0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1160 -: Ноември 04, 2008, 18:16:39 pm »
Благодаря на всички за подкрепата и милите думи! Знам, че много от вас са преживели повече разочарования и от мен. Аз започвам да се съвземам и да гледам напред. Нов опит преди януари няма да направя със сигурност.
В Щерев съм, Каси. Вече две години се лекувам там - операции, лечения, инсеминации, инвитро. На няколко пъти ми минаваше мисълта да сменя лекаря и все се отказвах. Дори имах записан час за д-р Стаменов който отмених, защото знам че там чакането е страшно много, човекът е страшно зает, и не знаех дали ще може да ми обърне внимание, а и да започвам всичко отначало... Мисля си, че сега просто съм афектирана, и очаквах малко по-мило отношение. Иначе си харесвам докторката и й имам доверие - ще видим другата седмица какво ще говорим и мислим.
Благодаря ви, момичета!

*
« Отговор #1161 -: Ноември 04, 2008, 19:06:21 pm »
krassita, много съжалявам за неуспеха. Прегръщам те и съм с теб! Един ден ще имаме нашите дългочакани съкровища.
« Отговор #1162 -: Ноември 04, 2008, 19:22:36 pm »
Да се отчета и аз днес - от 12 бр. извадени - 7 олодени яйцеклетки! Добре ли - не знам. Като бройка е било и по-добре, но..... важното е като качество да са по-добри! Та - утре ще разбера кога ще ми е трансфера.
Красита - знам как се чувстваш за съжаление! Ти решаваш кога ще е следващия ти ход и при кого. Все пак ние, жените си имаме разни усещания, та когато си готова - тогава го направи следващия опит!
Успех ти желая, каквото и когато го решиш!
*
« Отговор #1163 -: Ноември 04, 2008, 21:41:57 pm »
красита, съжалявам за неуспешния опит.  :(  Човек импулсивно иска да започне веднага, но и аз си мисля, че има нужда малко да си почине и тогава с нови сили да поеме напред. Желая ти късмет!  yahoo_17

барбаронче, стискам палци за хубави ембриончета.

*
« Отговор #1164 -: Ноември 04, 2008, 22:46:56 pm »
Aubergine, ми няма много за разказване, честно казано. Три върнахме, не бяха отлични, самия трансфер мина без никакъв проблем, акупунктура не правих.
Малко излъгах доктора и имам леки угризения  :oops: реших да не взимам болничен и да си ходя на работа, но не му казах.
Та това е от мен, сега започва голямото чакане.
*
« Отговор #1165 -: Ноември 05, 2008, 00:43:44 am »
Aubergine, ми няма много за разказване, честно казано. Три върнахме, не бяха отлични, самия трансфер мина без никакъв проблем, акупунктура не правих.
Малко излъгах доктора и имам леки угризения  :oops: реших да не взимам болничен и да си ходя на работа, но не му казах.
Та това е от мен, сега започва голямото чакане.
Мила, а на кой ден ти ги върнаха?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Violetta Idiriz

« Отговор #1166 -: Ноември 05, 2008, 08:04:40 am »
Благодаря за отговора, Евро..Амми спермограмата е направена в клиника по стерилитет, но с материал от вкъщи .. А най-странно ми е , че през май имаше забременяване, но как ли е станало с 1 процент подвижност,  кой знае. Както и да е, нямаме време за губене, и нерви още по-малко  :D , та ще действаме вече.
*
« Отговор #1167 -: Ноември 05, 2008, 08:11:42 am »
midge,galatea,желая ви успех! :goodluck: 

Патладжанче,а ти да ни зарадваш с двойно чхг днес :D!
« Отговор #1168 -: Ноември 05, 2008, 08:59:51 am »
Краси мила много съжалявам знам колко боли но ти вдигни глава и смело напред ние сме силни момичета  :bighug:

Патладжанче
чакаме хубаво чхг  :P
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #1169 -: Ноември 05, 2008, 09:54:39 am »
Violetta Idiriz и ние сме с 2.7% активно подвижни- ИКСИ е нашият метод! :wink:
Все ще намерят няколко работни ! :sperm2:
На мен Док ми каза, че няма начин да не намерят няколко, които да свършат работа!!! :lol: :lol: :lol:Пожелавам ви успех, трябва да опитаме! :balk_602: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много е важно, Док да ти вдъхне кураж!!!

*

Aubergine

« Отговор #1170 -: Ноември 05, 2008, 09:58:06 am »
Барбаронче, браво! Екстра си е бройката, не я мисли. :kiss:
midge, желая ти късмет! :balk_602:

И аз го чакам хубавото HCG :) Този път направих изследването в Малинов, та ще трябва пак да се разкарвам до там, за да си взема резултата, към обяд. Тоя трафик е побъркващ, не я понасям София, нищо, че ми е роден град, искам да избягам на някое спокойно и кротко място, където нещата са на по-малко от половин ден разстояние :twisted:
*
« Отговор #1171 -: Ноември 05, 2008, 10:32:45 am »
Крассита, с риск да повторя някое от момичетата в трудни моменти като този май единственият изход е да се гледа напред. И аз мисля, че тъй като абсолютно всички манипулации се правят върху тебе, следващият опит можеш само ти да кажеш кога ще бъде. Естествено и финансовата част оказва влияние, но дано наистина да стартира тази нова програма и реално да можеш да се възползваш от нея. Пожелавам ти всички усилия накрая да се увенчаят с най-сладкият/ите успех/и :D!
Патладженче, хайде зарадвай ни днес! :D
*

Violetta Idiriz

« Отговор #1172 -: Ноември 05, 2008, 11:24:17 am »
и аз така мисля, sunnynevi , все ще изгрее слънце на нашата уличка. Само, че си записах час за след 11 месеца при Стаменов, което малко ме натъжи. Може би ще се опитам и в друга клиника междувременно . Дано стане по-скоро всичко ..
*
« Отговор #1173 -: Ноември 05, 2008, 11:34:30 am »
Дживотинче, на 3ти ако не броя деня на пункцията.

Благодаря на всички за  :crossfingers:

Патладжанче, всичко ще е наред, ще видиш!!!!

Успех и търпение на всички чакащи!

Violetta Idiriz, защо не запишеш час за д-р Персенска? Ще има за по-рано. Аз съм с прекрасни впечатления и от нея.
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #1174 -: Ноември 05, 2008, 11:50:33 am »
barbaron0708  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Представяй си и си мисли само хубави неща- бъди ОПТИМИСТ!!!
Ние сме с теб !!! :bighug: :goodluck: :flower:

*

Aubergine

« Отговор #1175 -: Ноември 05, 2008, 13:11:09 pm »
Прибрах се най-после, HCG  e 647,11. Може би е време да се усмиря малко :)
Записах си час за следващата сряда, мисля, че е достатъчно като време, за да се види евентуално нещо.

Пожелавам късмет на всички, палците ми са стиснати здраво и ви мисля непрекъснато, защото знам, че само хора, които са преживели всичко това, могат да разберат и да са изцяло съпричастни както към хубавите, така и към лошите емоции, които тази борба неминуемо води със себе си.
Сега ще почивам, а после ще влача здраво крака, обещавам :)
*
« Отговор #1176 -: Ноември 05, 2008, 13:17:34 pm »
Aubergine,браво мила!Сега спокойствие, здравословно хранене и много усмивки :D :D :bighug:
« Отговор #1177 -: Ноември 05, 2008, 13:19:43 pm »
Aubergine,честито за хубавия резултат  :D
*
« Отговор #1178 -: Ноември 05, 2008, 13:21:32 pm »
Ей, това е ЧУДЕСНА новина Aubergine!!! Много, много се радвам и ти пожелавам най-леката бременност и най-сладкото/ите бебче/та!!! :D :D :D
*
« Отговор #1179 -: Ноември 05, 2008, 13:23:14 pm »
Прибрах се най-после, HCG  e 647,11. Може би е време да се усмиря малко :)

Честито, мила, време ти е вече да се отпуснеш и наслаждаваш на бременността си.
Дживотинче, на 3ти ако не броя деня на пункцията.
Стискам палци и на теб, миличка. Сигурна съм, че ще успееш.

Както и всички останали момичета, нали?!? :bfp: :goodluck:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"