0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1340 -: Ноември 09, 2008, 19:39:44 pm »
Миси  :bighug:
ох миличка и аз незнам какво да ти кажа в такъв момент
но не се отказвай
*

Aubergine

« Отговор #1341 -: Ноември 09, 2008, 20:39:55 pm »
Миси, много мъчно ми стана..  Сигурна съм, че след време ще събереш сили и ще продължиш.
Желая ти го от сърце.
*
« Отговор #1342 -: Ноември 09, 2008, 20:48:42 pm »
Мисинка, много съжалявам мила! Разбирам как се чувстваш и не знам думите, с които мога поне малко да те успокоя. Каквото и да ти кажа, знам, че ще звучи изтъркано!  :bighug: :bighug: :bighug:
Дживотинче, аз и при двете си бременности, макар и кратки, имах всички симптоми и им се радвах безкрайно... Имаме такава специална тема: "Първи симптоми на бременност!"
Да бе, мило, имаме такава тема, но ...........тя не е ли при мацките с естествено забременяване?! И там май не пишат тукашните девойки.
Просто как да ви кажа - имам два опита ИКСИ и двата неуспешни, а за третия ..............мисля, че това ще ми е крайния предел!  :( Хващам се като удавник за сламка, защото има дни, в които изпадам в депресийка и търся за нещо да се хвана и да продължа.
Успех на всички мацки и да знаете, че ви следя изкъсо  :wink:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #1343 -: Ноември 09, 2008, 20:57:33 pm »
Миленка, днес цял ден надниквах да видя дали си писала. Не знам какво да ти кажа. Много съжалявам... Трябва да намериш сили да продължиш напред. И аз миналата седмица мислих, че светът е свършил, но болката отминава, съживяваш се и започваш да мислиш за бъдещето - ти добре знаеш това. Аз сега си почивам, фокусирала съм се върху работата и разни хобита, и след нова година започвам наново. Опитай се и ти да го направиш и не се отчайвай.  :bighug: :bighug: :bighug:

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #1344 -: Ноември 09, 2008, 22:27:58 pm »
Миси, безкрайно съжалявам  :(
Не се отказвай! Надеждата и вярата ще се завърнат при теб и ще намериш нови сили да продължиш борбата.
 :bighug:
         Equally Destructive
*
« Отговор #1345 -: Ноември 09, 2008, 22:36:27 pm »
миси, много съжалявам и не знам какво да ти кажа, но те прегръщам и се надявам да не се откажеш! :bighug:
*
« Отговор #1346 -: Ноември 10, 2008, 08:10:17 am »
Миси,много съжалявам  :(!Желая ти да си възвърнеш вярата и силата,за да продължиш и да успееш!
 :bighug:
« Отговор #1347 -: Ноември 10, 2008, 11:01:04 am »
Миси, съжалявам  за неуспеха ти...... Нмям думи в такива ситуации .... дано да намериш сили и да се изправиш и да продължиш.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #1348 -: Ноември 10, 2008, 11:11:00 am »
Миси, твоят (вашият) път е само напред.

Пожелавам ти по-бързо и леко "изправяне" :bighug:
*
« Отговор #1349 -: Ноември 10, 2008, 11:14:01 am »
Миси, съжалявам, мила! Много се надявах да прочета добри новини от теб! Прегръщам те! :bighug:

П.П.Днес чакаме друг резултат, от една бандитка, дано да имаме повод за радост! :crossfingers:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1350 -: Ноември 10, 2008, 11:24:33 am »
Миленче,  :bighug:
Да се отчета и аз. Вчера, четвърти ден от стимулацията, имах 1 фоликул 9 мм, два - 8мм, два - 7 мм и поне 7-8 по 5 мм. Лигавица- 5мм. Е2-211; ЛХ-1,23; Прогестерон-1,62. Персенска каза:"Ей такива стимулации обичам"  :D Намалиха ми Меногона на 2х75 на ден и за вчера и днес имам по един Цетротид. Утре пак съм на преглед. Чудя се дали не беше малко рано за Цетротида, но щом така са решили, слушам и изпълнявам. Засега имам тежест в кръста и от вчера ме боли глава. Чудя се дали е от лекарствата, но от каквото и да е, ще трая. Не знам дали може да се пие нещо за главоболие :? Иначе с инжекциите се справям добре май. Вчера ми потече малко кръв и то от малката игличка на Меногона. Явно нещо не направих като хората. Толкова от мен.
« Последна редакция: Ноември 10, 2008, 12:02:58 pm от Zlatulka »

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #1351 -: Ноември 10, 2008, 11:43:35 am »
Миленче, ще успеете мила и вярвам, че това ще е скоро.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #1352 -: Ноември 10, 2008, 11:47:43 am »
Миси, съжалявам.  :(

Мила, не искам да ти вдъхвам празни надежди и прочие... Само ми се ще да ти споделя, че ако си правила теста в к-ка Надежда е възможна лаб.грешка.

Преди седмица едно момиче направи там и  резултата беше 0.00 няколко дни след това беше около 900IU/ml. На прегледа се видяха 2 сакчета.

Миси, извини ме, ако те наранявам в този момент...

Моля те, не спирай лекарствата въпреки обстоятелствата!

« Последна редакция: Ноември 10, 2008, 11:50:10 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #1353 -: Ноември 10, 2008, 12:17:58 pm »
Благодаря на всички за милите думи, засега е рано да кажа какво ще правиме и дали  ще продължиме. Мъжа ми иска малко да ми премине емоцията и да поговориме. Най-вероятно ще се насочиме вече към другия подфорум.

Диип, не ме нараняваш с думите си. Знам, че докато не ти дойде цикъла все има искрица надежда. Док също каза да продължа лекарствата и макар да не виждам смисъл, послушно продължавам да ги пия докато ми дойде цикъла.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1354 -: Ноември 10, 2008, 12:32:05 pm »
Миси, :hug2:

Миленче,  :bighug:
Да се отчета и аз. Вчера, четвърти ден от стимулацията, имах 1 фоликул 9 мм, два - 8мм, два - 7 мм и поне 7-8 по 5 мм. Лигавица- 5мм. Е2-211; ЛХ-1,23; Прогестерон-1,62. Персенска каза:"Ей такива стимулации обичам"  :D Намалиха ми Меногона на 2х75 на ден и за вчера и днес имам по един Цетротид. Утре пак съм на преглед. Чудя се дали не беше малко рано за Цетротида, но щом така са решили, слушам и изпълнявам. Засега имам тежест в кръста и от вчера ме боли глава. Чудя се дали е от лекарствата, но от каквото и да е, ще трая. Не знам дали може да се пие нещо за главоболие :? Иначе с инжекциите се справям добре май. Вчера ми потече малко кръв и то от малката игличка на Меногона. Явно нещо не направих като хората. Толкова от мен.

Злате, при първата процедура и ние включихме цитротида на 5 ден. Мисля че вървиш добре! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #1355 -: Ноември 10, 2008, 12:42:27 pm »
Вчера ходих на преглед, на 5 ден от стимулацията д-р Персенска видя 10 фоликула, 1 на 6 мм, 1 на 9, 2 на 5, 1 на 11, не ги запомних всички.

Това добре ли е, май не са много  :?.

Какво значи това, има ли вероятност да се появят още.Тези всички ли узряват, изобщо не съм наясно.До колко трябва да достигнат, че да са готови.

А за сряда имам три гонала, пък на мен ще са ми останали само два, направо от клиниката ли ще ми намерят, трябва ли да ги предупредя.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #1356 -: Ноември 10, 2008, 13:04:24 pm »
Вчера ходих на преглед, на 5 ден от стимулацията д-р Персенска видя 10 фоликула, 1 на 6 мм, 1 на 9, 2 на 5, 1 на 11, не ги запомних всички.

Това добре ли е, май не са много  :?.

Какво значи това, има ли вероятност да се появят още.Тези всички ли узряват, изобщо не съм наясно.До колко трябва да достигнат, че да са готови.

А за сряда имам три гонала, пък на мен ще са ми останали само два, направо от клиниката ли ще ми намерят, трябва ли да ги предупредя.

Гонали ще ти дадат от клиниката, а 10 фоликула не са малко. Що се отнася за другите ти въпроси - има предостатъчно инфо във форума. Поразрови се и прочети, още повече че не си от вчера тук. Желая ти успех!

Миси,  :bighug:
« Отговор #1357 -: Ноември 10, 2008, 13:33:42 pm »

Миси, каквото и да кажа (напиша) ... няма смисъл в този момент !
Само времето може да ти помогне да преодолееш нещата...
Прегръщам те силно......
*
« Отговор #1358 -: Ноември 10, 2008, 13:43:06 pm »
И да те съжеляваме,по-зле ще ти подейства,знам какво е,много тук са го изпитали.
Стягай се и мисли позитивно!Вярвам,4е един ден ще успеем! :bighug:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #1359 -: Ноември 10, 2008, 15:49:41 pm »
Искам да споделя, че от днес се сдобих с болезнени гърди - любимият ми ПМС симптом.
Ако вземе да ми се подуе и корема картинката съвсем ще се допълни...
         Equally Destructive