0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1320 -: Ноември 08, 2008, 17:22:58 pm »
Защото аз прочетох тук, че ако няма напрежение и болка в гърдите - значи е симптом, че се случва нещо нередно и много се притесних.. И продължавам да се чудя защо не усещам нищо, надявам се да почна :)
Aubergine,искам да те успокоя относно напрежението в гърдите.От деня на пункцията ми гърдите ми наедряха и имах напрежение. При мен това се случваше всеки месец преди цикъл. Вечерта преди теста напрежението и болката изчезнаха за мой ужас, защото за мен това беше признак за предстоящ цикъл. Цяла нощ се въртях и бях сигурна, че опита е неуспешен.Сутринта отидох със свито сърце до лабораторията да дам кръв. Отидох до работа цялата трепереща и не можах да спра да плача до обяд, докато ми излезе резултата. Обадих се на мъжа ми да дойде да ме вземе и отидохме да си взема резултата. Пратих него, мене ме беше страх да го погледна, бях сигурна, че теста е отрицателен и .....ПРОСТО НЕ МОЖАХ ДА ПОВЯРВАМ, БЯХ БРЕМЕННА.
Седмици наред гърдите въобще не ме боляха и това много ме тревожеше, но всичко с бебето беше наред.
И така момичета не се вглеждайте в обичайните симптоми. Явно при всеки е различно.
Мисълта, че цикълът ми идва, понеже е спряла болката и напрежението в гърдите, ми докара голям стрес и напрежение.
Не се тревожете излишно търсейки симптомите на бременността или симптомите на липсваща такава :wink:

« Отговор #1321 -: Ноември 08, 2008, 17:37:47 pm »
 Момичета , предварително се извинявам , че въпроса ми не е по темата, но мисля , че ще можете да ме упътите...
 От днес започвам стимулация за инсе и сложихме Декапептил 0,1. От утре съм на Фостимон , а в понеделник отново трябва да сложа Декапептил + Фостимон. Забравих да питам док. по едно и също време ли трябва да се сложат или трябва да има интервал от няколко часа. Декапептила днес беше в 11 часа.Какво ще кажете?
 Извинявам се , че питам тук , но в темата за инсетата няма стимулации с използване на Декапептил.
 Успех на всички!
*
« Отговор #1322 -: Ноември 08, 2008, 17:42:50 pm »
Благодаря на всички отзовали се! 
Много сте мили!

Патладжанче, никакви притеснения не ти се полагат сега!

Никакви симптоми, никаква промяна в хранителни навици, или непоносимост към миризми и т.н.......Абсолютен темерут  :lol:
Дано и аз да бъда след време така!

Още веднъж благодаря ви!

От днес започвам стимулация за инсе и сложихме Декапептил 0,1. От утре съм на Фостимон , а в понеделник отново трябва да сложа Декапептил + Фостимон. Забравих да питам док. по едно и също време ли трябва да се сложат или трябва да има интервал от няколко часа. Декапептила днес беше в 11 часа.Какво ще кажете?
По едно и също време на деня или двете заедно? Аз например на едното икси слагах сутрин декапептила, а вечер другото; следващото икси пък се получиха няколко часа разлика, но този път декапептила се падна вечерта. А иначе, съм чувала, че е добре в приблизително един и същ час да се слага съответното лекартво, но дори и да закъснееш до 3-4 часа пак не било фатално! Аз лично съм закъснявала с 4 часа, но това не ми провали стимулацията!
Успех, Фаталче!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #1323 -: Ноември 08, 2008, 19:22:34 pm »
Момичета, аз съм 3-ти ден след трансфер.Не съм наясно аспирина спира ли се и кога?Все остава нещто недоизяснено в бързането и суматохата в болницата,после...чуденки и питанки :)

galatea, аспирина се спира само по лекарска преценка!
*
« Отговор #1324 -: Ноември 08, 2008, 21:41:28 pm »
От утре съм на Фостимон , а в понеделник отново трябва да сложа Декапептил + Фостимон. Забравих да питам док. по едно и също време ли трябва да се сложат или трябва да има интервал от няколко часа.
Първо декапептил и най малко 2 часа след това останалите лекарства.Така знам от акушерките в клиниката която посещавам. Честито на всички успели момичета и късмет на останалите които са в процедура или очакване на резултат!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #1325 -: Ноември 08, 2008, 22:40:27 pm »
Аз ги слагах по едно и също време, сутринта. От двете страни на корема.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #1326 -: Ноември 08, 2008, 22:45:36 pm »
Много ви благодаря, момичета!
Много положителни резултати ви желая! :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #1327 -: Ноември 09, 2008, 17:55:30 pm »
Явно и в най-успешната серия да се включиш, не може да избягаш от съдбата си.
Днес 14-ти ден след трансфер ЧХГ 0.00.

Съжалявам за тъжния пост, но моя пореден, трети опит приключи отново с неуспех.
Нямам думи да опиша как се чувствам; нямам сълзи, които да ме утешат; нямам вяра, която да ми вдъхне кураж; нямам сили, които да ме вдигнат; не виждам смисъл в нищо, всичко ми е мрачно, черно, равно, обречено, пусто...
Честно да Ви кажа незнам какво ще правя и дали ще продължа.
*
« Отговор #1328 -: Ноември 09, 2008, 18:08:28 pm »
Misi, недей, не се давай на тези мрачни мисли. Знам как се чувстваш. Преди две седмици бях в същото положение след моя също трети опит. Това което не ни убива ни прави по-силни!!! След някой и друг ден пак ще се усмихне слънцето и на теб и пак ще започнеш да вярваш, мислиш, искаш и обичаш. Недей миличка почини си и ще разбереш,че живота продължава. Прегръщам те и ти желая много сила и кураж. Не си сама!
*
« Отговор #1329 -: Ноември 09, 2008, 18:09:45 pm »
Миси, много съжалявам. Знам, че няма думи, които да те утешат в момента  :(
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #1330 -: Ноември 09, 2008, 18:11:28 pm »
Миленче, само прегръдка мила, и аз нямам думи, не ми идват....
знам, че точно сега не ти се слуша нищо. Съдбата е безмилостно жестока :( :( :(
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #1331 -: Ноември 09, 2008, 18:12:22 pm »
 Misi  :bighug: Времето лекува и се надявам скоро да си върнеш желанаието за живот..
*
« Отговор #1332 -: Ноември 09, 2008, 18:33:02 pm »
Misi, толкова се надявах и вярвах, че този път всичко ще е наред. :( Знам, че в един момент не ти остават сили да страдаш, защото от началото на опита си представям как ще се чувствам ако не успея и този път.
Силно те прегръщам и се надявам да намериш още сили, вярвам че докторът ще намери решение и ще доведе и нашата борба до края.
*
« Отговор #1333 -: Ноември 09, 2008, 18:33:42 pm »
Миси, много съжалявам, мила. Но не се отказвай още!  :bighug:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #1334 -: Ноември 09, 2008, 18:37:12 pm »

Нямам думи да опиша как се чувствам; нямам сълзи, които да ме утешат; нямам вяра, която да ми вдъхне кураж; нямам сили, които да ме вдигнат; не виждам смисъл в нищо, всичко ми е мрачно, черно, равно, обречено, пусто...

Миси, съжалявам мила ...  :hug2:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #1335 -: Ноември 09, 2008, 19:01:20 pm »
Misinka, много съжалявам, няколко пъти влизам да проверя дали си писала. Моля те, не се отчайвай, сигурна съм, че ще доведете борбата до щастливия край. Прегръщам те и съм с теб!
« Отговор #1336 -: Ноември 09, 2008, 19:05:04 pm »
Миленче, много ми е тъжно да прочета това  :(
Няма думи, които да те утешат  :(
Ще се моля вместо теб, ще вярвам вместо теб.
Надявам се, че ще намериш сили и надежда!

lb2f
*
« Отговор #1337 -: Ноември 09, 2008, 19:27:40 pm »
Misi,не знам какво да ти кажа :hug2:.
Изживей тази болка и я остави после да си иде от теб!Кураж!
*
« Отговор #1338 -: Ноември 09, 2008, 19:29:45 pm »
Миси, много съжалявам... :( Каквото и да ти кажа в този момент е излишно! Просто знай, че не си сама!  :bighug:

*
« Отговор #1339 -: Ноември 09, 2008, 19:33:49 pm »
Стана ми интересно  :oops:! Всички успели ли имат такива "странности" като Мириам? Имало ли е успели, но без никакви симптоми?
Ще е доста интересно (а може би и полезно за останалите чакащи) да споделите, въпреки, че голяма част от вас вече са споменали по нещичко.
Дживотинче, аз и при двете си бременности, макар и кратки, имах всички симптоми и им се радвах безкрайно... Имаме такава специална тема: "Първи симптоми на бременност!"