stella_k , не се тревожи за Регулона, няма да ти намали шанса. Щом трябва ще го пиеш, пък и ще починеш малко. То кой ти го казва - аз сигурно ще тропам с крака от яд, защото и на мен ще ми се иска да почна веднага.. Но - нямаме избор, освен да си слушаме докторите.
krassita , а така, хубава работа, сега ме хвърли в див размисъл и ще звъня на док да питам моите как се развиват
А ти се успокой, в крайна сметка те са трансферирали най-хубавите онзи ден! Тези, които са останали не са най-качествените и затова не се развиват добре или моята логика поне е такава.
редакция:Мдам, правилна ми е "логиката", но все пак докторът ми каза, че щом не са ми се обадили да ме питат за замразяване, вероятно и моите са спрели да се развиват. На въпросът ми "значи ли това, че и трансферираните са спрели", докторът ми се скара чак - да не си мисля глупости и каза, че няма такова нещо. Оф,нямам сили да се притеснявам вече - каквото такова, така или иначе имам нагласа за втори опит.
На всички - повече спокойствие и позитивност, че тия нерви ще ни трябват за друго