0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Aubergine

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1400 -: Ноември 11, 2008, 17:28:22 pm »
Еха, Люба_Бойко, каква хубава новина! Честито :D :bighug:

Miriam, класиката - топъл чай с лимон и мед. Аз си взех и полен, за подсилване на имунната система, позволен е.

kdimitrina, и аз бях с труден трансфер, получих страхотен метеоризъм, бях убедена, че всичко е пропаднало, но.. страх ме е да изпиша думата - бременна съм.  Спокойно, всичко е наред, почивай си сега!

Момичета, утре съм на преглед, стискайте палци да видя точица.
*
« Отговор #1401 -: Ноември 11, 2008, 17:32:19 pm »
Ей Патладжанче, хайде чакаме утре да кажеш за точицата или точиците :D. Ние в понеделник ще ходим да я/ги гледаме. Успех и стискам палци! :D
« Отговор #1402 -: Ноември 11, 2008, 17:52:14 pm »
Патладжан, успех утре!
Да видите ясни точиЦИ!  :bighug:
« Отговор #1403 -: Ноември 11, 2008, 18:33:23 pm »
Благодаря Ви момичета малко се бях отчаяла, но ми вдъхнахте отново надежда. Дано всяка от нас получи своето малко съкровище. Успех на всички чакащи, а на вече успелите честито и само положителни емоции от сега на татъка.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #1404 -: Ноември 11, 2008, 18:55:21 pm »
Патладжанче, метеоризма кога го получи и колко време продължи? А как се справи с него, или премина само?
Аз по принцип доста често съм в такова положение вкл. и сега  :? и това ми е голямо притеснение.

Люба_Бойко, честито! Обичам я тази тема с толкова положителни тестове  :D
         Equally Destructive
*
« Отговор #1405 -: Ноември 11, 2008, 19:08:15 pm »
здравейте момичета ,
и аз да се отчета - утре сутрин ми е пункцията , отгледала съм си 16 фоликулчета и се надявам да има от тях хубави да си избере док.
Няколко дни не бях влизала във форума и то се напълнило с бременни мами - честито на всички момичета.
Късмет на сестрите по съдба които са в процедура.
*
« Отговор #1406 -: Ноември 11, 2008, 19:24:46 pm »
Blue_sky,тихичко честито!Стискам палци нещата да продължат в тази насока! :crossfingers: :bighug:

« Отговор #1407 -: Ноември 11, 2008, 19:42:38 pm »
Любе тихичко честито  :bighug:

Патладжанче успех утре да видите точицата :wink:
*

Aubergine

« Отговор #1408 -: Ноември 11, 2008, 20:16:33 pm »
Патладжанче, метеоризма кога го получи и колко време продължи? А как се справи с него, или премина само?
Аз по принцип доста често съм в такова положение вкл. и сега  :? и това ми е голямо притеснение.
От свещичката Тилкотил го получих :oops: Не искам да си спомням направо - докторът  вкарва катетера, а червата ми бушуват - такъв срам и ужас, че провалям всичко не бях изпитвала. После попитах и д-р- Ликсов може ли това да попречи - той каза "не", д-р Стаменов също каза, че не е проблем.
Не съм вярвала, че някакви си газове могат да ми докарат такива притеснения и главоболия..
Мина ми от само себе си, същата вечер. Не се притеснявай и не се товари излишно с негативни мисли - няма страшно, желая ти късмет! :crossfingers:

*
« Отговор #1409 -: Ноември 11, 2008, 20:58:02 pm »
Момичета, още веднъж благодаря!  :bighug:

Люба, честито! Когато човек най-малко го очаква, то става.  :wink:

Късмет на всички момичета в процедура!  yahoo_17

*
« Отговор #1410 -: Ноември 11, 2008, 21:09:01 pm »
Любе, Blue Sky честито милички, отдавна ви чета и знам през какво минахте. Tака се радвам за вас. Бъдете спокойни и  се наслаждавайте на бременността си!!!!!
Патладжанче стискам палци за точицата да е там!!!!
 :D :)
*
« Отговор #1411 -: Ноември 11, 2008, 22:59:37 pm »
Любекс   :bighug:
« Отговор #1412 -: Ноември 12, 2008, 07:46:45 am »
Момичета да ви попитам един въпрос, колко време ви продължава стимулацията по дълъг протокол средно?Също през ден ли се прави фоликулометрия ?Интересувам се ,защотото ми е трудно да излизам от работа и трябва предварително да уведомя шефовете за какъв период става въпрос  :(.
« Отговор #1413 -: Ноември 12, 2008, 08:08:35 am »
Блу скай ,честита радост ! Резултата е чудесен! Успех  до края :)

Може би ми е доста рано да се хваля,защото незнам как ще потръгнат нещата,но съм оптимист и вярвам че всичко ще е наред..ЧХГ на 12 ден от ЕТ ми е 67.65.След два дни ще пусна контрола да видя как нараства,и се надявам всичко да е наред.. Имам и бледа чертичка на уринния,а от него не очаквах никакъв резултат :)

Успех на всички момичета !  :bighug:
Честито, Любе! Страшно много се радвам за теб! Желая ти лека и безпроблемна бременност! Заслужаваш го!
« Отговор #1414 -: Ноември 12, 2008, 08:30:49 am »
Момичета да ви попитам един въпрос, колко време ви продължава стимулацията по дълъг протокол средно?Също през ден ли се прави фоликулометрия ?Интересувам се ,защотото ми е трудно да излизам от работа и трябва предварително да уведомя шефовете за какъв период става въпрос  :(.
[/color][/color]

Моята стимулация по дълъг портокол беше 14 дни. Всеки дне ходих до болницата да ми слагат инжекциите, иначе на преглед ходих 4 пъти, първият път на 5 ден от началото, после гору долу прзе 3,4 дни. Така, че ако си слагаш инжекциите сама, няма да ти се налага да отсъстваш често. Аз например ходех през обедната почивка и другото време си го отработвах след работа, така се бях разбрала с шефовете. Успех
*
« Отговор #1415 -: Ноември 12, 2008, 09:53:22 am »
malinkap, много зависи и къде правиш опита. При мен беше 12 дни инжекции, първи преглед на 5ти ден, след това през два дни. Моя приятелка в друга клиника имаше прегледи всеки ден. Аз лично ходех вечер на инжекции, че имаше по-малко хора.

Успех!
« Отговор #1416 -: Ноември 12, 2008, 09:58:18 am »
Благодаря ви момичета  :D.
Аз планувам през февруари -март да е стимулацията ,но трябва да се подсигуря предварително.
Успех на всички  :D
« Отговор #1417 -: Ноември 12, 2008, 12:28:23 pm »
Нашите успели бъдещи мами!!!!
тити
lora110
maggi4ka
Aubergine
elliq
lussi_lus
Miriam
blue_sky

Добавете и мен:)
Момичета, стискам палци на всички ни.
Аз имам някои имунологични проблеми се оказа, след като установихме, че съм бременна, но най-искрено се надявам всичко да мине добре.
*

Aubergine

« Отговор #1418 -: Ноември 12, 2008, 13:05:53 pm »
nia_nick, честито! :D Пожелавам ти от сърце всичко да е наред с имнулогичните :crossfingers:

Благодаря ви за стиснатите палци, имам 3 плодни сака, но единият е много мъничък и вероятно ще отпадне сам. След седмица съм пак, за да чуем пулс :)
Снощи си открих и бучка в гърдата,  според доктора е от хормоналното разбъркване и ако до другата седмица не е изчезнала ще трябва да ходя при специалист.

Успех на всички!
« Отговор #1419 -: Ноември 12, 2008, 13:37:48 pm »
Aubergine, малииииииии - три!
Айде, дано да си останат двечки ти пожелавам аз, че три са вече доста проблемна бременност май! А бучката - надявам се да се разкара бързичко, та да ти са спокойни 9 -те месеца!

nia_nick, честито и на теб! И дано нямаш никакви проблеми!

viki_vat, хайде, имаш вече нови попълнения към групичката!