0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1760 -: Ноември 26, 2008, 09:54:43 am »
Явно!
Но ще продължим да се борим! :D
*
« Отговор #1761 -: Ноември 26, 2008, 10:40:06 am »
Момичета, много много се радвам за тази тема, дано всяка следваща е по-успешна от нея, толкова много положителни тестове.
Искам само да ви помоля нещо, дано не ме разберете погрешно. Все пак има момичета, които не видяха положителен тест в тази темичка. И аз съм минала през две неуспешни ин витро процедури и знам какво е усещането след такъв резултат. Искам само да ви помоля да ги пощадим от това списъче по няколко пъти на страница. Безкрайно се радвам като го гледам, сигурна съм, че и те се радват и съм сигурна също, че и те скоро ще имат повод за огромно щастие, но нека си помислим и за техните чувства в момента. Извинявам се, дано не ме разберете неправилно.
Прегръщам ви всички!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #1762 -: Ноември 26, 2008, 10:49:45 am »
Здравейте момичета!За съжеление и моят 2 опит икси е неуспешен.На 20 ден от ЕТ,уринарен напълно отрицателен,и няколко часа след това зацапване,най вероятно от притеснение.А бях абсолютно убедена че се е получило,единствените страхове ми бяха за спонтанен аборт като при първия ми опит икси.Незнам кога ще продължа пак,няколко месеца ще си почивам,трябва и да поослабна защото успях да  качя 5 кг.Дано до тогава да има и безплатни опити, че на мен ми прилагат много високи дози и всеки опит ми е много обременяващ финансово.Късмет на всички

tanj74-сега прочитам темичката  и виждам  ...
Прегръщам те  силно  и  успех нататък.

*
« Отговор #1763 -: Ноември 26, 2008, 12:42:37 pm »
Благодаря ти Нинче!Късмет и на теб и на всички момичета на които им предстои процедура или чакат резултат!
*
« Отговор #1764 -: Ноември 26, 2008, 13:05:48 pm »
Момичета, много много се радвам за тази тема, дано всяка следваща е по-успешна от нея, толкова много положителни тестове.
Искам само да ви помоля нещо, дано не ме разберете погрешно. Все пак има момичета, които не видяха положителен тест в тази темичка. И аз съм минала през две неуспешни ин витро процедури и знам какво е усещането след такъв резултат. Искам само да ви помоля да ги пощадим от това списъче по няколко пъти на страница. Безкрайно се радвам като го гледам, сигурна съм, че и те се радват и съм сигурна също, че и те скоро ще имат повод за огромно щастие, но нека си помислим и за техните чувства в момента. Извинявам се, дано не ме разберете неправилно.
Прегръщам ви всички!
Аз пускам списъка с успелите.
За съжаление аз съм в редиците на неуспешните опити!!! Дори до тест не го докарах!Но всеки път като видя колко успели има, надеждата ми се възражда!!!
Съжалявам ако на някого съм досадила и съм наранила нечии чувства!
*
« Отговор #1765 -: Ноември 26, 2008, 17:58:14 pm »
Вики, съжалявам.  :( От сърце се надявам следващият път да видиш двете чертички :bfp1:  и да гушнеш мечтата си. Сигурна съм, че и това ще стане. 
По отношение на коментираното - хората са различни, а в такива моменти психиката е нежна и ранима, а и всеки се намира на различен етап от борбата си в чисто емоционално отношение. Надявам, се не си ме разбрала погрешно. :bighug:
« Отговор #1766 -: Ноември 28, 2008, 00:24:12 am »
viki_vat, аз много се радвам на успешните опити-зареждат ме с надежда и позитивизъм.
cygnus ,разбирам много добре как се чувстват "неуспелите " момичета  :((.
Мисля си ,че списъка на viki_vat носи надеждата,че все пак тези арт процедури помагат на някого ,а може би и на нас в някой слънчев ден
« Последна редакция: Ноември 28, 2008, 00:28:08 am от malinkap »
*
« Отговор #1767 -: Ноември 28, 2008, 08:28:25 am »
здравейте момичета ,
и моето първо ИКСИ приключи - за съжаление неуспешно , снощи късно си взех резултата от кръвния тест - 2.00 и макар да таях малка надеждичка още през ноща ми дойде с пълна сила. И това е - надеждите ми угаснаха.
*
« Отговор #1768 -: Ноември 28, 2008, 09:57:04 am »
Е, милички, съжалявам за неуспелите и горе главата. Все някога слънцето ще изгрее и на нашата улица.
Абе тази темичка напоследък стана тъжна (като си я спомня в началото.....). Да вземем вече да я приключваме и да се втурваме към новата година и новия късмет.
Желая на всички по едно Коледно чудо!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #1769 -: Ноември 28, 2008, 10:09:45 am »
Съжалявам sne_do!!!
Поплачи си и с нови сили напред!Чакат ни само хубави неща - от мен да го знаете!!!
Тя темичката вече е към приключване - още 2-3 дни!!!Дано да завърши с някой голям ++++
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #1770 -: Ноември 28, 2008, 11:41:32 am »
Привет и от мен! Дълдо се чудех дали да ви пиша и да споделя и моята съдба, но докато се наканя и вече май е почти излишно....
И все пак искам да ви кажа, че въпреки личните си неуспехи (надявам се временни) винаги съм се радвала от все сърце на успелите бъдещи мами! Дай Боже всяка от нас да изпита щастието да стане майка! И докато чакам щастието да ме споходи, живея и се радвам на чуждото!!! Пожелавам на всички от темата с положителни тестове да имат радостта да износят до край започнатата бременност! Пазете се и бъдете здрави и щастливи!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #1771 -: Ноември 28, 2008, 14:40:23 pm »
Момичета, цяла седмица не съм на работа, казах само, че съм болна, дайте някакви предложения от какво и какви симптоми съм имала съответно, хич не мога да лъжа  :P.Досега не съм отсъствала толкова дълго, все на работа и сега много ми се чудят.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #1772 -: Ноември 28, 2008, 14:45:56 pm »
Момичета, цяла седмица не съм на работа, казах само, че съм болна, дайте някакви предложения от какво и какви симптоми съм имала съответно, хич не мога да лъжа  :P.Досега не съм отсъствала толкова дълго, все на работа и сега много ми се чудят.
Има много гаден грип сега , хрема , кашлица, висока температура , обикновено минава за една седмица  :wink:
« Отговор #1773 -: Ноември 28, 2008, 14:52:36 pm »
Точно така,казаш че те е хванал гадния вирус който върлува сега и искаш да си останеш вкъщи докато се оправиш напълно,и така,без повече обяснения.
Кой ден от трансфера си,кога трябва да правиш теста,колко ембриончета ти върнаха?
Стискам ти палци  :crossfingers:

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #1774 -: Ноември 28, 2008, 15:13:41 pm »
Вече съм осми ден след трансфера.На шести ден почнаха да ме болят гърдите, което почва да ме притеснява.

Върнаха ми четири ембриона, даже д-р Стаменов искаше да върнем 6-7 поради много лошия SDI, но само толкова останаха, нямм за замразяване.

На кой ден мога да си направя уринен тест.А кръвен кога, много ми се иска да стигна до това и да е положителен!!!Нямаме повече никакви средства, а и емоциите ни са повечко в последните две години, стискайте палци.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #1775 -: Ноември 28, 2008, 15:16:30 pm »
На 11-ти ден мисля че можеш да си направиш кръвен и ще отчете,ако е станало.
Мисли позитивно и вярвай :crossfingers:

*
« Отговор #1776 -: Ноември 28, 2008, 15:20:24 pm »
silvanchence, стискам палци - само още 3 дни до теста!!! УСПЕХ на теб и на всички останали момичета, които са в очакване!!! :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1777 -: Ноември 28, 2008, 15:21:38 pm »
Силве, ти не си ли взе болничен от клиниката? Ако е така, там пише каква е причината за болничния. Ако ли пък не си - то ще ти трябва болничен от джи пи-то за грип или каквото е там.
А кръвен тест можеш да си направиш на 10-ти ден и дано ти е положителен  :crossfingers:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1778 -: Ноември 28, 2008, 15:21:46 pm »
Привет и от мен! Дълдо се чудех дали да ви пиша и да споделя и моята съдба, но докато се наканя и вече май е почти излишно....

Разбрах какво се е случило. :(
Много съжалявам, че така са се развили нещата при теб!!!

:bighug:
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #1779 -: Ноември 28, 2008, 17:05:12 pm »
Eganeva, благодаря ти! Ами нищо, няма да се предаваме!!! Поне 7 седмици бяхме заедно с бебето! Това за мен е за първи и единствен път и е голям успех, който ни вдъхна надежда! Другия път вече сигурно ще е с донорска яйцеклетка, но поне генетичния материал ще е по-добър. Предполагам, че това е причината за случилото се... Но да е само живот и здраве, пак ще опитаме! Няма невизможни неща и ние ЩЕ БЪДЕМ РОДИТЕЛИ!!!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)