0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #240 -: Септември 28, 2008, 16:01:24 pm »
Може ли да поглднете кръвните ми изследвания /има ги в графиката ми за днес/.
Нищо не разбирам от хормони?! 8O
Док каза че били добре за 4ти ден!
Ама аз като не знам за какно са.....всяка сутрин ще ми ги правят!
« Отговор #241 -: Септември 28, 2008, 17:58:12 pm »
Вики, според мен са си много добре изследванията ти. По принцип естрадиола грубо го смятат 200 за една яйцеклетка. Значи той до времето за пункцията ще стане сигурно над 2000 (примерно, ако имаш над 10 зрели яйца да речем). Като за пети ден си е супер. LH-то и то си е добре за пети ден - този хормон скача изведнъж 24-48 часа преди овулация. Може би с него следят за да не изпуснат нещата и да не се спукат фоликулите преди пункция. За прогестерона обаче не знам.

*
« Отговор #242 -: Септември 28, 2008, 18:50:30 pm »
Мерси Красита!
И аз не знам за прогстерона, ама......
Важното е че е добре  :D
*
« Отговор #243 -: Септември 28, 2008, 19:36:09 pm »
И аз започнах стимулация при д-р Стаменов. Док каза, че това е последния влак и дано да стигна да стигна до пункция. Яйчниковия резерв ми е на изчерпване. Някой от вас момичета стимулирана ли е с фостимон - с това започнах. 4 първия ден и по 5 за втория и третия. Стискайте палци утре съм на преглед-дано яйчниците ми са се поразмърдали и поработили.

Roro, и аз започнах стимилация при Д-р Стаменов от 26.09 с фостимон, на мен ми изписаха 4 дни по 5 фостимона и на 30.9 отново на преглед.
Мисля, че не трябва да се притесняваш. Трябва да си спокойна преди всичко. Успех
Днес бях на преглед и аз също трябва да отида отново на 30.09., но утре ще знам за колко часа, че днес техническите лица почиваха. Ти от колко часа си? Може да се видим там, защото после ще изчакам за инжекцията. 
« Отговор #244 -: Септември 28, 2008, 20:16:28 pm »
Хайде и аз да се включа в темата  :D Започнах стимулация за поредият и надявам се последен опит  :wink: Дано бъде последен и за всички момичета тук :crossfingers:

« Отговор #245 -: Септември 28, 2008, 21:31:19 pm »
Хайде и аз да се включа в темата  :D Започнах стимулация за поредият и надявам се последен опит  :wink: Дано бъде последен и за всички момичета тук :crossfingers:

Успех
Дано да ние за последен път  :wink:
« Отговор #246 -: Септември 29, 2008, 16:16:34 pm »
Здравейте, момичета! Днес, на 15-ти ден от приема на регулон ми биха 2/3 лукрин депо. Очаква се цикълът да ми дойде на 7-8 октомври. Тогава трябва да пусна естрадиол, и ако е под 50 започвам стимулация за ИКСИ с пурегон и мерионал. Ако всичко мине по план, ще равя тест на (или около) рождения си ден. Дано това ми донесе късмет. Успех на всички!

*
« Отговор #247 -: Септември 29, 2008, 16:20:14 pm »
Дано това е твоя на-щастлив рожден ден Краси.. :)
« Отговор #248 -: Септември 29, 2008, 16:37:19 pm »
Момичета помагайте.
С моя късмет започна ли някаква процедура и аз съм болна....
В момента съм хремава, тече ми носа, кихам а и гърлото започва да ми драска... Мога ли да пия някакви хапчета? Позволих си да си сложа в носа Олинт и да изпия един парацетамол... В момента съм на 5 инжекция Декапептил. Не ми се ще да притеснявам Владимиров за една настинка, тепърва има да го тормозя с питания.
« Отговор #249 -: Септември 29, 2008, 16:49:32 pm »
Тити, спокойно, всичко ще е наред :) Аз бих ти препоръчала Осцилококцинум - хомеопатично е, но лично аз съм изключително доволна от него. За гърлото можеш да си вземеш Хомеожен - пак хомеопатично :wink: Пресичат настинката и изобщо помагат :D
Късмет и стискам палци за положителен резултат!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #250 -: Септември 29, 2008, 17:03:14 pm »
Краси, айде дано да получиш най-хубавия подарък за рождения си ден.
Четох, че издирваш мненията ми, за да видиш дали сме почнали, ама не сме - вече не искам да казвам кога, защото все изскача някакъв проблем. Сега съм на Преднизолон за около месец, в неделя съм на преглед и док ще каже дали и кога ще започнем.

Тити, ти не се притеснявай.
Аз все си давам тоя пример: при първия ми опит в Тина Киркова в пика на грипа (имаше епидемия и дори не пускаха на свиждания), та от 5 момичета в стаята забременя само Надин, а тя беше болнава и подсмърчаща и ние всички й се карахме, че не се облича и не се пази. Така че смело напред - - то ако има да става - ще стане.
*
« Отговор #251 -: Септември 29, 2008, 17:04:10 pm »
Тити, бори гадината, докато сте само на стимулация. После може да е проблем. Пий чайчета, Фервекс, топли завивки. Аз също съм фен на хомеопатията. На Цитросепт - тоже.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #252 -: Септември 29, 2008, 18:37:26 pm »
Момичета помагайте.
С моя късмет започна ли някаква процедура и аз съм болна....
В момента съм хремава, тече ми носа, кихам а и гърлото започва да ми драска... Мога ли да пия някакви хапчета? Позволих си да си сложа в носа Олинт и да изпия един парацетамол... В момента съм на 5 инжекция Декапептил. Не ми се ще да притеснявам Владимиров за една настинка, тепърва има да го тормозя с питания.
За носа пробвай капки Мукосептонекс Е, бързо ми помогнаха когато бях болна два пъти по време на бременността. За гърлото и кашлицата - стрепсилс с мед и лимон, сиропа на доктор Тайс или Стодал. Ако имаш температура пробвай Панадол - разтворимия. Много чайчета с мед и лимон, фрешчета от цитроси също си правех.
Стискам палци всичко да се нареди ! Успех, Тити !
*
« Отговор #253 -: Септември 29, 2008, 19:21:55 pm »
Краси  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за успешна процедура и после два мъника сладки!
« Отговор #254 -: Септември 29, 2008, 20:04:51 pm »
здравейте момичета,доста време се бях изгубила ,но и аз съм си отгледала киста на яйчника и сега в други ден ще ходя в клиниката ,ако все още е там след изпитите хапчета ,да я пунктира доктора и да започваме стимулацията.И аз съм като някои от момичетата тук с намален яйчн. резерв и стимулацията ми ще бъде силна-така каза поне доктора.Надявам се да имам късмет и произведа хубави яйцеклетки.
Tanita7,искренно съжалявам за теб,понеже и аз съм подобен случай и мога да си представя как се чувстваш.Желая ти бързо да се въстановиш и да продължиш напред. Nadi-77,Dragica дръжте се момичета,желая ви скоро да започнете и да видите в най-  скоро време  полож. резултат
viki_vat, lora 110 ,lussi_lus ,Danny S - успехи момичета ,дай Боже всички да успеем
Krassita, мила ,на теб ти желая най-щастливия бременнен рожден ден
Успех на всички
Очакваме те бебче
« Отговор #255 -: Септември 29, 2008, 20:12:42 pm »
boiger
Благодаря за пожеланието пожелавам ти успех и на теб.
Дано кистичката да е изчезнала  :bighug:
« Отговор #256 -: Септември 29, 2008, 20:19:33 pm »
И аз започнах стимулация при д-р Стаменов. Док каза, че това е последния влак и дано да стигна да стигна до пункция. Яйчниковия резерв ми е на изчерпване. Някой от вас момичета стимулирана ли е с фостимон - с това започнах. 4 първия ден и по 5 за втория и третия. Стискайте палци утре съм на преглед-дано яйчниците ми са се поразмърдали и поработили.
Пу ,още един от последните влакове...  Смятам ,че толкова бързо не може да се изчерпа яйчн.резерв.Мисли позитивно,успокой се и се остави в ръцете на доктора ти.А пък аз ти пожелавам възможно по-скоро да смениш тоя форум и да те видим в този с Честитките
Очакваме те бебче
« Отговор #257 -: Септември 29, 2008, 22:35:14 pm »
Благодаря ви от сърце за пожеланията, момичета!  :bighug:

misi, и аз от днес започнах да пия преднизолон - док ми предписа по едно на ден от днес до 7-ми октомври, а от 7-ми по две на ден. Т.е. от първия ден на цикъла в който ще е процедурата. Какво е това лекарство? Изчетох му листовката, но то е за толкова много неща, че не разбирам за какво го пия аз. Док сякаш спомена нещо за ендометриозата ли...

*
« Отговор #258 -: Септември 29, 2008, 23:44:15 pm »
тити не се притеснявай аз точно преди пункцията бях с остър отит и ужасни  болки в ушите и с всякакви капки за нос, уши и срей за гърлото. Стискам палци всичко да мине по вода.  :goodluck:
« Отговор #259 -: Септември 30, 2008, 00:24:10 am »
Dragica  :cuddle:
Ще се оправиш и скоро ще репортуваш в темата с успешен тест  :D