0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1100 -: Ноември 03, 2008, 12:39:47 pm »
Aubergine, много хубав резултат. :D Стиснати палци да се удвои при следващото изследване.

Аз днес трябва да сложа оветрил и в сряда съм на пункция, но сутринта имах обилна слуз като около овулация и след това някакво зацапване. Вече почти изчезна, но сега се притесних да не би да се появи такова необичайно зацапване и около трансфера.  :(

krassita, дано да не се потвърди резултата. Успех и на останалите момичета, които очакват резултата от теста, дано има само положителни!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #1101 -: Ноември 03, 2008, 12:40:58 pm »
Патладжанче казах ти аз на теб.  :bighug:  Честито миличка. Пожелавам ти леки и щастливи 9 месеца.

*
« Отговор #1102 -: Ноември 03, 2008, 12:44:00 pm »
леле патладжанче СУПЕР новина!!!! Ох, хайде всичко да е наред!!! :D
*
« Отговор #1103 -: Ноември 03, 2008, 12:47:12 pm »

Аз днес трябва да сложа оветрил и в сряда съм на пункция, но сутринта имах обилна слуз като около овулация и след това някакво зацапване. Вече почти изчезна, но сега се притесних да не би да се появи такова необичайно зацапване и около трансфера.  :(

Не се притеснявай за това и при мен се получи подобно, аз дори си внуших че са ми се пукнали фоликулите рано , но всичко беше наред после.
Но за по-сигурно разкажи и на доктора.
« Отговор #1104 -: Ноември 03, 2008, 12:50:36 pm »
Патладжанче ти си поредния пример, че кървенето не винаги означава че реултата ще е отрицателен. Само се беше уплашила напразно....
Честито :)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1105 -: Ноември 03, 2008, 13:02:48 pm »
Aubergine, много хубав резултат. :D Стиснати палци да се удвои при следващото изследване.

krassita, дано да не се потвърди резултата. Успех и на останалите момичета, които очакват резултата от теста, дано има само положителни!

Слузта е хубав признак! А за зацапването - да не би да ти е правен сондажа в деня или предния?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1106 -: Ноември 03, 2008, 13:51:55 pm »
Цитат
Слузта е хубав признак! А за зацапването - да не би да ти е правен сондажа в деня или предния?

Не Ели, сондаж този път не ми правиха, нали при първия опит е правен веднъж. Единствено слагам виагра сега, но при двата последни прегледа доктора каза, че лигавицата е хубава. Незнам дали и в този случай да не запчна аспирин-протект и фраксипарина чак след трансфера, но ще питам на пункцията.
« Отговор #1107 -: Ноември 03, 2008, 14:00:11 pm »
Патладжандче страхотно ЧХГ имаш,браво,много се радвам,щастливи девет месеца :bighug:

« Отговор #1108 -: Ноември 03, 2008, 14:44:14 pm »
Патладжанче
честито много се зарадвах чхг е много добро  :cheerleader: :bighug:
« Отговор #1109 -: Ноември 03, 2008, 15:01:38 pm »
Патладжанкееее, браво!  :D Чуден резултат!
  09.11.2007
*
« Отговор #1110 -: Ноември 03, 2008, 15:09:23 pm »
Честито Патладжанче!!! Леки 9 месеца!!!
Красита не спирай лекарствата без да се консултираш с лекар!!!
*
« Отговор #1111 -: Ноември 03, 2008, 15:21:49 pm »
Здравейте момичета :) Искам специално да честитя на всички и особено на Ваня и Наталийка :) Направо си умирам от кеф :) Надявам се да ви последваме скоро и само хубави неща от тук нататък.. Сега чакаме от Нася и Жани.. Дано и те така ме зарадват като вас! Маги,добре повлече крака на групата ,само не спирай ,че сме още няколко след вас.. ;)

На мен ми е 4-ти ден след трансфер,но за съжаление при мен няма особено надежди да е станало.. :( На следващата сутрин след трансфера започнах да повръщам,а още от пункцията имам силни болки в корема и ужасно подуване.. Пия достинекс за хиперстимулация,но май още не ми помага.. Отидох до клиниката и пуснах ПКК,д-р Персенска се изплаши леко ,защото левкоцитите са ми доста завишени и ми изписа антибиотици.. Тях мога да ги преглътна,но има друго което много ме обезкуражава.. Имах 15 оплодени яйцеклетки ,които се деляха еднакво,нямаше по-добри и по- лоши..Върнаха ми 5 и ми казаха че ако другите продължават така да се делят ,ще ми звъннат да ги замразяваме,а ако не се обадят ,значи са спрели деленето и развитието си.. Не ми се обадиха и когато попитах д-р Персенска дали значи че и тези в мен са спрели,тя ми отговори ,че е твърде вероятно,но да не се замислям сега за това.. :( Съжалявам че помрачавам темата ,но малко ми е тъжно ,че при мен така зле тръгнаха нещата.Първо хиперстимулацията,после вируса,сега и съмненията че не се делят.. Разбира се прокрадва се съмнение ,че можеби точно тези в мен са моите и поне едно от тях иска да се роди :)

Извинявам се още веднъж за кофти поста и искам да знаете че се радвам искренно на всеки ваш успех! Целувки на всички!
« Отговор #1112 -: Ноември 03, 2008, 15:28:29 pm »
bubsss, все пак са ти трансферирали най-хубавите 5, нали така.  :D Все някое от тях ще му хареса вътре в мама.  :bighug:
За хиперстимулацията пробвай да хапваш аспержи.
  09.11.2007
*
« Отговор #1113 -: Ноември 03, 2008, 15:32:08 pm »
Леле, мацки, страхотни сте!  :lol: Браво на вас!  :balk_46: :balk_47:
Чак ме е яд, че не направих през октомври и аз един опит - тъй като гледам празно няма!?  :) Браво, продължавайте в същия дух и до нова година всички да сте бременни! Честито на всички успели момичета и късмет на тези, които още чакат положителния резултат!

« Отговор #1114 -: Ноември 03, 2008, 15:32:52 pm »
bubss стискам ти палци,ха дано от пет поне едничко да се захване. :crossfingers:

*

Aubergine

« Отговор #1115 -: Ноември 03, 2008, 15:44:29 pm »
Момичета,
благодаря ви за хубавите думи, не е за вярване, че хора, с които не се познаваме могат да са толкова добронамерени и съпричастни, благодаря,  че ви има, че сте тук и сега, когато най-много сме си необходими. Но да не прибързваме с честитките, че и аз като Лора, няма да мирна, докато не видя увеличване на ЧХГ-то.
Обадих се на док да му кажа и във вълнението си не разбрах кога да си запиша час  - той каза след 10-тина дни, но май не се сети веднага, че ми е 12-ти ден днес. Доколкото знам първия преглед е 25 дни след трансфер или греша? Не искам да ставам досадна и да му звъня пак за това.

Пожелавам късмет на всички и стискам здраво палци, имам чувството, че гледам филм, в който някой изпълнява моята роля, луда работа.
*
« Отговор #1116 -: Ноември 03, 2008, 15:52:19 pm »
Реших да си проверя резултата, излязъл е по-рано.
HCGb - 349,7 /референтни граници 0 - 3/
 :o

Патладжанче,много се радвам  :kiss: !
И на мен ми каза да си взема час за 21ви или 22ри  ден,така че не се притеснявай  :P!
*
« Отговор #1117 -: Ноември 03, 2008, 15:53:53 pm »
Aubergine  :balk_46:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1118 -: Ноември 03, 2008, 15:56:36 pm »
Цитат

Не Ели, сондаж този път не ми правиха, нали при първия опит е правен веднъж. Единствено слагам виагра сега, но при двата последни прегледа доктора каза, че лигавицата е хубава. Незнам дали и в този случай да не запчна аспирин-протект и фраксипарина чак след трансфера, но ще питам на пункцията.

Аз ги започнах деня след пункцията.
Ако зацапването е било еднократно - по-добре не го мисли!
С теб съм!  :kiss:

du6ka, когато и да е следващия ти опит ще се моля да успеете!

bubsss, достинекса ти е даден превантивно, за да се преодотвратят усложненията от ХС, иначе самата стимулация за ин витро си е своего рода хиперстимулация. Това че не сте замръзили не означава че ембрионите в теб не са качествени, все пак най-доброто място за тях е в матката. Опитай се да си спокойна и да мислиш позитивно!

Честито, Aubergine!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #1119 -: Ноември 03, 2008, 16:12:29 pm »
Маги, не знам какво да кажа - днес си пуснах кръвния тест, но резултат - чак в сряда.

Лошото е, че днес и втория Престо е отрицателен. Аз май свикнах вече с мисълта, че не се получи.
Хубавото е, че тази загуба я приемам като "само една от битките преди победата". А такава ще има, може би следващия път...