0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #780 -: Октомври 23, 2008, 21:48:34 pm »
Здравейте и от мен!
Моят трансфер уж трябваше да е днес в 14:30, а аз да съм там час по-рано, но като отидох се оказа че е в 16:30. Трансферираха ми 2 ембриона на 8 деления - казаха, че са перфектни. На пети ден, в събота, ще ми трансферират и един бластоцист. Казват, че от няколко месеца в клиниката практикуват два трансфера - на трети и пети ден, и са установили, че успехът е по-голям така. А и не се плаща за втория трансфер, така че съм доволна. Единствено се притеснявам, че поради грешката в часовете днес, бях закусвала в 9, и в крайна сметка до 18 часа не можах да хапна нищо, и след трансфера ми стана лошо, едвам се добрах до кафенето да си поръчам сандвич, цялата трепереща, и малко се паникьосах, че може да колабирам. А и инжекциите които ми бяха били преди това доста ме бяха замаяли. Дано това напрежение веднага след трансфер не се е отразило зле. Вече съм вкъщи, спокойна, и се надявам всичко да е наред.
Aubergine, стискам палци! С теб ще правим тест на един ден сигурно :)

*
« Отговор #781 -: Октомври 23, 2008, 21:56:12 pm »
Патладжанче,Красита,чудесни ембриони  :P!
Желая ви неусетно и спокойно да мине времето до теста и после положителни резултати!
*
« Отговор #782 -: Октомври 23, 2008, 22:07:59 pm »
Krassita какви инжекции ти биха преди трансфер?
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #783 -: Октомври 23, 2008, 22:23:25 pm »
Патладжанче, Красита -  :crossfingers:
« Отговор #784 -: Октомври 23, 2008, 22:57:27 pm »
То и аз не разбрах какво ми биха - диазепам май беше едното, а другото не знам. И свещичка в дупето слагат :)

« Отговор #785 -: Октомври 23, 2008, 23:26:30 pm »
Хайде, момичета, чакаме положителни тестове след около две седмици!
« Отговор #786 -: Октомври 24, 2008, 08:28:16 am »
Браво Краси,Патладжанче  :bighug: невероятни новини!Стискам  :crossfingers: и ви пожелавам наи-добрите резултати и много,много  :goodluck: и да се похвалите после че ще чакам с нетърпение.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #787 -: Октомври 24, 2008, 09:00:24 am »
Успех на Обержин и Красита. Браво, момичета, наистина много добре са разделени ембриончетата ви. Стискам ви палци и се моля за вас.
Марилина, не се отчайвай, винаги ще има утре! А щом има утре, значи има и надежда.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Aubergine

« Отговор #788 -: Октомври 24, 2008, 09:25:06 am »
Красита, браво! :D Аз трябва да се тестувам на 17-ти ден, но сигурно ще го направя по-рано.
На мен ми биха но-шпа преди трансфера, отделно си бях сложила свещичка Тилкотил /и той ми скрои номера с газовете в корема :x/
В момента имам болки в бъбрек, като че ли. Не знам, никога не ме е болял бъбрек, отзад вдясно го усещам и отива към крака ми :?
Сега пия Папаверин, дано ме отпусне, че никак не ми харесва тая болка.

Благодаря на всички момичета за милите пожелания, страхотни сте и сте голяма подкрепа! :bighug:
Пожелавам ви от сърце късмет!
« Отговор #789 -: Октомври 24, 2008, 09:49:50 am »
Благодаря на всички за пожеланията! Дано и утре имам хубав бластоцист, и втория трансфер мине добре! Стискам палци на всички, хайде да напълним темата с положителни тестове!

« Отговор #790 -: Октомври 24, 2008, 10:05:43 am »
момичета,някой правил ли е или ще прави предимплатационна диагностика в клиника Щерев?
Каква е цената?Можете ли да ми дадете малко повече информация за тази процедура.
Предварително благодаря
Успех на бъдещите мами  :)
*
« Отговор #791 -: Октомври 24, 2008, 10:29:04 am »
Красита успех!
Пристрастена към д-р Хаус!
« Отговор #792 -: Октомври 24, 2008, 10:41:19 am »
Успех, Патладжанке и Красита! Ембрионите ви са чудесни, а това значително увеличава шанса за успех!
  09.11.2007
*
« Отговор #793 -: Октомври 24, 2008, 11:10:14 am »
Патладжанче, Красита - супер са минали нещата, сега леки дни до теста  :D Естествено, пожелавам да е силно положителен  :D

Момичета, искам да попитам някоя от вас правила ли си е мамография преди стимулация и ако да, колко време преди това? Поради евентуалното облъчване се интересувам какъв е резонният период, в който да се направи изследването. Чела съм доста противоречиви мнения по въпроса за цветната снимка например, и изобщо за рентгеновите изследвания, вие какво знаете?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #794 -: Октомври 24, 2008, 12:01:55 pm »
Аз съм чувала, че мамография не се препоръчва на жени до 40 год.,първо трябва да се консултираш с доктор,прави се ехография и тогава, ако има сериозни основания се пребягва към мамография.Що се отнася до ренгенови снимки,знам,че трябва да минат два месеца преди опит за забременяване, така е по правило, но винаги има изключения разбира се зависи от случая, а шест месеца е срока за след скенер или ядреномагнитен резонанс, въпреки, че втирия го водят с по-малко облъчвания.
Може би това не е тема за тук...
*
« Отговор #795 -: Октомври 24, 2008, 12:07:22 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! АЗ СЪМ НОВ ПОТРЕБИТЕЛ ВЪВ ФОРУМА.ОТСКОРО САМО ВИ ЧЕТА ,НО НЕ СЕ УСМИЛЯВАХ ДА ВИ ПИША .ДНЕС РЕШИХ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ И ДА СЕ ЗАПИША КЪМ ТЕМАТА .АЗ СЪЩО СЪМ В ПРОЦЕДУРА НА ИН ВИТРО.ПИХ ХАПЧЕТА ,СЛЕД ТОВА ДИФЕРЕЛИН И СЕГА ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН МИ СЛАГАТ ИНЖЕКЦИИ-ГОНАЛ - Ф

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #796 -: Октомври 24, 2008, 12:15:41 pm »
Добре дошла VAS и успех, дано не се задържиш дълго тук, а да скочиш в дългоочаквана бременност!  :balk_602:

Успех и на Красита, Патладжанче и всички които са в процедура.
Днес мина и моята пункция - без упойка, абе да ви кажа боля ме доста, ама стискаш зъби... няма как.
Довечера ще разбера дали е имало оплождане и как се развива ембриона, но док каза, че иска да се подсигурим и с няколко от замразените. Трабсфера евентуално ще бъде в понеделник.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #797 -: Октомври 24, 2008, 12:19:59 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! АЗ СЪМ НОВ ПОТРЕБИТЕЛ ВЪВ ФОРУМА.ОТСКОРО САМО ВИ ЧЕТА ,НО НЕ СЕ УСМИЛЯВАХ ДА ВИ ПИША .ДНЕС РЕШИХ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ И ДА СЕ ЗАПИША КЪМ ТЕМАТА .АЗ СЪЩО СЪМ В ПРОЦЕДУРА НА ИН ВИТРО.ПИХ ХАПЧЕТА ,СЛЕД ТОВА ДИФЕРЕЛИН И СЕГА ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН МИ СЛАГАТ ИНЖЕКЦИИ-ГОНАЛ - Ф

Добре дошла Vas, желая ти успех!

Ти къде правиш процедурата?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #798 -: Октомври 24, 2008, 12:37:25 pm »
misi, браво на теб! Ти си герой! Защо без упойка този път? Защото е на естествен цикъл и яйцеклетката е само една ли? Не знаех, че правят пункция без упойка. Желая ти много късмет този път! Дано и новият, и замразените ембриони са добри. Успех, мила!

*
« Отговор #799 -: Октомври 24, 2008, 12:41:08 pm »
ИН ВИТРОТО ГО ПРАВЯ ПРИ Д-Р МАТЕЕВ В ПЛОВДИВ ЧАСТНА КЛИНИКА.КАЗВАТ , ЧЕ Е НАЙ-ДОБРИЯТ В ПЛОВДИВ