Здравейте момичета
Искам специално да честитя на всички и особено на Ваня и Наталийка
Направо си умирам от кеф
Надявам се да ви последваме скоро и само хубави неща от тук нататък.. Сега чакаме от Нася и Жани.. Дано и те така ме зарадват като вас! Маги,добре повлече крака на групата ,само не спирай ,че сме още няколко след вас..
На мен ми е 4-ти ден след трансфер,но за съжаление при мен няма особено надежди да е станало..
На следващата сутрин след трансфера започнах да повръщам,а още от пункцията имам силни болки в корема и ужасно подуване.. Пия достинекс за хиперстимулация,но май още не ми помага.. Отидох до клиниката и пуснах ПКК,д-р Персенска се изплаши леко ,защото левкоцитите са ми доста завишени и ми изписа антибиотици.. Тях мога да ги преглътна,но има друго което много ме обезкуражава.. Имах 15 оплодени яйцеклетки ,които се деляха еднакво,нямаше по-добри и по- лоши..Върнаха ми 5 и ми казаха че ако другите продължават така да се делят ,ще ми звъннат да ги замразяваме,а ако не се обадят ,значи са спрели деленето и развитието си.. Не ми се обадиха и когато попитах д-р Персенска дали значи че и тези в мен са спрели,тя ми отговори ,че е твърде вероятно,но да не се замислям сега за това..
Съжалявам че помрачавам темата ,но малко ми е тъжно ,че при мен така зле тръгнаха нещата.Първо хиперстимулацията,после вируса,сега и съмненията че не се делят.. Разбира се прокрадва се съмнение ,че можеби точно тези в мен са моите и поне едно от тях иска да се роди
Извинявам се още веднъж за кофти поста и искам да знаете че се радвам искренно на всеки ваш успех! Целувки на всички!