: Ноември 13, 2008, 20:04:24 pm »
Браво на положителната тема,нека върви така и за напред,че да закачи и нас,тези,които сме за януари,февруари и март  :? Лека и спокойна бременност на успелите момичета,а на тези в процедура и чакащи резултат,много стиснати палци.Всички ще успеем рано или късно,от нас само положителни мисли,вяра и много усмивки.
*
« Отговор #1464 -: Ноември 13, 2008, 20:48:45 pm »
Магичка, пожелавам ти най-сладките близнаци и лека бременност! :D
*
« Отговор #1465 -: Ноември 14, 2008, 08:31:55 am »
Ехей,няколко дена не можех да влизам във форума и какво станало през това време  :P Чудесна тема  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

Първо да честитя на новите близнашки мами-Патладжанче и Магичка!Много ви се зарадвах!

Да поздравя и новите положителни резултати;
Блу-скай,чудесно чхг!Дано все така да расте и да стане сладко бебче или бебчета!
Люба-Бойко и Ниа-ник,поздравления за резултатите!

Бранка,имаш и моите стиснати палци за теста!

Успех на всички чакащи и в процедура! yahoo_17
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1466 -: Ноември 14, 2008, 09:29:19 am »
Аз вчера бях на преглед и ми направиха и сондаж. Днес сутринта малко се шашнах след като видях, че Цервикалната ми слуз е оцветена в кафеникаво. После се сетих, че сигурно е от дезинфекцията преди сондажа. Иначе нещата вървят добре и може би в понеделник ще съм на пункция :) Стискайте палци :D
На Магичка и Патладжана- честито и дано нещата се развиват все такак добре.
На останалите чакащи- скоро да видят високи стойности на ЧХГ :crossfingers:

*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #1467 -: Ноември 14, 2008, 09:48:28 am »
Ей, нека се отчета и аз момичета - в сряда бях на преглед и док видя не едно, не две, а цели три плодни сакчета, сега ще чакам другата сряда да чуем и тонове.  :D
Люба_Бойко - честито миличка, много се радвам - видя ли, че бях права за позитивните мисли - ей, наистина много ти се радвам, гушкам те и ти пожелавам леки и безпроблемни 9 месеца.  :bighug:
Честито на всички успели момичета - леки и безпроблемни 9 месеца, късмет и стиснати палци на чакащите резултат! :goodluck: :crossfingers:
*

Aubergine

« Отговор #1468 -: Ноември 14, 2008, 09:56:02 am »
Еха, Ваня - 3 сакчета,това е страхотно! :D Казаха ли ти с какви размери са?
Елия, чудех се къде зачезна :hug2:
zonceto, прекрасни ембриони, пожелавам ти леко и увенчано с успех чакане! :)

Пожелавам на всички късмет :goodluck: и много :bfp:
*
« Отговор #1469 -: Ноември 14, 2008, 10:06:35 am »
Нашите успели бъдещи мами!!!!
тити
lora110
maggi4ka
Aubergine
elliq
lussi_lus
Miriam
blue_sky
nia_nick
Люба_Бойко
Vanya1972
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #1470 -: Ноември 14, 2008, 10:09:54 am »
Aubergine, док не ми каза нищо за размерите на сакчетата, но говори за редукция, но аз съм много скептично настроена и се разбрахме, другата седмица като се видим да чуем тоновете, тогава да решим, какво ще правим, но аз не искам редукция.
*
« Отговор #1471 -: Ноември 14, 2008, 11:09:23 am »
Малееееееее Ванче,кво напрай ти бе душа?! Направо се шашнах :) Много съм щастлива за теб ,да знаеш,и за всички останали разбира се :)

Аз днес ходих до клиниката да пусна контролните имунологични.Дано са наред.Мисля другата седмица да направя още едно вливане на имуновенин,защото хич не ми се рискува,дори и да са в норма..

Лек ден на всички!
« Отговор #1472 -: Ноември 14, 2008, 11:10:24 am »
Vanya1972,поздравления за трите сакчета. :D
Дано не се стига до редукция.
Коко ембриона ти трансферираха ?
*
« Отговор #1473 -: Ноември 14, 2008, 11:16:49 am »
Хайде и аз да се отчета.Днес 14ден от ЕТ теста ми е положителен.
« Отговор #1474 -: Ноември 14, 2008, 11:23:58 am »
Браво, бе, момичета! Страхотно ги наредихте тия положителни тестове! Бранка, честито (че ти най-последна се похвали), а на другите от групата - честито на куп да не изпусна някой!

Аз съм още далече от теста, чааааак другата седмица ще е и засега само ви се радвам на резултатите!

Поздрави и все така да продължавате!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #1475 -: Ноември 14, 2008, 11:31:11 am »
Мalinkap - трансферираха ми 5.
Branka - честито и добре дошла в групата на бременелките  :D
Сambozzola - стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и  :goodluck:
« Отговор #1476 -: Ноември 14, 2008, 11:42:17 am »
Хайде и аз да се отчета.Днес 14ден от ЕТ теста ми е положителен.
Честито мила и успешен финал  :)
*
« Отговор #1477 -: Ноември 14, 2008, 12:00:55 pm »
Браво Бранка,само така :) Много хубава тема :)
« Отговор #1478 -: Ноември 14, 2008, 12:04:35 pm »
Бранка, супер!
Честито и да се пазиш идните 9 месеца!  :bighug:
*
« Отговор #1479 -: Ноември 14, 2008, 12:28:17 pm »
 Браво ,момичета направо ми пълните душата с тая темичка.Дано всичко продължава все така добре.А виждам и добра група се заформя за близнашката тема.Ще се видим там! :)